Руски военни не били блокирали летището в Севастопол

Опровержението направи пресслужбата на Черноморсикя флот
Обновена: 28 фев 2014 11:16 | 28 фев 2014 11:15, Елка Василева
117
Руски военни не били блокирали летището в Севастопол
Снимка: Reuters

Пресслужбата на руския Черноморски флот, базиран в украинското пристанище Севастопол, опроверга съобщенията, че руски военни са участвали в блокадата на летище Белбек край града, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

"Никакви подразделения от Черноморския флот не са се придвижвали към района на Белбек и изобщо не са участвали в блокадата му", изтъкна говорител на флота.

С оглед нестабилната обстановка около месторазположението на частите на Черноморския флот в Крим и местата, където живеят военнослужещите и семействата им, охраната им е подсилена с антитерористични подразделения от състава на Черноморския флот, посочи събеседникът на агенцията.

Украинският вътрешен министър Арсен Аваков съобщи по-рано днес, че руски военни са блокирали летище в Севастопол, близо до базата на Черноморския флот. Той нарече блокадата "военна инвазия и окупация", макар да допълни, че летището е било завзето без сблъсъци.

Междувременно медии съобщиха за десетки въоръжени мъже във военни униформи без отличителни знаци, патрулирали известно време тази нощ на летището в Симферопол, столицата на Крим. Засега не е изяснено кои са били те, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
12
 
! Отговори
Свобода преди 10 години
за ШОТЛАНДИЯ. Стига 300 години английска окупация!
39
3
 
12
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Анонимен 42Да ,ама твоите дружки в Киев оцапаха гащите като чуха. Искат от САЩ и Великобритания да ги защити,ххахахахахахахахахахахх Те на Великобритания,само това им трябва и със сигурност Шотландия ще се отцепи от тях.
38
1
 
9
 
! Отговори
Булава преди 10 години
До АнонименТолкова ги е дострашало, че има 150хил. войска там.А на онзи, къде пише,че 3-ти март е просто една дата, да го напише на турски.
37
2
 
12
 
! Отговори
Привет из Москвы преди 10 години
Русия обяви, че ще изпрати хуманитарна помощ на автономната област Крим. Ще промени и закона за присъединяване на нови субекти на федерацията, само въз основа на референдум или решение на местния парламент, БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО СЪГЛАСИЕТО НА ДЪРЖАВАТА, към която принадлежат досега
36
0
 
4
 
! Отговори
Гост преди 10 години
До 40: А ти не споменаваш ли баба, дядо, родители, ако са си отишли? Не говориш ли за рода си на деца и внуци? Това е история и е добре да знаем от къде сме тръгнали и накъде вървим.
35
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
AБЕ " ПРЕВЗЕЛИ" СA ГО ЛЕТИЩЕТО ПУТИНИСТИТЕ- ШОВИНИСТИ, AМA ГИ Е ДОСТРAШAЛО ОТ ТУЙ ДЕТО СA СВЪРШИЛИ, ТA ЛЕКО СA СЕ ПОИЗТЕГЛИЛИ У ЛЕВО ХA, ХA, ХA
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лайнукович нали щеше да дава пресконференция днес
33
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
3 ти МAРТ Е ПРОСТО ЕДНA ДAТA, ВСЕКИ ЦИВИЛИЗОВAН И ОБРAЗОВAН ЧОВЕК ГЛЕДA НAПРЕД, НЕ НAЗAД! ИМAМЕ СТОТИЦИ ДAТИ В МИНAЛОТО НИ, ТAЗИ Е ЕДНA ОТ ТЯХ..НИЩО СЪЩЕСТВЕНО!
32
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТAКA Е 37 ТРЯБВA ДA ИЗПЛAТИ УКРAЙНA ДЪЛГ, КОЙТО ГО НAТРУПAХA ПРОРУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ! МРЪСНA *** Е МЕКО КAЗAНО ЗA ТЯХ!
31
0
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До соросоидако го кажа на руски ще ме разберете ли ? ------------------ Кажи го да се посмеем. Комични сте в опитите си да се кълчите на неправилен руски. Айде, давай!
30
0
 
9
 
! Отговори
КОСТИНБРОДСКИ преди 10 години
УКРАИНА ПРЕЗ 2014 ТРЯБВА ДА ИЗПЛАТИ 6 МИЛИАРДА ДОЛАРА ПО ВЪНшЕН ДЪЛГ
29
4
 
12
 
! Отговори
Този на снимката преди 10 години
е служител от Международата служба по хигиенизиране на Мегдани от ***
28
15
 
5
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Ами този на снимката сигурно е някой допброволец с военна униформа и калашник купен от битака. И има още 5-тина като него. Типично комунистически начин на действие. Ама типично. Това за мен си е класическа военна окупация от страна на Русия.
27
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КAТО ГЛЕДAМ МИНУСИТЕ ЯВНО БЪЛГAРИТЕ МОООГО " ОБИЧAТ" ДИКТAТОРA ПУТИН!
26
1
 
13
 
! Отговори
АГРЕСИЯ преди 10 години
Модна къща АГРЕСИЯ работи на 2 смени. Правят вратовръзки за ядене. Франко София- Киев
25
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комуниста знае само едно разделяй и владей ама вече не минава скоро всички нации в русия 120 ще потърсят правата си земите си нефта златото газта
24
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин зaгуби Киев, скоро ще зaгуби и Москвa!
23
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига сте лъгали Отменен е закона за ДВА официални езика о какво престъпление сега официален език в УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ УКРАИНСКИЯТ
22
10
 
12
 
! Отговори
дядо Мраз преди 10 години
До 22 - всъщност нали осъзнаваш, че на 18-20 февруари, на площада пак бяха хора без "опозначителни"(странна дума си написал) знаци - тогава армията не се намеси. По каква причина, сегашните ги характеризираме като терористи, а тези от 18-20 като герои, какъв е признака? По твоите думи излиза, че между Янукович и върхушката му, и сегашните разлика няма.
21
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти не си българче ти си русначе *** да не те е забравила тука отивай си