Руски военни не били блокирали летището в Севастопол

Опровержението направи пресслужбата на Черноморсикя флот
Обновена: 28 фев 2014 11:16 | 28 фев 2014 11:15, Елка Василева
117
Руски военни не били блокирали летището в Севастопол
Снимка: Reuters

Пресслужбата на руския Черноморски флот, базиран в украинското пристанище Севастопол, опроверга съобщенията, че руски военни са участвали в блокадата на летище Белбек край града, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

"Никакви подразделения от Черноморския флот не са се придвижвали към района на Белбек и изобщо не са участвали в блокадата му", изтъкна говорител на флота.

С оглед нестабилната обстановка около месторазположението на частите на Черноморския флот в Крим и местата, където живеят военнослужещите и семействата им, охраната им е подсилена с антитерористични подразделения от състава на Черноморския флот, посочи събеседникът на агенцията.

Украинският вътрешен министър Арсен Аваков съобщи по-рано днес, че руски военни са блокирали летище в Севастопол, близо до базата на Черноморския флот. Той нарече блокадата "военна инвазия и окупация", макар да допълни, че летището е било завзето без сблъсъци.

Междувременно медии съобщиха за десетки въоръжени мъже във военни униформи без отличителни знаци, патрулирали известно време тази нощ на летището в Симферопол, столицата на Крим. Засега не е изяснено кои са били те, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
6
 
! Отговори
соросоид преди 10 години
Другари ...ще го кажа още веднъж на българскиНикой не ви е виновен, че сте изпаднали, отритнати от обществото, отчаяни шушумиги. Вие сте жертвено поколение -да, но вашата жертва е към бащите ви - комунисти ... не към запада или евреите.ако го кажа на руски ще ме разберете ли ?
19
4
 
21
 
! Отговори
дядо мраз преди 10 години
99 процента от подкрепящите държавният преврат от 18-20 февруари в Украйна, нямат и бегла представа за историята на страната, на населението, дори и на географията и историческото наследство. Много от тях си нямат и представа, че отмененият от новата власт закон за регионалните езици пряко удря по националното самосъзнание на 250хиляди официално, и неофициално над 1млн етнически българи, в настоящият момент граждани на Украйна.
18
3
 
23
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
В Киев и на запад стоят на тръни, чудят се какво става, вече се проявяват ранните признаци на параноя, а Путин нищо не казва, военни формирования без маркировка поемат контрола над Крим без местна съпротива. В Севастопол украинската армия няма желание да се меси, а руската армия официално провежда учения на границата хахахах
17
2
 
6
 
! Отговори
Гост преди 10 години
До 19: Ей, момченце, Беркут са украински спец-части.
16
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко са смешни руснацитее целият свят им се смее пратиха беркут после беркут на колене иска прошка пратих военни провериха летището няма никой не сме пращали военни комуниста не може да управлява той е некъдърник
15
0
 
5
 
! Отговори
Гост преди 10 години
А не, във Венецуела не. Вчера ЕС изпратиха и там делегация да им реши проблемите.
14
1
 
12
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Интересен е факта,че голяма част от нашите хентелегенти проТЕСТИСИ коментираха по време на протестите в Украйна,че вече искат да живеят на изток,а иначе са прозападно настроени,това не само според мен се дължи,че там раздаваха вече кинтите,а тук кранчето секна ;) .Сега спокойно могат да отидат във Венецуела или Сирия!!!
13
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Укаринците и ЕС-совците вече ги хваща параноята - и даже на снимка отпреди година да видят униформа с калашник почват отчаяни да викат че руснаците ги превземат :)На страха очите са големи!
12
5
 
13
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Варна Обадил се от един от кенефите в България. Каква ирония
11
0
 
3
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Да, между Олимпиадата И Параолимпиадата шоуто не спира.
10
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой не е окупирал летището, това са лъжи на украинските ***, които като Саакашвили просят западна помощ. Имало е 30 човека в униформи без отличителни знаци, дошли са на летището за 20 минути и са си заминали. Никаква окупация не имало.
9
8
 
34
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 10 години
Лъжите на украинските неофашисти не спират. Няма и да спрат. държавен преврат не им стига, искат да разпалят и братоубийствена война.
8
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
7 Браво 7 за това да си оставиме старите манипулатори за това Главния прокурор същия който определяше протестиращите като терористи се изявяваше по портретите като патриции , оооооооооооооооох къде си Цезаре да видиш какви червени *** те имитират
7
2
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
До АнонименНА СНИМКАТА Е ЖЕНА В КАМУФЛАЖНО ОБЛЕКЛО С ПЛАСТМАСОВО ОРЪЖИЕ ИГРАЧКА НА ДЕТЕТО И..
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
4 А те не си личат от 100 км , като на времео русолявите вонни консултанти във виетнамската армия
5
5
 
21
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
МИРНИ ДЕМОНСТРАНТИ С КОКТЕЙЛИ *** ВЕРИГИ И ЛОВДЖИЙСКИ ПУШКИ ИЗВЪРШИХА ,,РЕВОЛЮЦИЯТА,, В КИЕВНЕКА КАЖЕМ ИСТИНАТА ЗА ТЕЗИ МИРНИ ДЕМОНСТРАНТИНЕ ЧЕ НЕ СА ИМАЛИ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ...ДА ИСКАЛИ СА ПО-ДОБЪР НАЧИН НА ЖИВОТ..НО НЯКОЙ ИЗПОЛЗВА ТЕХНИТЕ ИСКАНИЯ И ГИ НАСОЧИ КЪМ АГРЕСИЯ КЪМ ТЕРОРИЗЪМ.. 80 ЗАГИНАХА..ТЕ НЯМАШЕ ДА СА МИНИСТРИ И ТЕЗИ ДЕТО СА НА БАРИКАДИТЕ НЯМА ДА СА МИЛИОНЕРИ...ДРУГИ СА ЗАД ТЯХ..ГОЛЕМИТЕ МАНИПУЛАТОРИ
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
2 Този пък ходи сери в златното гърне на Янукович и се разкарай от тук
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Руснаците не са толкова глупави, че официално да окупират част от Украйна. Просто пращат части на спецназ без отличителни знаци.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този на снимката извънземно ли е ? Няма пагони , няма нищо. Това армейско оръжие ли е или пъдарско ?
1
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този на снимката е ХУМАНИТАРЕН РАБОТНИК от ордена на Майка Тереза , а бе тези *** съвсем взимат света за канарчета