Путин убеден: Кризата в Украйна не е по вина на Русия

Нека помислим как да изграждаме отношенията си, зове той
Обновена: 13 мар 2014 19:15 | 13 мар 2014 19:11, Красимир Ангелов
224
Путин убеден: Кризата в Украйна не е по вина на Русия
Снимка: БТА

Кризата в Украйна има вътрешен характер и не е възникнала по вина на Русия, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за сигурност на Русия, предаде ИТАР-ТАСС.

"Разбира се, не можем да оставим без внимание всички събития около Украйна, Крим и всичко касаещо този възникнал сложен проблем. Искам да подчертая: тази криза не възникна по наша вина, но ние така или иначе сме въвлечени в нея", заяви Путин.

Още по темата

"Искам да отбележа, че това е преди всичко вътрешна за Украйна криза. Нека помислим как да изграждаме отношенията си с нашите партньори и приятели в Украйна и с другите ни партньори в Европа и САЩ", предложи Путин на участниците в заседанието.

В заседанието участваха премиерът Дмитрий Медведев, шефът на администрацията на Кремъл Сергей Иванов, председателят на парламента Сергей Наришкин, секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев, заместникът му Рашид Нургалиев, министрите на вътрешните работи Владимир Колоколцев, на външните работи Сергей Лавров и на отбраната Сергей Шойгу, ръководителите на Федералната служба за сигурност Александър Бортников и на външното разузнаване Михаил Фрадков, както и постоянният член на съвета Борис Гризлов.

Същевременно държавният секретар на САЩ Джон Кери предупреди, че САЩ и ЕС са готови да вземат "много сериозни мерки" срещу Москва в понеделник, в отговор на референдума в неделя в Крим за присъединяване към Русия.

"Ще има отговор на референдума и ако няма признаци за напредък към решаването на този проблем, ще има много сериозни мерки в понеделник тук и в Европа", заяви Кери пред комисия на Сената на САЩ преди утрешната му среща в Лондон с руския министър на външните работи Сергей Лавров.

"Надявам се руснаците да дойдат в Лондон с ясното съзнание за факта, че международната общност е наистина силна и единна по този въпрос", заяви американският държавен секретар.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: УкрайнаВладимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
17
 
! Отговори
alexander.rangelov.3 преди 10 години
До Герчо с тамбуратаMno si prav !
157
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин е убеден , оня мазньоч Кери знае - нали агитираше на маймундана!
156
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПУТИН ИЗПЕРКА, НО ПОДЛУДИ И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ!
155
3
 
32
 
! Отговори
aha преди 10 години
За мен Русия е жертва на империализма и фашизма. Те задушават света, хората и щастието ни да живеем спокойно в мир хармония и щастие. Капитализма развил се през мафия във фашизъм рано или късно ще превземе Русия, населението и ресурсите и. Това се случва бавно отвътре и отвън в тази страна. Дори Ленин да се събуди нещаста ще са си същитеХората трябва да проумеят че алчността на 1% от човечеството управлява 99% и определя курса ни на развитие, а то е пагубно за човечествотоОтговора:Соц.демокра
154
2
 
32
 
! Отговори
UK преди 10 години
Господа, нещо за разделения Кипър да коментирате?
153
16
 
19
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Путин нарочно се прави на побъркан, за да плаши Запада, че може да натисне копчето. Това само блъф, не му се връзвайте, само шамари по врата и това е.
152
2
 
38
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 10 години
Вярно е,че кризата в Украйна не бе организирана от Русия, но същата бе яко организирана и с много пари подплатена от САЩ и нейните западно европейски страни,които сега бясно квичатза много скъпия им провал
151
1
 
21
 
! Отговори
HA-HA преди 10 години
Istinata e tazi ,koqto purva umira ,po vreme na konflikti.
150
3
 
34
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Историята е едно непрекъснато повторение. Обявихме война на САЩ когато нямаше никакъв смисъл, и знаеме евреите какво направиха със София, сега обявяваме война на Русия?!
149
3
 
28
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Анонимен 198Дам тези който направиха революцията бяха нацисти но тези който обраха плода на революцията са ЕВРЕИ !!!!! Във почти всички революции на Стария Континент ТВОЙТЕ КАШЕРНИ БРАТЯ са били печелившите !!! Дори при събитията в Русия през 1993 големите печеливши са ЕВРЕИТЕ....Те приватизираха и окупираха икономиката на Русия...Твоите братя са кърлежите който паратизират света, който потискат, мачкат и мамят всички който не са от "богоизбраната" нация..
148
16
 
22
 
! Отговори
хи хи преди 10 години
Днес пертола на борсите 2 долара за барел по-малко...Причината : Обама разреши продажба на една мноого омалка част от стратегическия резерв на САЩ...Сесе Ре едно го затри един смотан артист -Рейгън..а путкинова руссия ще бъде затрита от един ***...
147
23
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПО-ГОЛЕМ УРУД ОТ ГНУСАПУТИЩЕТО НЯМА В СВЕТОВЕН МАЩАБ ВЕЧЕ!!! ЗАДМИНА И КИМ ЧЕН ГРУХИЛДА И БАШАР ГОВНАТ ПОДЛОГАТА МУ И ПОДЛОГАТА МУ ПРЪЦНИКОВИЧ!
146
5
 
32
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Анонимен 179Ами как няма да пратят такова писмо Евреите до Путин ???? Че новото правителство на Украйна е съставено от 50% евреи :))) Ционистите организираха там преврата !!!! президента баптист всъщност е от еврейски произход, Тимошенко също лидера на националистите пак ЕВРЕИН......Е от какво да се оплакват кашерните мишки ?????
145
2
 
24
 
! Отговори
До 189 преди 10 години
Прав си !- Албанска армия не влезе,гърмяха ги Американските и Английските ни "братя".***!
144
4
 
37
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До ДаниелИ проблема на Украйна е във точно тази част от населението......Галчинските бандити нямат нищо общо със другите Украйнци...Те бяха основните сили на Майдана...Те живеят вече 20 години на гърба на източните области..Те наложиха Полския диалект на цяла Украйна..Те във момента не искат да си тръгват от Киев и се занимават със рекет и грабежи..Дори днес 38 от тях бяха нахлули във една банка със цел да я охраняват :))) След напразни опити да отворят сейфа и намеса на МИЛИЦИЯТА си тръгнаха
143
29
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин е военнопрестъпник трябва да бъде съден
142
6
 
39
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
немците да не се надигат много много да не бъде половин Германия отново анексирана
141
6
 
21
 
! Отговори
вече виждам как преди 10 години
холивуд прави филм където украински пилот след влажна и страстна целувка с полски пилот се отправя да защити така наречената димонокрация, сценарият написан от Том Клански най големият хамерекунки писател на политическият трилър/ тоя който не е служил дори в казармата, и измисля български имена които не съществуват и в джунглата/, и значи единият *** го гръмват казаците и *** умирайки ;любима отмъсти за мен,после другият пилот се ядосва и отива в кремъл а Путин му се моли и го оправя и п.п.
140
23
 
27
 
! Отговори
Даниел преди 10 години
Путин си е сталинист отвсякъде. След като кризата е вътрешна за Украйна, какъв го дирят в Крим и се гласят да влязат и в Украйна ? Или пак ще разиграе стария сценарий за нахлуване в съседите. Русия това го може много добре, също много добре може да удря и в гръб. Това и поляците го знаят и за това не обичат руснаците. Да не забравяме, че една част от Украйна навремето е била полска територия, но някои тук това не го знаят.
139
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ne boite sa i vas shte vi "aneksirat" turcite niakoi den, togava da niama ama zashto ?to ciala bylgaria si e bila turska teritoria