Задържан е снайперистът от Симферопол

Това беше провокация, заяви командващият Черноморския флот на Русия
Обновена: 19 мар 2014 15:07 | 19 мар 2014 11:54, Елка Василева
132
Задържан е снайперистът от Симферопол
Снимка: БТА

Снайперистът, който стреля вчера в Симферопол, е задържан. Информацията беше потвърдена от МВР на Крим, предаде радио „Вести ФМ“.

Още по темата
Стрелецът се оказа 17-годишен жител на Лвовска област в Украйна.

Предполага се, че задържаният непълнолетен е от радикалното националистическо движение "Десен сектор", посочва Gazeta.ru.

При стрелбата вчера в Симферопол загинаха двама души, а двама бяха ранени.

МВР съобщи, че е стреляно в две посоки: срещу украинска военна част и срещу представители на силите за самоотбрана, намирали се около сградата.

Междувременно командващият Черноморския флот на Русия вицеадмирал Александър Витко каза, че стрелбата в Симферопол, при която вчера загинаха двама души, е била провокация - "там е действал снайперист, както на Майдана". Това предаде агенция Криминформ, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Витко заяви, че на 14 март ръководството на Черноморския флот е казало, че се подготвя провокация в Крим, пише БТА.

"Случилото се вчера в Симферопол е недвусмислено и е провокация. Ако се съди по почерка, явно е действал снайперист, както на Майдана. В резултат са загинали двама души", заяви Витко.

"Въпреки това луди глави в сегашното ръководство на Украйна се изказваха за разрешаване на употребата на оръжие", заяви той.

"Искам да предупредя всички - и най-вече личния състав на украинските военноморски сили - не дай Боже някой да стреля дори от барикади. Огънят не е играчка. Моля това да се разбира дословно", каза Витко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
3
 
! Отговори
wtf преди 10 години
Откраднаха ни историята, заграбвайки де що имаше написано за българския произход по манастирите. Направиха ни славяни с татарски примесици, защото не може някакъв си там народец, да е с по-велика история от руската. Направиха Българската азбука - славянска, защото не може голямата империя да пише с азбуката на друг народ. Избиха цялата българска интелигенция след девети. Това което те са открааднали от нас, не може да се измери в пари, и не може да се купи с газ.
84
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе всеки пише че русия ни е обрала от освобождението до 1989г, но никой от тези всезнайковци какво поточно ни е взела.а можеби ние ограбила стоките които продавахме във ссср или че ние продавала газ на бесценица.АЛО неблагодарници тание нямахме държава преди освобождението,това което сме днес е благодарение на русия,кажете от 1989 насам каквото имахме го обра демокрацията
83
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 10 години
Добре , че единствено руснаците проляха кръвта си за нас и ни освободиха от турците ,защото не ми се мисли какво щеше да се случи с българите , ако не бяха те.Те създадоха временно руско правителство за да сложат начало на българска държавност. Как може това да се забрави и даже да плюят по руската държава ?. Здрав разум това не може да го приеме. Много луди , многооо в тая България.
82
1
 
1
 
! Отговори
Рошко преди 10 години
До 90 vtfКажи ми преливащий от ум, какво ни ограби Русия ,като ни освободи?Какво имахме за ограбване? Ние нямахме държава драги , а каквото сме имали преди това нашите поробители го бяха ограбили много преди да дойдат руснаците.
81
1
 
1
 
! Отговори
wc преди 10 години
До wtfot kade gi znaesh tia raboti allax ili byda moje bi sa te svetnali ili na azis prijatelite
80
12
 
4
 
! Отговори
До Анонимен преди 10 години
Ти ходил ли си в Русия изобщо, извън Москва е мизерия. По-голяма и от тази в България... или пишеш тва което са ти написали от посолството...
79
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма ли някой да напише истината за Русия? Всички плюят, но в Русия няма криза и хората живеят нормално и могат да си позволят да ходят на почивки и екскурзии по целия свят. Цените са като у нас но заплатите над 2000 евро. Обикновен работник взима заплата от по 50000 - 100000 рубли при курс 1:48 за евро. Така че си мечтайте за криза, но такава няма и не се очертава. Няма и водомери, електромери и топломери - е което го няма - няма го.
78
4
 
25
 
! Отговори
Теменужка преди 10 години
Казвам се Теменужка и имам големи цици. И аз искам да стана американка. Ако ме вземете с вас ще ви правя безплатен джокинк.
77
7
 
24
 
! Отговори
Коце преди 10 години
Ние с братовчеда Пешо решихме да станеме американци и да си пиеме уискито на плажа в Калифорния а покрай нас да си прават джокинк мацки с големи цици. Сега продаваме каквото имаме и чакаме за зелена карта.
76
39
 
9
 
! Отговори
wtf преди 10 години
До анонимко 84Коя история имаш предвид? Тази която Русия ни измисли ли? Имаш ли представа, колко неща е заграбила нашата "освободителка" от нас? Отдавна вече сме си изплатили "дълговете" към тях, че дори и с лихвите. И на САЩ и на Русия не им дреме за нас.
75
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз съм възхитен и много искам да съм като него умен, грамотен, предан на идеите си, да знам кои са Ленин, Сталин, Г.Димитров, какво е това теорисъм. Само че не знам как се прави едър бизнес с репи и гулии.
74
5
 
43
 
! Отговори
kreti преди 10 години
дайте го на го на колегите на убитя кримчанин и на воените украинци загубили колега , те да го осъдят, МРЪСЕН ФАШИСТ
73
2
 
6
 
! Отговори
Възхитен съм преди 10 години
Този капиталист е едно самородно злато за България. Дал Бог повече такива като него.
72
1
 
29
 
! Отговори
мархаба АСКЕР преди 10 години
тоя БЕНДЕРОВЕЦ сега като пропеее .... ЗА ЯЙЦУКА ??????? .. УКРАЙНА е създадена от ЛЕНИН През 1922г сега баба МЕРКЕЛ иска да я запази
71
25
 
5
 
! Отговори
Капиталист преди 10 години
Азсъм капиталисти и съм богат а вие сте бедни и не сте като мене интелигентни аз съм от село Марулево и сам си създадох бизнес още когато бех офчарче асега си развивам едар бизнес с репи и гулии и хората на запад много ме уважават а вие ще си останет бедни щота сте глупави Апа Хрушчов е четвъртия терорист в света а вие и на него му направихте паметник амавнучката му живее в Америка а вие си стоите тука и сте бедни
70
9
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изумен съм как е било възможно хамериканската пропагандна помия през последните 24 години да е заразила такова количество *** у нас. Дори фактът, че си природно *** не ти дава основание да не виждаш кое е бяло и кое - черно. Да плюеш по Русия означава, че първо си заплюл България, собствената си история и цивилизационна принадлежнаст, собствените си интереси.
69
2
 
28
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Капиталист 86Продължаваш със изненадите и затвърждаваш мнението, че Сорос вече залага на калпав материал .... Лично мое мнение е да продължиш със опорните точки :))))Или ако се опиташ да смениш темата поне малко да си прочел и да не се излагаш !!!!!Първото твърдение за престъпността лесно се ОБОРВА !!! Питаш чичко Гугъл къде има най много затворници на глава от населението и също така къде има най много убийства и ще останеш изненадан :)) Отговора ще бъде САЩ !!! А за 1997 темата е дълга!
68
18
 
1
 
! Отговори
до 67 преди 10 години
Явно ти не си от морето....Защото ако беше от тук щеше да знаеш че тези които пазаруват дв БГ са от 3-4 големи града на Русия, или от Казахстан, Узбекистан.... Няма бедни от селата, малките градове. В Русия винаги е имало 2-3 града...останалото е мълчание. А дори и тези които си купуват --пенсионери-- напр. военен пенсионер с висок чин, от Петропавловск на Камчатка...получава около 1000 евро. С тези пари живее там, колкото тука ние с нашите 400-500лв. И това е военен елит, на майната си...
67
33
 
2
 
! Отговори
капиталист преди 10 години
Гьорги Димитров е третия теорист а те му направиха мавзолейиму се клинят като на фараон ама ние капиталиститещото сме интилегентни и умниго развалихме и сега сме много щасливи
66
1
 
26
 
! Отговори
Ооо колко си прост преди 10 години
До КапиталистТо бива глупости ама ти разбиваш тъпометъра ..