Австралия възобнови издирването на Боинг 777

"Ще направим всичко възможно да бъде разкрита тайната"
Обновена: 26 мар 2014 09:55 | 26 мар 2014 09:53, Елка Василева
23
Австралия възобнови издирването на Боинг 777
Снимка: Reuters

Австралия днес възобнови издирването на разбилия се малайзийски Боинг 777 в Индийския океан след 24-часово прекъсване заради лошото време, съобщи ИТАР-ТАСС.

Операциите по издирването бяха прекъснати заради силна буря с пориви на вятъра до 80 километра в час, обилни дъждове и рязко влошаване на видимостта.

Още по темата
Кораби и самолети отново се насочиха към зоната, разположена на около 2 500 километра от западното крайбрежие на страната. По данни на Австралийската служба за морска сигурност "издирвателната операция ще се разгърне в три зони с площ 80 хиляди квадратни километра". В нея ще участват 12 самолета - седем военни и пет граждански - от Австралия, Китай, Нова Зеландия, САЩ, Южна Корея и Япония, както и два кораба, един от които на австралийските военноморски сили.

"Ще продължим търсенето и ще направим всичко възможно за това да бъде разкрита тайната" на катастрофата на самолета, заяви австрийският премиер Тони Абът.

Боингът с 12-членен екипаж и 227 пътници на борда извършваше полет по маршрут Куала Лумпур-Пекин на 7 март. Връзката с авиолайнера прекъсна два часа след излитането от столицата на Малайзия, припомня ИТАР-ТАСС.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
Инфо:- Пътуват 239 души и 10 т. злато- Пилота е свръх-опитен- С-та изчезва м/у две РВД-та, където РЛС видимостта е над 4-6 х.м.- Самолета лети още 5 ч.- Акустичното разузнав. на ВМФ/САЩ ще чуе сблъсък с водата, а термо-разузн. не е видяло взрив- АНС/САЩ следи всички ел.магн.сигнали и знае къде са д-лите и моб телефони.Хипотеза:- Изключват транспондера, снижава под 4 х.м. и каца на л-ще -5 ч. х 600км/ч. = до 3 000км., където има мобилна телеф. връзка.
20
0
 
1
 
! Отговори
............. преди 10 години
Абе, къде го оня маймун Сиднито? Той със сигурност знае къде е самолета
19
0
 
0
 
! Отговори
Boeing преди 10 години
До 16Двигателите предават информация, но не часове наред, а на всеки час, така 7 пъти. Това обаче не се хваща от GPS система, за която са необходими 3 спътника, които заедно засичат местото, а от един спътник, който не го интересува местото, а единствено данните за двигателите. Сега по тези 7 сигнала англичаните с помощта на Доплеровия ефект са успели да направят засичане и то потвърждава, че трябва да се издирва югозападно от Пърт, а не по цялата дъга чак до Туркменистан.
18
0
 
0
 
! Отговори
Никола преди 10 години
"Боингът с 12-членен екипаж и 227 пътници на борда извършваше полет по маршрут Куала Лумпур-Пекин на 7 март. Връзката с авиолайнера прекъсна два часа след излитането от столицата на Малайзия, припомня ИТАР-ТАСС."Може ли да ми го напишете още един път, защото от 8-ми март нито съм разбрал какъв е самолета, нито от къде на къде е летял, нито колко пътници е имало на борда и кога са му прекъснали сигналите от него???Моля, ако някой е разбрал да ми пише!Дее*а журналята! Само място да запълват!
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 17Разбрахме, че там живееш. Няма нужда да го постваш навсякаде.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре де, нали уж двигателите автоматично предавали часове наред информация за продължаващият полет, защо още не могат да го намерят?
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дори най-големите противници на конспирациите трябва да признаят, че има нещо, което не е както трябва в този случай.
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БреАвстралия, не Австрия
13
2
 
0
 
! Отговори
zx преди 10 години
Be v tozi sait da ne se provejda konferencii ma lubitelite na konspiracii ?! MNOGO STE ZLE
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако жена му не се е появила както останалите роднини след изчезването на самолета, значи се тя се укрива от малайзийските власти.
11
0
 
9
 
! Отговори
Икар преди 10 години
Ако някой ден се открие,истината може да се окаже не само неочаквана и интересна,но и чак да не е за казване.
10
0
 
1
 
! Отговори
Perth преди 10 години
До до 5Трудно, не трудно качил се е. Това вече е потвърдено от военните радари.
9
0
 
15
 
! Отговори
Argo преди 10 години
E как изведнъж излизат и официално обявяват точно къде е паднал самолета? При положение, че още нито една останка не е намерена? Май ще излезе, че мистерията не е чак такава мистерия, а се крие нещо...
8
0
 
3
 
! Отговори
Сателит преди 10 години
До hhhСателитите си обикалят, но всеки е настроен да следи нещо си и никой не следи празното място на юг, защото там няма нищо. Досега не са намирали нищо, а само се опитват да открият предмети, които забелязаха от самолет китайци и австралийци, но поради бурята и липсата на кораби в района на забелязването спряха търсенето за 24 ч. Тази сутрин са го подновили
7
0
 
2
 
! Отговори
Argo преди 10 години
До PerthПо голяма глупост от това не бях чувал:)))
6
0
 
7
 
! Отговори
до 5 преди 10 години
Тоя самолет трудно ще се качи на 15 000 метра височина, а и ако е конструктивно здрав, няма да се разхерметизира така че да заспят всички..... по леко с художествената литература
5
7
 
2
 
! Отговори
Perth преди 10 години
По последни данни истината е следната. Капитанът Захари е имал семейни проблеми. Имал си е приятелка, жена му разбрала и казала, че го напуска. Това силно го разстроило преди фаталния полет, в който до известен момент всичко било нормално. След последния разговор с малайския наземен контрол и преди връзката със следващия, виетнамския, Захари прави рязък, почти обратен завой и качва самолета на 15км. височина, което приспива всички, поради липса на кислород. После кара на автопилот до края
4
1
 
18
 
! Отговори
hhh преди 10 години
Добре де нали преди 2 дни го бяха открили самолета? Даваха останки и обявиха всички за мъртви. След това близките на пасажерите са разбонтуваха срещу тези данни и днес търсенето се възобновява. Защо са всички тези лъжи? И как е възможно въобще да изчезна цял самолет, при това пътнически, а не военен, при сегашните радари и сателити, които обикалят цялата земя? Може би близките на пасажерите ще се окажат прави с това, че правителствата лъжат всички и покриват нарочно станалото.
3
1
 
7
 
! Отговори
Бре преди 10 години
Откога Тони Абът е премиер на Австрия?
2
0
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Излез и кажи истината като са лъжи. Докажи я. Много е лесно да се говорят празни приказки, нали?