Силова операция в Украйна може да осуети преговорите

Лавров: В Женева на САЩ може да се каже кого са довели на власт
Обновена: 15 апр 2014 12:33 | 15 апр 2014 12:25, Елка Василева
96
Силова операция в Украйна може да осуети преговорите
Сергей Лавров. Снимка: Reuters

Започне ли силова операция в Източна Украйна, това може да осуети четиристранните преговори по украинската криза, насрочени в Женева на 17 април. Това заяви пред журналисти в Пекин руският външен министър Сергей Лавров, съобщи РИА Новости.

Още по темата
Лавров прикани да не се вярва на онези, според които Русия иска да провали срещата за Украйна. "Не вярвайте, всичко това са лъжи", заяви руският първи дипломат на пресконференция след преговори с китайския си колега Ван И.

Лавров нарече женевската среща "небезполезен формат", даващ възможност да се каже на САЩ кого са довели на власт.

Идеята да бъдат поканени миротворци на ООН в Източна Украйна на нищо не прилича, заяви освен това Лавров. И за пореден път напомни, че в Украйна трябва да се осъществи конституционна реформа, добавя РИА Новости, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
UKRAINA НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ РУСКА..НИКОГА...НИКОГА....ЩЕ СЕ ОТЪРВАТ ОТ КГБ ,ГЛАДНАТА РУСКА МЕЧКА, МАКАР И ТРУДНО, РУСИЯ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА МАЧКА ХОРАТА С ТАНКОВЕТЕ,КАКТО В УНГАРИЯ,ЧЕХИЯ.........И ДА ОБРИЧА НА ГЛАД И МИЗЕРИЯ ВСИЧКИ СВОИ ВАСАЛИ....ХАИР ОТ ТЯХ НЯМА ,НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !!!Е..БА ИМ СЕ МАМАТА НА РУСНАЦИТЕ,МНООГО СКОРО ЩЕ ГО УСЕТЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ,ТАКА И ИМ РАЗКАЗАХА ИГРАТА 89 ГОДИНА , ТАКА ЩЕ Е И СЕГА В СКОРО ВРЕМЕ........
70
2
 
10
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 10 години
РУСНАЦИТЕ СА МНОГО *** ЧЕ ВИ КУПУВАТ НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ ДА ВИ ВДИГНАТ ИКОНОИТКАТА..И ЧЕ ПОЧИВАТ В ЛЯТОТО НА МОРЕТО ХАРЧЯТ ПАРИТЕ СИ В БГ ТАЗИ ГОДИНА ПОУМНЯХА ЩЕ ПОЧИВАТ ВЪВ КРИМ ДА ВДИГНАТ КРИМСКАТА ИКОНОМИКА А ВИЕ *** ДРАСКАЧИ ЩЕ ГЛАДУВАТЕ ВИКАЙКИ НАТО САЩ И ЕС .ТЕ ЩЕ СЕ ТОПЯТ КРАКАТА В МОРЕТО А НА ВАС ЩЕ ВИ ТЕКАТ ЛИГИТЕ АМЕРИКО- ГЪЗОЛИЗАЧИ
69
1
 
11
 
! Отговори
Атанас преди 10 години
Ако някой не знае, да знае - Русия вече започна строежа на мост над Керченския пролив. Това ще бъде скъпо съоръжение, но ще затъмни даже невероятния мост, който свързва Владивосток с о-в Русский - дължина > от километър, височина над водата - 70 м, пилоните му са най-високите в света - 324 м. А? Изостанали пияндурници? А? Я си гледайте биричката, за качествена ракия нямате пари! Слава на Русия, ще се справи с всичко! Отново ще се прегърнат два братски народа, разединявани от платени негодници!
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
IMAXME MNOGO CENNI PROIZVODSTVA VSE PAK NAISTINA I V PRAVEC I DISKOVETE V STARA ZAGORA I MNOGO DRUGI NE6TAI ORYJEINI ZAVODI DOBRI NA NIVO ,NO NA6ITE NOVI USA I ES DRUGAR4ETA NE DAVAT SPRQXA VSI4KO 6TOTO SA MNOGO MILI I GOTINI DA RABOTI TQXNATA IKONMIKA NE NA6TA.PLEVNELIEV OT SIATYL SAOB6TI 6TE SME SILKONIOVA DOLINA SKORO NA ZASEGA SILKONA E SAMO V CICITE NA 4ALGADJIIKITE XAXA
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До РодопитеТака е! Ако не са немски евреи, ще са руски евреи, унгарци, чехи, поляци, италианци, шведи, ирландци, латиноси... САЩ не е държава - тя е ООД. Патриотизмът им е измислен. Най-много стига до Гражданската война, ама и там "добрите" и "лошите" не винаги е ясно кой е кой. Те само освобождават света, спасяват света, въобще - едни такива благородни благодетели. Хранят бедните, лекуват болните! Чудо хора ви казвам! Питайте за тях във Виетнам, Ирак, Афганистан, Панама, Гренада, Либия и нав
66
2
 
13
 
! Отговори
До 84 преди 10 години
Впрочем, в България се правеше микроелектроника (забележете: полу-, а не цели проводници), а също и компютри.И се гордея с нашите постижения, родени в малката ни и скромна България. Само ако си слагач и предател, ако си родоотстъпник, ще си затваряш очите за истината, и ще брътвиш глупости по форумите. Неспасяем случай си!
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
mnogo ste typi tova rusofobite ako ne6to nee izmisleno v amerika e 6tqlo da se izmisli vse nqkyde e gati govedata.
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
lelee 4e narod i koleloto sa izmislili vaviloncite a ktiaicite xartiqta baruta i mnogo drugi ne6ta tova zna4i li 4e ne sa patent na 4ove4estvoto
63
0
 
4
 
! Отговори
Сашо преди 10 години
До Анонимен 40Ако съм те разбрал правилно, става дума за черно-белите човечета в зелено под шарен флаг със звезди и райета. Кажи че е така и имаш моите поздравления - ето още един прогледал човек!
62
7
 
3
 
! Отговори
До 76 преди 10 години
Абе, ***, прочети малко и се образовай.Ако ще и "Произведено на Марс" да пише, компютъра ти е измислен и разработен в САЩ.Анцунга Адидас и маратонките Пума, които носиш и с които си караш голфа, къде са произведени? В Китай. Това значи ли, че са китайски???
61
9
 
4
 
! Отговори
Do 73 преди 10 години
Толкова ти е акъла, щом мислиш, че компютъра ти е китайски.Толкова ви е акъла и на всички русофили-путинисти.А прадядо ти Джон Атанасов изобщо вече не се е чувствал българин. Да имал е български корени.И какво искаш да кажеш, че САЩ са откраднали компютърните технологии от България ли?Вие сте жалки, жалки...даже не сте и смешни. Опасно прости сте.То по тази логика, целия свят трябва да благодари на България, че е измислила компютърните технологии и за това, което са те в момента?!!!
60
3
 
15
 
! Отговори
СМС преди 10 години
До анализРусия наистина беше гарант за целостта на Украйна, докато някакви гавнюци не започнаха да я продават на американците
59
2
 
13
 
! Отговори
Симпсън преди 10 години
До анализРусия беше гарант на териториалната цялост на Украйна, докато някакви говнюци не започнаха да я продават на американците.
58
1
 
7
 
! Отговори
До 72 преди 10 години
"Промитите мозъци искат зрелища. Да имало война, Путин да смачкал запада"... дрън-дрън. Ясно е, че американците обвиняват в това, което самите те правят-помним близката история, кой прави войните по света под маската на демократични промени, но да не се повтаря, по-добре!Промити са мозъците, които съдят за събитията, хващайки ги от средата най-угоднически.Кой подготви ударната група на майдановци? Като римските легиони-стратегия и тактика!И властта смирено гледаше.Срещу убийци така не се прави!
57
3
 
25
 
! Отговори
До Анонимен 65 преди 10 години
Компютъра ми е китайски, а нашия прадядо го е създал преди много години. Американците крадат от света не само земи и природни ресурси, но и интелектуален потенциал, вкл. български и включително и сега. Ясно?
56
16
 
6
 
! Отговори
До 67 преди 10 години
И какво да направи Запада?Да остави Русия да разбие на парчета Украйна?Украйна е суверенна страна, със своите суверенни граници.Който се приема за руснак, да отива в Русия, а не да завзема Полицейски управления.Все едно нашите турци от кърджалийско да започнат да превземат държавни учреждения и да искат да се присъединяват към ТУрция.Но, вашите *** русофило-путински глави не могат да проумеят тези неща.Промитите мозъци искат зрелища. Да имало война, Путин да смачкал запада и т.н.
55
3
 
27
 
! Отговори
Родопите преди 10 години
До 65 Добре че бяха немските евреи като Айнщайн, които им създадоха атомната бомба на американците, всъщност американец е неправилно понятие, такава народност и националност не съществува
54
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Omrazata,intrigata,nasyskvaneto i razdelqneto na noridite i sasipvaneto na celi dyrjavi e ka4estvo amerikansko, iezuitsko, evreisko ne go pripisavai na xristiqnite uj bylgarino.
53
1
 
5
 
! Отговори
Родопите преди 10 години
До АнонименЩе отворим нов фронт в България, няма да ида никъде
52
4
 
21
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
Идеята да бъдат поканени "миротворци" в Украйна беше отдавна замислена и щателно подготвена. Ама не много щателно, защото видно е не им стана играта на първо четене. Неприятно е да ти диша във врата такъв изявен световен престъпник като САЩ. Естествено, че не може да им се вярва на нито една дума или запетайка. Отмина ли времето на войните или заради алчните американци трябва да си ги припомняме? Жалко, ако ще е така!