Украинските войници в Краматорск предават оръжията си

Те ще бъдат пуснати да се приберат
Обновена: 17 апр 2014 05:59 | 16 апр 2014 22:10,
229
Украинските войници в Краматорск предават оръжията си
Снимка: Reuters

Войниците от украинската бронирана колона, която бе блокирана от проруски демонстранти в източния украински град Краматорск, започнаха да предават оръжията си преди да се върнат обратно, предаде Франс прес.

Военните демонтират затворите на оръжията си, които после биват събирани от мъж в униформа без отличителни знаци, който се представи като член на активните в района проруски въоръжени групи. След това украинските военни трябва да се върнат, откъдето са дошли, съгласно постигнато споразумение между двете страни.

Автоколоната от 15 бронетранспортьора бе спряна по-рано днес от проруски демонстранти в Краматорск на път за Славянск, който от събота е под контрола на проруски въоръжени бунтовници. Други шест бронетранспортьора от колоната бяха заловени от проруски бойци и се включиха в отбраната на Славянск с развети руски знамена.

Съгласно сключеното в Краматорск споразумение, след като оръжията бъдат извадени от строя, военните от 25-а Днепропетровска въздушнодесантна бригада ще бъдат пуснати да си заминат.

Някои украински войници плачат, други крият лицата си. "Браво, момчета! Браво, момчета!", викат събралите се хора, съобщиха от място журналисти на АФП.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да им е честито на новите дълбоки провинции на Русия
71
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Укаинските войници в Краматорск предават оръжията си" Ами, какво друго да правят хората???
70
0
 
20
 
! Отговори
До билиона отдолу преди 10 години
Ами така е той на Англичаните им протича живота в ляво :ляв волан, ляво семейство, леви движения като щракването на минуса в ляво АБЕ Леваци от Всякъде ;)
69
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До края на седмицата ще има и още изгубили се в района американски туристи. Нали не говорят езика.
68
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ако не плащаме на Руснаците тези 20% пак трябва да платим за газта на някой само че газта в различните европейски страни стига на различни цени до крайният потребител мисля че е по добре да плащаме 20%отколкото 35 да кажем и така останалата част си ние чиста печалба Защо трябва да ги мразим когато те са градили тук и се надявам че ще продължат да градят защото имаме общи интереси и обща религия ;) 89510
67
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво! Ето това е нещото, което не влиза в никакви *ти.ески матрици на ЦРУ, НАС, ФБР и всякакви други античовешки организации! Е сега видяхте що е то славянски дух! Преведено на ваш език - ще го дух.те до сутринта и ще го поемете ан.лно, без вазелин!
66
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Издирват се двадесетина амер. туристи изгубили се в района на славянск и краматорск. Който ги намери да се обади на баба им нюланд или леля им тамошенко.
65
0
 
7
 
! Отговори
до 169 преди 10 години
Сложих ти минуса заради края на коментара ти заради Руснаците не че нещо друго
64
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА.....
63
1
 
4
 
! Отговори
до 164 преди 10 години
Ти си чужденец ти даже не си и българин ей тва ми става ясно първо е милиард после билион след което трилион На запад някой недоучени казват така например пет хиляди милиона когато става въпрос вече за Милиарди
62
2
 
5
 
! Отговори
до 158 преди 10 години
От това което си написал ми става ясно че 2013 имаме 28 билиона само от износ Хахахааааа :D Намери с кой да се бъзикаш хахаааа Провери си Информацията Външният дълг на Америка е по малък хахааа
61
4
 
13
 
! Отговори
анонимен е сатанист преди 10 години
"Що крепостни и просто *** се събрали тук!.......народи и смърт на Расия!" -------------------------Твоят бог е сатаната и затова искаш да се лее кръвта на братя.Ти нито обичаш хората живеещи в Америка ,нито в Европа.Хората които обичат Бог и братята си не искат да се лее кръв.Аз съм свидетел пред Него,че ти призоваваш за смърт на всички руснаци,както и на всеки,който не изпълнява волята на антихриста.Исус ще се разправи с антихристите както предсказа.
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Turcite sa mnogo po pragmati4ni ot nas.Nie jiveem na krystopyt no jalko za cenoto mqsto na koeto jiveem ne umeem da se vyzpolzvame ot tova.
59
1
 
8
 
! Отговори
до 153 преди 10 години
А бе мисля си че ако се изцепиш така на обществено място между Българи който не те познават доста време ще ходиш разбит по улиците ама как да е може и да ти дойде навреме :)
58
0
 
13
 
! Отговори
Новинар преди 10 години
Невъоръжени хора днес във Мариупол обградиха военна част и се опитаха да преговарят със командира им...В резултат на което бойци от "Майдана" или така наречената "Национална Гвардия" откриха огън по местното население....По непотвърдени данни има петима ранени двама от който тежко....Така действа хунтата в Киев стрела по цивилното население....
57
3
 
30
 
! Отговори
Господ вижда преди 10 години
Благословени да сте руски души искащи мир и справедливост,срещу които Киевската терористка Тимошенко призова"Време е да грабнем оръжието и да избием проклетите руснаци",благословени да сте украински войничета,които отказаха да стрелят срещу братятата си та антихриста да се налочи с кръв.Господ всичко вижда и Исус ще се върне .
56
1
 
4
 
! Отговори
до 145 преди 10 години
Къде ни е търговията с Европа в България в кои сектори в Земеделието ли и каква изкупна цена ни дават като купуват я се обоснови първо 20
55
1
 
4
 
! Отговори
до 133 преди 10 години
Ясно ти си Шоп защо не ни дават пазар на продукцията с Европа нали ако ни изкупуват стоките в Чужбина ще имаме работа в България при това добре платена Защо ни обвиняват в това че сме зависими от Русия когато те не правят така да че да сме Независими ще ти кажа това е един кръговрат в които ние сме наззагуба посредничим на Европейците в Русия от парите които получаваме те си възстановяват загубите чрез техните стоки
54
1
 
25
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Да живее Русия и братския руски народ. От Еврогей съюза са нужни само парите му.
53
0
 
20
 
! Отговори
Новинар преди 10 години
Тази снимка е от Красноармейск: Там днес Бандеровците от "Майдана" нападнаха мирните жители и стреляха във въздуха....След малко ще пусна линк със видео от Мариупол където преди около час Бандеровците откриха огън по протестиращите....От днес има заповед във всяка военна част която се придвижва да има бойци от националната гвардия....Тъй като хунтата във Киев няма доверие на АРМИЯТА.....