Лични санкции срещу Путин звучат абсурдно

Президентът не се страхува от в. "Таймс", заяви говорителят му
20 апр 2014 19:55, Александър Попов
180
Лични санкции срещу Путин звучат абсурдно
Снимка: Reuters

Говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков определи като абсурд възможността САЩ да наложат санкции, които да засегнат лични активи на руски държавния глава, възлизащи на милиарди долари, предаде Франс прес.

Още по темата

Британският консервативен вестник "Таймс" писа в петък, като се позова на анонимен източник от правителството на САЩ, че Съединените щати възнамеряват да накажат лично Путин, ако Русия изпрати войски в Украйна. Като  замразят негови лични активи за 40 милиарда долара в Швейцария, натрупани от участието му в руския държавен енергиен гигант Газпром и други петролни и газови компании.

"Това е пълна измислица от абсурден вид", заяви лаконично днес Песков в отговор на въпрос на руското радио "Ехото на Москва", пише БТА.

"Нашият президент следователно няма от какво да се страхува", попита тогава интервюиращият журналист.

"Във всеки случай не и от вестник "Таймс". Защо трябва да се страхува от санкции, още повече толкова абсурдни? Човек може само да се смее на толкова абсурдни санкции", отговори говорителят на Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Владимир Путинсанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
O lele Maiko ! Toq deto e gore na snimkata , ako mu padnem v razete, takav boi shte ni hvarli , shte zabravim Ot de sme doshli ! Za tui ot Russnacite chakaite edin *** !
86
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подгониха го !...като Осамата.
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Exxon Mobil се отказва от проучванията за шистов газ в Полша, след като резултатите от тестовите сондажи на компанията показаха, че залежите не са достатъчни за промишлено производство, предаде Ройтерс, като се позова на информации, публикувани в полското издание Gazeta Wyborcza.Вестникът цитира говорител на полския клон на американския енергиен гигант, според който от Exxon са взели решението, след като са анализирали внимателно резултатите от два пробни сондажа.
84
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДа американската фирма иска да добива газ в Добруджа, да направи кинтете,да замърси подпочвените води, да отрови Добруджа -житницата на България--- да купуваме от "братушките" това ли е алтернативата?
83
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До коуриум"Швеицария да не е станала щат на Америка ? как така американците ще му запорират парите в европеиски банки ! "-----обяснението е много просто,швейцарците не са русофили...
82
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да американската фирма иска да добива газ в Добруджа, да направи кинтете,да замърси подпочвените води, да отрови Добруджа -житницата на Българияи да купуваме Американска пшеница.Много са загрижени да.Намериха будали като този, който пише на латински
81
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do Sirjdii !Abe vie normalni li ste ? Rusnacite na Karta neshtat da ni vidqt , a vie Rusiq ta Rusiq! Viza pasport ! Zabravqte mai a ?
80
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин за разлика от пияницата Елцин, продалия се на щатите Горбачовси милее за родината и прави всичко за нея, като не спазва интересите на щатите и НАТО.Затова им бърка отзад на толерастите.Путин има богатството на народа си който го избира повече от 4 пъти.Признат е от най-влиятелните американски и английски медии за Човек на Годината.С една дума Той кара влака в света.А Обама хвърля въглищата като южняшки роб в щатите
79
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какво е образованието в САЩ.Как да научим хората да са тарикати, деривати, предизвикване на криза,кражба на ресурсите на държавите, войни,пропагандиране на култура от гетото наркотици, бързо забогатяване с измама,сключване на бракове между еднополови,войни в Авганистан заради хероина ...
78
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сериозно ли вярвате, че Путин не си е заделил някой милиард? Би било доста странно...
77
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До жалкоЧовек,който не е могъл да даде възпитание на децата си и ги е пуснал да се скитат в чужбина няма какво да дава съвети на другите.-----------------Доколкото знам една от дъщерите на Путин завършва образованието си някъде в USA.
76
6
 
1
 
! Отговори
terminator преди 10 години
abe tia shytove amerikancite kvosi mislat 4e shte oplashat pytin,izviniavaite ama govorim za ryskia preziden, ne za xosti mubarak,sadam xysein ili niakoa afrikanska darzavi4ka pospokoino malko da ne lapnite drav4eto, to na masa vseki e geroi,a mi parvo napravi i posle govori.
75
3
 
12
 
! Отговори
танкист преди 10 години
Ако Путин имаше 40 миларда щеше да си ги вложи в руски танкове.Тогава може да се разходи до Швейцария, ако иска да я разгледа.
74
9
 
3
 
! Отговори
xp преди 10 години
Американците били най-лошите на всета пък тея горките диктатори всичките с по 10 милиарда лични авоари, докато народа им гладува и си мечтае да имигрира в USA?? АЗ ли съм *** или повечето тука са си посредствени българи както се полага :дМного велика русия.. чак няма да мога да спа от величие..тея диктатори там я разориха тази държата!
73
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да го мумифицираме за идните поколения докато е още млад. Ще му построиме и огромен мавзолей на мястото на стария. Пред мавзолея ще има огромна златна плоча на която ще е написана хвалебствена ода способна да издържи милион години и през цялото време ще се въртят хитове на Алла Пугачова по радиоточка.
72
4
 
8
 
! Отговори
коуриум преди 10 години
Швеицария да не е станала щат на Америка ? как така американците ще му запорират парите в европеиски банки ! И цент да му запориорат вси4ки руски капитали ще се изнесат от там и след това Швеицарстие ще молят ЕВ фонд за заем ха ха ха ха -
71
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Русия е вече минало .
70
2
 
7
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 10 години
Накратко горната статия се свежда до знаменития израз-,,Ние ще кажем, че сестра ти е ***, пък ти доказвай, че нямаш сестра".Сега остава да преброим глупаците във форума.
69
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин вече е санкциониран!В рамките на следващата година следете дали той ще бъде поканен в някоя демократична европейска държава!
68
1
 
15
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 10 години
Добре де Путин има 40 милиарда и кво"? Като сваляха Мубарак в Египет преди три лета същите плаши путарници твърдяха, че той има между 60 и 90 милиарда.Нищо не откриха и египтяните се обърнаха към МВФ за заем от 5 милиарда щото требе да се руча нещо. И милиардите на Путин са пълен кьорфишек.*** сигурно има много *** дето Верват.То вярата е без пари.Простотията и глупостта са болести по хората, не по гората и животните.