Лични санкции срещу Путин звучат абсурдно

Президентът не се страхува от в. "Таймс", заяви говорителят му
20 апр 2014 19:55, Александър Попов
180
Лични санкции срещу Путин звучат абсурдно
Снимка: Reuters

Говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков определи като абсурд възможността САЩ да наложат санкции, които да засегнат лични активи на руски държавния глава, възлизащи на милиарди долари, предаде Франс прес.

Още по темата

Британският консервативен вестник "Таймс" писа в петък, като се позова на анонимен източник от правителството на САЩ, че Съединените щати възнамеряват да накажат лично Путин, ако Русия изпрати войски в Украйна. Като  замразят негови лични активи за 40 милиарда долара в Швейцария, натрупани от участието му в руския държавен енергиен гигант Газпром и други петролни и газови компании.

"Това е пълна измислица от абсурден вид", заяви лаконично днес Песков в отговор на въпрос на руското радио "Ехото на Москва", пише БТА.

"Нашият президент следователно няма от какво да се страхува", попита тогава интервюиращият журналист.

"Във всеки случай не и от вестник "Таймс". Защо трябва да се страхува от санкции, още повече толкова абсурдни? Човек може само да се смее на толкова абсурдни санкции", отговори говорителят на Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Владимир Путинсанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НФБДори и да плащат, не сащарските собственици на Мариците а НИЕ, БЪЛГАРИТЕ плащаме заплатите на работниците, защото токът от Мариците е много, много по-скъп от другите централи, но много българинът Иван Костов, разпродал България, им хариза и тази дойна крава и сега ни коскат щатските ни братя, и ни пращат един подир друг икономически и политически емисари убили икономиката ни експертЪТовци, маркитанки, генерали, да ни внушават и Добруджата да си унищожим, та да с е откъснем от руската енергийна зависимост
26
3
 
8
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 10 години
Защо санкции,цялото човечество,не забелязват ли тия дето ,,санкционират,, лично на тебе,а не другиму, изказва и продължава да изказва голямата човешка благодарност,че лично ти пред очите на всички ДВА ПЪТИ ПРЕДОТВРАТИ УНИЩОЖИТЕЛНАТА СВЕТОВНА ВОЙНА -ТАКА СТАРАТЕЛНО ПОДГОТВЯНА ОТ ДРУГИ--БЛАГОДАРИМ ВИ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ.
25
0
 
6
 
! Отговори
Niki преди 10 години
По голяма глупост не бях чел скоро.
24
6
 
16
 
! Отговори
Дидо преди 10 години
Не само абсурдно но и комично,САЩ с всеки изминал ден стават все по смешни от безсилие и страх.....
23
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да защищаваш агресора, какъвто е Русия, а тя винаги е била такъм, е признак на глупост и безсрамие. През 1932-33 Сталин организира мор чрез глад в Украйна, заради техния национализъм.Десет години преди това такъв глад е спретнат на Татарстан, държавата в чиито предели е била Волжка България.ПРактиката е на мястото на умрелите да се заселват руснаци.Руската политика винаги е била *** и подла.
22
5
 
10
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Боли го тоягат Путин.Кой е мислил преди 25 години че комунизмът ще падне(то комунизъм нямаше имаше само Комунистическа партия) че *** ще управлява Америка.Преди 40 години имаше кино за черни и бели ресторанти.И се стреляха по улиците.И това ако е демокрация............................!
21
9
 
3
 
! Отговори
ханонимен преди 10 години
Треперете за банковата сметка на Пу*кин нема лошо, ама когато на сцената започнат големите събития обикновено зад кулисите настъпва истинският екшън... и обикновено накрая сметката плащат овцете т.е. ние:)иска ми се най-накрая целия свят да се осъзнае и да изчисти тези ***. но това е играта единия сочи друг, втория трети и през това време си смучат един петрол друг газ и крадат труда ни и задържат световния прогрес. Чудя се какво ли ще инсценира сега уса за да нахлуе в поредната държава.
20
5
 
20
 
! Отговори
ни съ знай преди 10 години
Забелязвате ли как е леко накривена шапката на Путин?Това е сигурно резултат от санкциите.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това трябва да звучи като компромат ,а въпроса е какво е това чудо Швейцария в която се генерира корупция.
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ужас! Ако му блокират парите, на Кабаева вече нема да и става!
17
0
 
0
 
! Отговори
Ив преди 10 години
До Чичо СамМеркер
16
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
25 години в държавата БГ хищнижци прокудиха пчелата майка от меда и търтейте изядоха меда, На Русия също,хищници налетяха, но се намври сила и на търтелите главата строши и Руската се страна възроди.
15
21
 
12
 
! Отговори
Чичо Сам преди 10 години
Вие наистина не сте добре...В коя нормална държава някой управлява така дълго...Ужас...Колкото по-далече от Руския ботуш, толкова по-добре...
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И кво че му санкционират? Кога да *** ли?
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Vovata me kefi- em neznae formulata na zemnia petrol ili pa na gasta- i e natrupal 40 miliarda????a nasito PLEzliodent napraili miliono u OFF shornala firma, s ternokop, liopata i kofa pod mostovete na Elba....ta za tva e zlo, smasrdi i pliampa gluposti...ta kat nashto PLEZI-dent, plezlio s razvaleni zabki- mi sga aresvame drigi hora, mainadaje Jelio si bese po-4estan i otkroven glupak ot toia kaun, PLEZI-denta Pliuvnal v Aliev
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Rusnaci ,koito poznavam ,ne im se govori za tova ,koeto stana s KRIM, a ukraincite ot izto4na Ukraina sa kato nashite rusofili - istinata vinagi im se izpluzva , 4uguneni glavi.
11
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ми се мисли какво чака Обама ако Путин се откаже от долара като резервна валута или си поиска заемите които е дал на щатите. Долара ще има стойност колкото носна кърпичка, а Обама ще последва съдбата на Кадафи. Вземеш ли на американеца парите той вече е зомби готово да убива и да мародерства.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 13Мисъл от речника на демократ.
9
4
 
23
 
! Отговори
Майорски преди 10 години
Хамериканците си играят на световен съдник и полицай..."ние санкционираме...ние наказваме" ...е добре де наказвайте си ... ама откакто почнахте да наказвате нищо не променихте....Путин си прави каквото си е решил.....Много ми е интересно как ще извъртят нещата че са победили,,, когато загубят УкрайнаТе техните политици всички са завършили специализация в Холивуд ....
8
37
 
7
 
! Отговори
Демократ преди 10 години
Путин много блед ми се вижда.Да не е болен от рак.Ха дано!