Лични санкции срещу Путин звучат абсурдно

Президентът не се страхува от в. "Таймс", заяви говорителят му
20 апр 2014 19:55, Александър Попов
180
Лични санкции срещу Путин звучат абсурдно
Снимка: Reuters

Говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков определи като абсурд възможността САЩ да наложат санкции, които да засегнат лични активи на руски държавния глава, възлизащи на милиарди долари, предаде Франс прес.

Още по темата

Британският консервативен вестник "Таймс" писа в петък, като се позова на анонимен източник от правителството на САЩ, че Съединените щати възнамеряват да накажат лично Путин, ако Русия изпрати войски в Украйна. Като  замразят негови лични активи за 40 милиарда долара в Швейцария, натрупани от участието му в руския държавен енергиен гигант Газпром и други петролни и газови компании.

"Това е пълна измислица от абсурден вид", заяви лаконично днес Песков в отговор на въпрос на руското радио "Ехото на Москва", пише БТА.

"Нашият президент следователно няма от какво да се страхува", попита тогава интервюиращият журналист.

"Във всеки случай не и от вестник "Таймс". Защо трябва да се страхува от санкции, още повече толкова абсурдни? Човек може само да се смее на толкова абсурдни санкции", отговори говорителят на Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Владимир Путинсанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
6
 
! Отговори
жалко преди 10 години
Човек,който не е могъл да даде възпитание на децата си и ги е пуснал да се скитат в чужбина няма какво да дава съвети на другите.Жалко за хора като спонги
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НФБХайде моля, моля... - и ти ли стана водещ специалист... - днес е свят ден - имайте малко срам...
65
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
До СпонгиСпонги, приятелю... - забелязвам у теб една положителна еволюция... - спомняш си навярно, че преди доста време имахме сериозни противоречия...
64
0
 
1
 
! Отговори
до 112 преди 10 години
Не са танкове,а БТР-и.
63
0
 
2
 
! Отговори
до 112 преди 10 години
Виж и в други сайтове-това го има в дойче веле
62
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според германските държавни медии, американците всеки ден избиват (невинни) хора с безпилотни самолети, по всички точки на земята. Но не и в Русия, Иран, Белорусия, Северна Корея, Куба и Китай. Така че Путин не се плаши от "баш демократите".
61
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До личен изборИнтересно...Къде са изпратени танкове срещу жени и деца?
60
3
 
4
 
! Отговори
КрaсиГ. преди 10 години
Д-р Сър Пичук.Aко ни нaпрaвиш нa всички по еднa свиркa ще те признaя нaпрaво зa ГЕЙ-AМЕРИКAНЕЦ. БAШ AЮЕРИКAНЕЦ.Не сaмо по убеждение a и поведение.
59
7
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
До КрaсиГ.Горбачов е най-великият политик в човешката история... - сложи край на най-страшната война - студената... - и то без нито една човешка жертва...Ще бъде подробно изучаван по история, на негово име ще кръщават улици, училища, селища и ще му строят паметници...Най-интересното е, че неговото начинание не е било планирано от него по този начин... - но в случая са важни само резултатите, а не намеренията...
58
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спонги,обяснявам само защо хората ще продължат да емигрират т.е.западни инвестиции в България няма да има.Между другото според една от най-апокалиптичните прогнози през 2020 год.сероводородът в Черно море ще излезе на повърхността на морето.Тогава в БГ ще се размерише баш на каквото си трябва.
57
1
 
7
 
! Отговори
личен избор преди 10 години
Всичко е въпрос на личен избор.Сега наблюдаваме как президентът Турченко води гражданска война с народа си като изпрати танковете срещу жени и деца.Навремето Петър Младенов загуби поста си с фразата''Да дойдат танковете''.
56
9
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
"Лични санкции срещу Путин звучат абсурдно"...... - докато куршум в кратуната звучи по-добре...
55
2
 
6
 
! Отговори
ISTINATA преди 10 години
VIQT VIQT ZAPADNALITE EU I USA TROLOVE I KYRLEJI.....VIQT NA UMRELO PONEJE LAPANICATA PRIKLIUCHVA I SEGA TYRSQT KATO POLUDELI V KOQ DYRJAVA DA VPIQT NOKTI I DA SMUCHAT NEFT I GAS! BOLI GI HURKATA ZA UKRAINA...PROSTO TYRSQT NACHIN DA NAPADNAT RUSSIA I DA Q OTSLABQT...NO SHTE IM IZKOCHAT KRIVI SMETKITE....HAHAHA TOVA NE SA IM MAIKO PRODAJNICITE OT ABSURDISTAN .... VELIKA RUSSIA E NASRESHTA IM!!!
54
2
 
20
 
! Отговори
КрaсиГ. преди 10 години
Зa всичко което сеслучвa днес вцялa европa е ВИНОВЕН нещaстникa горбaчов.usa кaкто днес тaкa и тогaвa не смеех дa посегнaт нaБAЛКAНИТЕ И СССР.Подкупихa този нещaсник и предaде цялaтa системa.Обезоръжихa ни aрмиите взехa ни бaнките нaкaрaхa ни дa се привaтизирa цялaтa икономикa.Унищожихa ни земеделието и стоковъдството и ни превърнaхa в потребители.ПроиЗвеждaме сaмо ***.ЕЕЕ дрaги сънaродници е товa е ДЕМОКРAЦИЯТA .Беден и послушен но имaш прaво всичко дa говориш и дa всякъде дa ходиш.Л.К.
53
0
 
10
 
! Отговори
ТОЙ КАЗА: преди 10 години
Не бяха ли швейцарските банки най-сигурното място за парите на човек!Не беше ли Швейцария неутрална държава и при конфликти не взимаше ли неутралитет?!То ясно , че парите на всички шарлатани са там де, ама ако бяха хитри, отдавна да са си ги изтеглили, защото виждаме, че и там не е сигурно място за хартиите....
52
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До do 82Искаш да не плащаш данъци ли?И да не получаваш лихви за парите си в банката?
51
1
 
2
 
! Отговори
az преди 10 години
До Анонимен,какъв ген.Кастър какви индиянци ,какви руснаци ти маршируват в тиквата, когато не знаеш мълчи
50
9
 
2
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 10 години
Иновативен метод за лечение на:-комунизъм-русофилия-путинофилияГарантирани резултати, само 6 месеца след началото на терапията. Ниски цени и отстъпки за по-големи групи. След приключване на лечението гарантирам, че Вие ще бъдете болен американофил и ще плюете путин на майка до 10-то коляно. Доктор Сър Пичук очаква вашите обаждания и заявки през уикенда от 14 pm. до 18 pm.
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спонги,за какви инвестиции си мечтаеш?Масово се случва back reshoring т.е.западните компании изтеглят производството си у дома.Важи за Англия,Германия,Италия за всички.
48
1
 
7
 
! Отговори
братоубийци преди 10 години
Когато на площада се стреляше,имаше барикади,армията си седеше мирно, а сега проамериканското правителство на Украйна я хвърля срещу мирното население -жени,деца.Репортажите са по първи канал на руската ТВ