В Крим пенсиите скочиха с 25% спрямо украинските

През май те ще са вече с 50% по-високи
23 апр 2014 11:11, Елка Василева
168
В Крим пенсиите скочиха с 25% спрямо украинските
Снимка: Reuters

Жителите на Крим и Севастопол са получили априлски пенсии, които са с 25 процента по-големи от украинските, съобщи руският министър на труда и социалната защита Максим Топилин, цитиран от ИТАР-ТАСС.

По думите му през май жителите на Крим ще получат пенсии, които са с 50 процента по-големи.

Още по темата
Максим Топилин уточни, че е подготвен законопроект, който трябва да регулира конвертирането на украинските пенсии в руски. Той се надява законопроектът да бъде приет през есента.

На 1 януари 2015 година всичко трябва да заработи по руското законодателство, добави той, посочва БТА.

През март президентът на Русия Владимир Путин възложи на министерството на труда в най-кратки срокове да увеличи пенсиите на жителите на Крим до равнището им в Русия или почти два пъти.

"Всички граждани на Русия, а към това вървят нещата, юридическите процедури скоро ще приключат, трябва да бъдат поставени при еднакви условия. Как ще направите това си е ваша работа. Заедно с депутатите от Държавната дума обмислете и направете това. И не се бавете, направете го колкото е възможно по-скоро", каза Путин, обръщайки се към министъра на труда Максим Топилин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ami emigrantino neka pyk si stiskat parite u bankite kakto i pravqt bogatite dyrjavi.Nema pari nema ES .za Bylgariq nqma i nikakvi perspektivi.25 godini q razru6avat ne davat da se razviva ni6to nito dostyp do texni pazari edni goli obe6taniq.
118
0
 
21
 
! Отговори
Рублаждия Българин преди 10 години
До емигрантНяма какво да обясняваш...Стой си във Европата и скоро ще цъфнеш...Какво представлява днешното Г7....Шесте най задлъжнели страни във света, плюс Германия...Наглостта със която експлоатират другите народи е ужасна...Какво представлява Англия 170% от БВП ДЪЛГ....И същевременно продължава да смята, че тя управлява света и дава команди...Реалността Англия не е фалирала благодарение на "Рицарите" ЦИОНИСТИ който от Лондон и Фашингтон продължават да източват колониите !!!!!!!
117
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TOQ SKAPAN ES DETO NEE NIKAKYV SIUZ.AKO NE SE REFPRMIRA I NE ZAPRILI4A NA SVQTEN SYUIZ S EDNAKVI ZAKONODADELNI BANKOVI I IKONOMI4ESKI SISTEMI NQMA DA GO BYDE.TE ISKAT DA GO PRAVQT BOGATITE V A GRUPA I BEDNQCITE V DRUGATA.E NQMA DA GO BYDE V TOQ VID.
116
11
 
5
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
***, ти си Лъжец. Гърция е съсипана от социалистическата партия с нейната КОРУПЦИЯ. Не лъжи. Запознат съм добре.
115
0
 
0
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
Друг път ще обяснявам... Сега съм зает.
114
3
 
18
 
! Отговори
Рублаждия Българин преди 10 години
Тук е мястото да оборя всички *** Костовисти :))) България е това което е във момента благодарение на Еврейския съюз и USisrael....Благодарение на тях, чрез МАВЪРА КОСof бяха унищожени ВПК / което годишно генерираше около ДВА милиарда долара /, селското стопанство, тежката промишленост и редица други отрасли..На ЕС и Америка им трябват гладни роби който да консумират техните ***..Модерните робовладелци са Ционистките БАНКИ...Гърция е унищожиха защото беше независима социална държава !!
113
1
 
5
 
! Отговори
чингене Сали преди 10 години
Журналистите нарочно пишат само % , а не цифри за да не се отчаят българо-татарските пенсионери ! В европейси булгаро-татаристан заплатите и пенсиите са по-ниски дори и от страни като Мароко !
112
6
 
1
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
Аз съм полужив пенсионер, но имам 14г. стаж доказан зад граница.Ще изчакам още некоя и др. годинка , но ....ще взема ДОСТОЙНА пенсийка...плюс мижавите 200лв. от Комунистическа България. Съветвам младите да напуснат страната по най- ..бърз начин и ... да започнат работа в.....АВСТРАЛИЯ, НОВА ЗЕЛАНДИЯ и островите по Индийския океан...В САЩ се бачка до... падане...,но има застраховки. Това за сега.В Зап. Европа също ... но ...др
111
8
 
2
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
И кой очаква , че Европейският съюз ще дава...мангизи? Май само ***.Увеличени били пенсиите на другарите от Крим. Отлично!... Но цените на ...стоките.... Да си останат...., като преди...Та кой ще си продава стоката на стари украинско-кримски цени? Престанете да лъжете хората, др. Ленинисто-сталинисто-брежневисти и др. подобни.......Балъците измряха1997-***...
110
1
 
18
 
! Отговори
Рублаждия Българин преди 10 години
До ПешкоАз лично не съм видял Еврейския Съюз да дава пари...Но пък обещания да дават са царе :))))Ако се сметне годишната вноска на България и парите който се връщат, май ще светнем на червено....А най голямата наглост е, че тези пари идват по конкретни програми който нямат нищо общо със развитието на ПРОМИШЛЕНОСТТА.. Дават пари за работно облекло, за еко пътеки, за реставрация но за ЗАВОДИ НЕМА !! По техен съвет МАВЪРА КОСТоf затри промишлеността, а след това царя подписа за спирането на АЕЦ
109
6
 
4
 
! Отговори
До 125 преди 10 години
До АнонименА *** какво е очаквал от ЕС? Да му превеждат директно по сметка, всеки месец по 5к в евро? Той да не работи. Да не се образова. Да е корумпиран, само да краде и да слуша чалга, а ЕС да назначи и съдии и прокурори, че и немски полицаи да ни доведе и митничари.Да ни внесат и политици, че и мениджъри и т.н.*** е много ***. Точно като руснаците. За това си иска Русия и Путин. Това е общото между тези две изродски държави- простия и промит народ.
108
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
SLAVA NA RUSIQ I NA VELIKIQ PUTIN OBEDINITEL NA VSI4KI RUSNACI.Q POMISLETE KOI V BYLGARIQ E BIL OBEDINITEL CAR BORIS 3. I OTTOGAVA NIKAKVA NACIONALNA DOKTRINA I KAUZA ZA BYLGARITE IZVYN PREDELITE NA BYLGARIQ.JALKI SME MNOGO JALKI.ERDOGAN I TOI E MYDYR I SILEN OBEDINITEL NA VSI4KI TURCI PO SVETA.A KAKVO E SERGEI4KO STANI6EV KAJETE BRE .?
107
8
 
2
 
! Отговори
До 121 преди 10 години
То и тук си поставяха цели 45г. да построят комунизЪма, а той все не идваше.Та, така и Путин. Големи приказки, големи обещания, но това става с много работа, а не само с тупане в гърдите, калашници и бомби и нефт и газ.Ако Русия беше ОАЕ, да можеше да се изхранва само с нефта, но те не са.А и винаги ще си останат едни некадърници, неспособни да произведат дори и една кола като хората. Самолетите им вече се разпадат...абе...руска работа.
106
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ПешкоНе им обяснявай. Те са толкова тежък случай, че само живот в руската тайга ги оправя.И Сибир.Да отидат там и да усетят съвецката путинова власт.Какво им разказваш на тези промити мозъци за целево отпускане на средства, за корумпирана съдебна система и кои са устоите на една държава. Те искат един комплексар-джудже да ги управлява и както си казал, да им налива в устите, а те да *** и да мързелуват цял живот. Селяци!
105
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много български *** си мислеха, че като влезем в ЕС и от там така ще кажат - всички граждани на ЕС да се поставят при еднакви условия и бай *** да почне да взима за труда си колкото поне един испанец. Сега много възмутени, даже някои искат излизане от ЕС, ама нема, там само се влиза, не е предвидено да се излиза.
104
3
 
3
 
! Отговори
До 121 преди 10 години
До АнонименХаха...точно в Русия, комунист-КГБ-ст, да ми хвалиш, че имал отношение към хората!!!Абе, вие верно сте гади и промитите.Отиди в централна Русия...само че с хеликоптер, че на повечето места няма пътища..и виж как живеят там хората. Отиди в Германия и направи същото и тогава ми разправяй какъв бил Путин и какво щял да направи за руснаците.Вие русофилопутиновците сте гати и промитите, наистина.
103
3
 
4
 
! Отговори
За сега преди 10 години
Дреме ми за путин, руснаците и сидерастите. Аз искам в европа и евро не русия и рубли.
102
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като нашите комунисти, разчитат на полуживите пенсионери.
101
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
до 110 - коментарите тук са кратки. Който разбира какво е написано ги чете и не пише глупости, който не е запознат и иска да знае-чете в чичко Гугъл, запознава се и не пише глупости, а на който му е дървена главата и не признава нищо друго - все едно е какво е написал:)
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
айде и ните на реферндум за присъединяване към Швейцария или Германия, там който иска да има излаз на Черно Море