Българка пострада при инцидент в американски цирк

Състоянието на пострадалите е критично
5 май 2014 10:43,
47
Българка пострада при инцидент в американски цирк
Снимка: Reuters

Българката Виктория Медейрос от Добрич е пострадала при инцидента по време на въздушен цирков номер в американския град Провидънс, щата Род Айлънд, съобщава Агенция "Фокус".

Осем акробатки е трябвало да увиснат във въздуха на косите си. Малко след вдигането на завесите, металната платформа, издигната за номера, е рухнала, в резултат на което жените са паднали от височина 8 до 12 метра върху друг изпълнител, който е бил на земята.

Ранените са откарани в болница. Състоянието им е критично, но животът им е извън опасност. Започнато е разследване за причините за инцидента.

Очевидци разказват, че първоначално си помислили, че инцидентът всъщност е част от представлението. Впоследствие, като светлините били угасени, разбрали, че нещо не е наред. 

На сайта на цирка Ringling Brothers and Barnum and Bailey се посочва, че в трупата Medeiros участват акробатки от САЩ, Бразилия, България и Украйна. Все още не е ясно защо металната конструкция се е откачила.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
познавам майката на Виктория и е 100 % българка и много трудолюбиви и можещи и тя е триньор по гимнастика , така , че не си измисляйте какво ли не. Дано се възстановят момичетата!Успех!
39
0
 
2
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Горките момичета! Дано се възстановят вързо и без тежки травми!
38
0
 
5
 
! Отговори
cecko2497 преди 10 години
Вместо да съжалите момичето (ужасен инцидент и искрено ще се радвам да се оправи), сте седнали и се вкарват пак в полтически теми, конспирации и разни други простотии нямам думи..един пък ла.нар тръгнал да ми прави сметки колко били 3000 долара в Америка...В интерес на истината скъпи са там наемите и зависи къде, застраховките също, всичко останало като храна, дрехи и техника е на по добри цени от БГ.
37
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хубаво е при орешарски, нали?
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е ти в която и държава да отидеш услугите (в това число зъболекарските) са пропорционални на заплащането. Дай всички да се местим в екваториална Африка по твойта логика.
35
1
 
1
 
! Отговори
до 34 преди 10 години
С 3000 долара в америка ще живееш както в Бг с 300 лв, една пломба при зъболекар е минимум 500 долара, пък ако имаш по сериозен здравен проблем ще плащаш доживот. Освен това имам сериозни съмнения, че си написал измислица, но щом те влече американската мечта дано прокопсаш.
34
1
 
7
 
! Отговори
23 годишен преди 10 години
Един поглед към коментарите ми стига, за да се убедя за пореден път, че съм се махнал за добро от тази клоака, която някога е била България. Дано се оправят момичетата!
33
0
 
6
 
! Отговори
Любопитен преди 10 години
Състоянието им е критично, но животът им е извън опасност.А сега де, безопасно критично някакси или?
32
1
 
3
 
! Отговори
Въжето преди 10 години
До Герчо-19. Прав си Герчо. Хиляди българи напуснаха България и се спуснаха в дълбокия Западен кладенец за сладка студена вода и почти всички забравиха народната ни приказка,че,, в дълбок кладенец се спущай само когато въжето ,с което те спущат, се държи от ръцете на твоята майка.И на мнозина,както на тези момичета,въжето бе изпуснато, защото не се държеше от ръцете на техните майки,защото са далече от тях.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На виждаш ли, че Medeiros е името на трупата бе.
30
0
 
5
 
! Отговори
До Иван Петров преди 10 години
Да да, американската мечта мъртва ама друг път. Дойдох в Америка преди една година. Взеха мена работа без да имам никакъв опит. Обучиха ме и сега вземам по 3000$ на месец, плюс разни бонуси от време на време.
29
10
 
4
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Как човек с фамилия Медейрос ще е българин? Тая е била българка преди да се ожени за некъв *** , ако не си е била *** и преди.
28
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
N 26 - Геле, много си зле, пич. Това българско момиче със сигурност с много труд и упоритост е преследвало и постигало целите си. А ти, пич, седиш в дупката си и акъла ти стига само да хейтърстваш по нета. Кой е некарърникът, а?
27
0
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 10 години
В постинг 14 се говори за пословичен израз, който е отразявал състоянието на нещата през определен исторически период.Пословичният израз е фолклор, народна мъдрост.Ти за по-мъдър от народа ли се смяташ?
26
8
 
8
 
! Отговори
Mr USA преди 10 години
Във всяка къща, като влезеш, има най-различни стаи. Ти, брато, явно си попаднал в ***. Аз например съм от 15 години в entertainment room-a и ми е гот и хич не мисля за по-добра стая. Явно всичко зависи от гледната точка.
25
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бях там 3 години и ви казвам че е *** който не е чистен 3 месеца
24
1
 
7
 
! Отговори
Ози преди 10 години
До #17 Факт - прав си, бяхме предадени от собствената си страна. Бяхме лъгани, бяхме грабени, бяхме докарани до просешка тояга едва ли не... Та се наложи да се спасяваме кой както може.А вие, дето сте лъгали, грабили и докарвали хората до просешка тояга - свършиха вече будалите, дето искате да се върнат, за да им ги правите тия неща.
23
7
 
15
 
! Отговори
хммм преди 10 години
Интересно, ако USA е ***, България тогава какво е...
22
26
 
4
 
! Отговори
Геле преди 10 години
Абе участва ли някъде наш некадърник, без инцидент не минава!
21
2
 
33
 
! Отговори
АБВ преди 10 години
Дано да се оправят момичетата и да продължат да радват с изкуството си!В България циркът БЕШЕ едно от изкуствата, което беше на световно ниво,не случайно в много световни циркове участват българи,защото тук имаше школа и традиции.Сега за 25 г у нас е пустош и в икономика, и в селско стопанство, и в култура и наука, и образование въобще за каквото се сетите.......Народът се разпиля, защото трябва да се живее-някому е така угодно да бъде.