Поискаха дъщерята на Путин да бъде изгонена от Холандия

Официално Кремъл не потвърждава, че Мария Путина живее в Холандия
Обновена: 24 юли 2014 14:25 | 24 юли 2014 14:24, Елка Василева
393
Поискаха дъщерята на Путин да бъде изгонена от Холандия
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Кметът на холандския град Хилверсум Питер Брьортиес настоя дъщерята на Владимир Путин, за която се смята, че живее в град Ворсхотен, да бъде изгонена от страната. Кметът каза това пред холандско радио Radio 1.

Причината за реакцията на кмета е разбиването на малайзийския Боинг в Източна Украйна, който според украинските власти и западните страни е бил свален от ракета, изстреляна от контролиран от сепаратистите район, пише Би Би Си.

Според Запада подкрепата, оказвана на сепаратистите от Москва, е изиграла немалка роля в трагедията с малайзийския самолет. Повече от половината от загиналите пътници на борда бяха холандци.

По-късно в Twitter Брьортиес се извини за думите си. „От моя страна не беше разумно  да казвам това в ефира на Radio 1. Това беше израз на чувството за безпомощност, което изпитват мнозина“.

Живеещи в Холандия украинци призоваха за провеждане на протест близо до дома, в който се предполага, че живее 29-годишната Мария Путина заедно със своя партньор, който е холандски гражданин.

Малко е известно за двете дъщери на руския президент – Мария и Екатерина. Така например няма нито една тяхна официална снимка като пораснали.

Според някои данни Мария Путина живее с холандеца Йорит Фаасен. Според холандски медии Путин е посетил дъщеря си в Холандия през миналата година.

По-рано името на Фаасен се появи в медиите във връзка с конфликт на Рубльовското шосе в Москва. Според следствието през 2010 г. холандецът е бил пребит от бившия банкер Матвей Урин, който впоследствие беше арестуван и осъден на 7,5 години затвор по обвинение в мошеничество.

Официално Кремъл не потвърждава, че дъщерята на президента живее в Холандия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Davai Putin, karai nared...
205
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ви кажа,по-добре да се казваш Путин,отколкото *****р *****рсон,например...И как така изведнъж ,без никакви доказателства,осланяйки се на истериите на Обмана(игра на думи и хохолите,решихте ,че точно Русия е виновна!Нали все с факти боравите,нали все фактите ви говорят на вас,ама май че по-скоро звездите ви го говорят
204
3
 
1
 
! Отговори
СПАС преди 9 години
До психо 280,Едната част от твоите твърдения е вярна, но за другата трябва да проверим, както правят във Ватикана при избирането на ПАПА!!!! Не съм уверен, че Маки е мъж!:)))))))))))))))
203
18
 
8
 
! Отговори
Демократ преди 9 години
Ние кога ще изгоним путеноидите?25г след промяната...пардон подмяната са си на власт путеноиди които не спират да грабят българския народ.
202
2
 
2
 
! Отговори
СПАС преди 9 години
До психо 280,За Псаки или за Мсаки думаш?:))))))
201
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Киев. Премиерът на Украйна Арсений Яценюк обяви, че подава оставка, предаде агенция УНИАН.По-рано днес стана ясно, че се разпада и управляващата коалиция "Европейски избор"
200
2
 
1
 
! Отговори
СПАС преди 9 години
Извинявам се до 271 Другар:)
199
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Киев. Председателят на украинския парламент Олександър Турчинов обяви разпадането на парламентарната коалиция Европейски избор, която напускат партиите УДАР и Свобода, предаде УНИАН. По думите му, още 19 други депутати са заявили желание за напускане състава на коалицията. При създаването на коалиция Европейски избор в нея влизат 262 депутати. Според украинската конституция, ако до 30 дни не бъде сформирана нова коалиция, президентът има право да разпусне Върховната рада.
198
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 274 и 265,Заявявам, че никога не съм споменувал името на този Другар!!!! Вие говорите за различни хора!!!!! Преди малко само цитирах, и цитаата е за Другаря 265!:)))
197
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Киев. Проточилите се военни действия изчерпаха определените за провеждане на антитерористичната операция финансови ресурси, което създава опасност от прекратяване на плащанията към украинските военни от 1 август. Това съобщи министърът финансите Александър Шлапак, предаде Интерфакс. От 1 август няма да има с какво да плащаме на военните, каза той в парламента,
196
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
....Тази *** *** - холанците , отново си позволяват да дават преценки за които никой не ги е питал !!! Те са враг 1 за Бэлгария и Румъния !!! Те са причина с тъпанарските си доводи и *** си изисквания България и Румъния да не са в ШЕНГЕН !!!.....Ако, западните страни, Холандия и САЩ не бяха се намесили конфликта Русия -Украйна отдавна щеше дяа е решен.....
195
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до майорски 268Майорски ти Спас ли се казваш ,аз писах до него,но щом си попаднал "случайно"тук да ти кажа: Ходуковски командира на батальон Восток го каза в интервю за целия свят.Не го преживявай толкова тежко възможно е да не са го свалили нарочно и хората "проявяват" разбиране към тях..??!
194
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен в Холандия и в други страни живеят хора.
193
2
 
1
 
! Отговори
до спас 268 преди 9 години
Ние уважаваме журналиста публикувал тази статия , но вие от време на време я хулите и обиждата когато не ви хареса някоя статия редактирана от нея.В живота има и ден и нощ ,не може само слънце да грее и за това не е виновен редактора/журналист
192
3
 
10
 
! Отговори
майорски преди 9 години
До Анонимен 256Кой ти каза че Опълченците са свалили самолета ???? Обама, Хилъри...или Меркел...или го прочете в Фасебоок !!!??
191
5
 
11
 
! Отговори
СПАС преди 9 години
Ние в България, не си позволяваме да гоним *** от градовете, макар, че са превърнали кварталите си в клоаки, а ВИДНИТЕ ХОЛАНДСКИ, ДЕМОКРАТИЧНИ КМЕТОВЕ, ДЕТО НЕ НИ ИСКАТ В ЕВРОПА, ТРЪГНАЛИ ДА ГОНЯТ РУСКИНЯ ОТ ХОЛАНДИЯ, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ УКРАЙНА СВАЛИЛА ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТ????????????????ДОЖИВЯХМЕ!!!!!!!!!! САМО ДА НЕ ОБЯВЯТ ЖУРНАЛИСТА ПОМЕСТИЛ ТУК ТАКАВА СТАТИЯ, ЗА ВРАГ И ДА ГО ИЗГОНЯТ ОТ РЕДАКЦИЯТА!!!!!!!!!
190
3
 
12
 
! Отговори
maйорски преди 9 години
Плъховете напускат кораба .....Яценюк Подаде оставка !!!!!
189
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО 261 СПАССпасе как си представяш в момента когато холандците скърбят за своите сънародници загинали при свалянето от проруските сепаратисти на БОИНГА,кмета да каже къде живее дъщерята на Путин ,ще каже че не знае и ще вземе мерки за сигурността и.Това е съвсем нормално,защото тя няма никаква вина.
188
1
 
5
 
! Отговори
попова преди 9 години
отличен избор е направила дъщеря му, прекрасна чиста и подредена страна с приветливи и добри хора. имам приятелка българка в Холандия, която за нищо на света не би се върнала. и на нашите политици децата им отиват да живеят на запад, при руснаците положението е и по тежко,защото има и такива които бягат във България
187
12
 
9
 
! Отговори
кашчей преди 9 години
Властелинът на Евразия носещ гордо името на женски полов орган крепящ властта си через продажба на суровини на работещи икономики не се посвени да вкара в затвора две момиченца пеещи песни срещу него.Представете си какв ще я свърши ако ботуша му стъпи в цивилизована Европа.