Поискаха дъщерята на Путин да бъде изгонена от Холандия

Официално Кремъл не потвърждава, че Мария Путина живее в Холандия
Обновена: 24 юли 2014 14:25 | 24 юли 2014 14:24, Елка Василева
393
Поискаха дъщерята на Путин да бъде изгонена от Холандия
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Кметът на холандския град Хилверсум Питер Брьортиес настоя дъщерята на Владимир Путин, за която се смята, че живее в град Ворсхотен, да бъде изгонена от страната. Кметът каза това пред холандско радио Radio 1.

Причината за реакцията на кмета е разбиването на малайзийския Боинг в Източна Украйна, който според украинските власти и западните страни е бил свален от ракета, изстреляна от контролиран от сепаратистите район, пише Би Би Си.

Според Запада подкрепата, оказвана на сепаратистите от Москва, е изиграла немалка роля в трагедията с малайзийския самолет. Повече от половината от загиналите пътници на борда бяха холандци.

По-късно в Twitter Брьортиес се извини за думите си. „От моя страна не беше разумно  да казвам това в ефира на Radio 1. Това беше израз на чувството за безпомощност, което изпитват мнозина“.

Живеещи в Холандия украинци призоваха за провеждане на протест близо до дома, в който се предполага, че живее 29-годишната Мария Путина заедно със своя партньор, който е холандски гражданин.

Малко е известно за двете дъщери на руския президент – Мария и Екатерина. Така например няма нито една тяхна официална снимка като пораснали.

Според някои данни Мария Путина живее с холандеца Йорит Фаасен. Според холандски медии Путин е посетил дъщеря си в Холандия през миналата година.

По-рано името на Фаасен се появи в медиите във връзка с конфликт на Рубльовското шосе в Москва. Според следствието през 2010 г. холандецът е бил пребит от бившия банкер Матвей Урин, който впоследствие беше арестуван и осъден на 7,5 години затвор по обвинение в мошеничество.

Официално Кремъл не потвърждава, че дъщерята на президента живее в Холандия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
разправяй после, че нямаш дъщеря :D
185
1
 
1
 
! Отговори
СПАС преди 9 години
До Анонимен 257.Ти казваш така, ама кмета друго!:) На кой да вярваме?? А Путин има ли дъщеря? :)
184
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до Cionizma e KARCENOM 256Свържи се със Химлер и с него си споделяйте тези идеи.При нужда се обърни към Доктор Менгеле за здравна консултация.
183
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По правило от всякакъв калибър най харесват държавите в ,които не е допускан да припари съветският ботуш.И са доста мълчаливи,защото са се о*ли.
182
5
 
7
 
! Отговори
СПАС преди 9 години
Всички дадоха на заден ход, дори Украйна каза, че не обвинява Русия за самолета, няма ги хамериканските доказателства, а тук ни пробутват весели демократични историйки???? Защо няма новини за Украйна? Пишете там повечко за разпускането на говорилнята, за "помощите" от запад, за фосфорните бомби, за изказването на Надежда Савченко, а не кьорфишеци!
181
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 255 Лицемерие на куб !Никой не я гони , просто холандците са в шок от смъртта на техни сънародници летяли със самолета свален от проруските сепаратисти и се чуват разни мнения.Нека си живее дъщерята на Путин където реши , никой няма намерение официално да я гони.
180
10
 
12
 
! Отговори
тц-тц преди 9 години
И дъщерята е избягала от гениалния си баща -новият месия на онеправданите. Странно защо в загниваща Холандия,а не в проспериращ Беларус?
179
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До морскиNIE SME V NATO USA SA SAJUZNIK 5 TA KOLONA SDADE VLASTA RUSSIA PECHELI SAMO VRAGOVE
178
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БобиCELIAT SVIAT ZNAE A TI STANI TALIBAN I BII AMERIKA
177
13
 
7
 
! Отговори
лилиПутлер преди 9 години
Хайл РАССИЯ и Чичолина!Уважаеми, руснаци, русофили,... за тази наглост на Холандия РАССИЯ умува да прати целия си флот в Амстердам! Ще защитим руското малцинство в Холандия! Набираме доброволци, пратете автобиография в цял ръст. Най-добрите изнасилвачи обаче ги пращаме в И.Украйна.Бисмиллях!
176
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СПАСAMAN OT RUSKI ADVOKATI
175
1
 
1
 
! Отговори
Стрелков преди 9 години
до Лавров 242 Так точна, у нас не се стреля..
174
3
 
21
 
! Отговори
СПАС преди 9 години
Уникална е западната демокрация!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))Дъщерята, на зълвиния девер, на Путин, която е 1/32 украинка, но отговаря, за свалянето на самолета от украинците?????? ДА СЕ УЧИМ ОТ ДЕМОКРАТИТЕ!!!:))))))
173
17
 
13
 
! Отговори
Няма опорна точка преди 9 години
Като е толкова хубаво в Русия, тая що живее в гнилия Запад. Още повече татко и е президент. Искам отговор петнайски!
172
0
 
11
 
! Отговори
майирски преди 9 години
До Анонименне бре добре си е ...в Големите градове е супер ( в Русия също), в малките граджета е мизерия (както в Русия), олигарси управляват вече 300 години (както в Русия от 20 години)...народа работи и се радва ако има работа ама ходил ли си в Тексас, Ню Мексико...да видиш там какво е ...много дето живеят там в провинцията биха завидели на *** в Столипиново...
171
3
 
9
 
! Отговори
Кой знае преди 9 години
Заради такива славянчовци,деца на руски .....,2-3 000 000 Българи заминаха на Запад.САЩ,Канада,Великобритания,Германия,Франция,.........Завършиха сами,намират си работа сами,купуват си къщи и апартаменти сами,....Пък тук седнал някой си шуробаджанак на някои неук,като министъра дето завършил в Германия,ама не завършил и нямал диплома,и такива простотии,ама имал други дипломи......Славянчовци сигурно ги дават за пример,защото и те сигурно са такива.Ян Хус им го е казал........
170
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
значи дъщерите му едната в Холандия другата в южна корея, както на всички олигарси, децата им бягат от русия
169
2
 
5
 
! Отговори
Чуркин преди 9 години
до ЛавровЛавров къде се губиш,идвай да помагаш в ООН-нето че ме изядоха тук за тоя пусти Боинг.
168
2
 
9
 
! Отговори
Лавров преди 9 години
Дъщерята на Путин не живее в Холандия, и въобще Путин няма дъщеря :)
167
4
 
2
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ДОБРА СТАТИЯ ***!