Украинският премиер Яценюк подаде оставка

Управляващата коалиция се разпадна
Обновена: 24 юли 2014 21:48 | 24 юли 2014 19:05, Веселина Йорданова
276
 Украинският премиер Яценюк подаде оставка
Арсений Яценюк. Снимка: Ройтерс

Украинският премиер Арсений Яценюк обяви днес пред парламента, че подава оставка, предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС.

Още по темата
"Подавам оставка заради разпадането на управляващата коалиция след напускането на две партии от нея и блокирането на инициативите на правителството", каза Яценюк пред депутатите във Върховната рада.

Оставката на украинския премиер автоматично означава и оставка на правителството, отбелязва ИТАР-ТАСС.

Яценюк разкритикува политиците, че не са приели редица важни закони, например за енергетиката и за бюджета, с цел финансиране на армията.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още по темата: УкрайнаАрсений Яценюк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
19
 
! Отговори
SS преди 9 години
лично на мен тази карикатурна физиономийка на снимката никак няма да ми липсва
160
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спокойно народе, зимата ще става още по-интересно, тогава вече наистина фашагите, които горяха живи хора, хвърляха фосфорни бомби, обстрелваха детски градини, болници, училища и жилищни квартали с Градовете ще си получат заслуженото. Господ бави, но не забравя!
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 200Пак си объркал огледалото с монитора... Време ти е да си лягаш, плодовата диета дава добри резултати само при нормален режим.
158
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха..ха...фашагите дават назад...
157
18
 
0
 
! Отговори
юбералес преди 9 години
В някои страни се подава оставка, в други -не. Дали Путин някога ще подаде оставка? Може би след 20г.
156
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бе 197Не, просто не поглъщам всички л-а, които хвърчат наоколо, за разлика от някои.А ти явно си вегетарианец, щом толкова разбираш от плодове.п.п. Хитлер е бил копрофаг, предполагам ще ти е интересно да научш...
155
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нашият украинец изглежда много по-загладен, и причината не е в по-малките очила, които носи.
154
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До славянинпървата страна в европа, приложила масово канибализма, е СССР - по време на обсадата на Ленинград.Колкото до "неопровержимите сателитни данни" от руските и американските системи, за американците е ясно защо не искат да ги покажат на света. Но защо руснаците не го правят?
153
1
 
24
 
! Отговори
танго преди 9 години
отдавна е ясно че фашизоидната хунта в украина е сдала багажа но в оставащите и още дни може би и часове ще пусне още много украинска и руска кръв затова всякакви деиствия срещу нея са оправдани
152
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тепърва ще излизат още данни за боинга и май *** усетиха накъде вървят нещата,че всичката помия която изляха върху Русия и идиотския сценарий в който се опитваха да я вкарат ( съветвани от Белия дом ) , ще се завърти като бумеранг и ще се стовари върху тях самите. Затова май решиха да изпреварят събитията и да се спасяват. Яценюк ( явно е от полски произход ), естествено мрази руснаците, затова беше толкова зъл, доколкота знам бил милионер и си имал бизнес така, че той е ясен, а другите ?!
151
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пратете му сега една призовка за мобилизация и да заминава за юго-изтока да си защитава родината срещу "сепаратистите".
150
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заместник руският главнокомандващ, на специална пресконференция заяви, че САЩ се ослушват и крият сигурни данни за това, че украинците са стреляли със собствена система БУК, всичко е засечено както от руските така и от американските сателити. Като и досега украинците не са отговорили за изтребителя СУ 25 който е бил до боинга.Може пък наистина това да е истинската причина за оставката на мракобесниците.
149
0
 
37
 
! Отговори
111 преди 9 години
Е това е хубава новина, крайно време беше ! Да видим обаче сега накъде ?Според някой източници войната им струва 150 млн. долара или евро не помня, на месец. За това се тюхка поляка, че не били приели бюджета, за да имало финансиране на армията, която обърнаха на фашистка и изпълняваше личните им прищевки т.е. тези на НАТО.А може и да е заради скритите данни относно инцидента с малайзийския самолет.Тъй като тепърва излизат нови данни които все повече сочат към тях.
148
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха, то днес ден на оставките бе! Първо Ореха, сега Яйцето... :))))))
147
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 182:Приятел, не ги слушай тези приказки, че нямало пари за война -то досега олигарсите там плащаха за да си озаконят парите към запада.В най-добрия случай войната ще трае поне още 2-3 години (за съжаление).
146
1
 
33
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Толкова несимпатичен млад човек през живота си досега не съм виждал! Оформен ***!!!
145
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Причината за оставката не е че тази гад има някаква съвест илинякакви угризения на съвестта.Вече има 100%-ви доказателства, че Украинските ВВС са свалили самолета.Обонго е поискал смяната защото в противен случай войната е изгубена.
144
3
 
37
 
! Отговори
СИриозен преди 9 години
Тя Украйна се разпада, като държава... Пък Вие ми пишете, че се разпаднала някаква коалиция и някво си там правителство си подало оставката... Ми, то лятото като има проблеми в Украйна безброй..... ЗИМАТА как ще бъде??? Още от сега трябва букмейкърите да дадат коефициентите за залозите относно... "Познай броя на умрелите за ден"! Може и бъзик да си правите с изминалата зима в Украйна! Ама следващата ще бъде още "по-интересна"!
143
2
 
44
 
! Отговори
Чичо Сам преди 9 години
Ужас! Толкова милиарди вкарахме, за да спечелим война без жертви от наша страна и к'фо стана...
142
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин направо да влезе във всички бивши съветски републики и да ги връща в Русия. Какво от това че пияницата Елцин го "пусна"? Кой е той да раздава така руска земя която царете им са събирали с толкова мъка?