Украинският премиер Яценюк подаде оставка

Управляващата коалиция се разпадна
Обновена: 24 юли 2014 21:48 | 24 юли 2014 19:05, Веселина Йорданова
276
 Украинският премиер Яценюк подаде оставка
Арсений Яценюк. Снимка: Ройтерс

Украинският премиер Арсений Яценюк обяви днес пред парламента, че подава оставка, предадоха Ройтерс и ИТАР-ТАСС.

Още по темата
"Подавам оставка заради разпадането на управляващата коалиция след напускането на две партии от нея и блокирането на инициативите на правителството", каза Яценюк пред депутатите във Върховната рада.

Оставката на украинския премиер автоматично означава и оставка на правителството, отбелязва ИТАР-ТАСС.

Яценюк разкритикува политиците, че не са приели редица важни закони, например за енергетиката и за бюджета, с цел финансиране на армията.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още по темата: УкрайнаАрсений Яценюк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
3
 
7
 
! Отговори
Яценюк преди 9 години
До 173 По кротко няма да стане,ходя с бронежилетка и се возя на блиндирана кола!
140
1
 
26
 
! Отговори
Неразбиращ преди 9 години
ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕВРОПА
139
6
 
2
 
! Отговори
С О Р О С преди 9 години
до 168Кажи мойто момче какво те тревожи?
138
0
 
1
 
! Отговори
Неразбиращ преди 9 години
.... Законите - това не списък с предложения които прзидента може да си избира по собственно осмотрение" каза главата на републиканците.
137
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво става, така не може! Фашистката клоализия се разпада.....трагедия...
136
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХОХОХООО...Какво става бе,***.
135
0
 
47
 
! Отговори
uyt преди 9 години
ОБАМА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА . ПРОТЕЖЕТО МУ ОПЛИСКАНО С КРЪВ РАЗВЯ БЯЛО ЗНАМЕ
134
0
 
18
 
! Отговори
Неразбиращ преди 9 години
Новината е от 24 юли 21:51 Законодателите в САЩ имат намерение да съдят президента на САЩ за преувеличаване на пълномощията.По съобщение на Politico палатата на представителите може още другата седмица да предприеме тази стъпка, но според експертите изхода още сега е ясен.Даже ако палатата приеме , че Обама трябва да отговара за превишаване на пълномощията си, то сената ,който е от негови съпартийци ще блокира процедурата."Това не е пътя по който трябва да се развива нашата система .....
133
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яйцето служи на ЦРУ - ограби държавата, вкара ги в гражданска война,сега с милиардите в чужбина, а тъпите украинци, които го слушаха да погребват роднините си!Това е - нов световен ред.
132
0
 
17
 
! Отговори
Лора преди 9 години
Ето ви тук едно видео от вчерашния ринг в украинския парламент след указ одобрение, при който мъжете под 50 години, ще бъдат поканени да помогнат при "антитерористичната операция" на украински силите на нейните граници,както и на допълнителни войски.Бутания,шамари,ритници,кой както може. youtube/watch?v=3O4hVnLGAgM
131
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 111или в Англия. Всички комунистически крадци, олигарси и бандити от бившите съветски республики са там в безопасност под крилото на британското правителство. Демек щом имат пари и са избягали там значи греховете им се опрощават. Двоен стандарт.
130
0
 
20
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 9 години
ГЕРБ И БСП НЕ ЛОБИРАХА ЛИ ВЪВ БГ ЗА АЦЕНЮК ????? ЕХОО,ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,ПОДКРЕПЯМЕ ТЕРОРИДТИ А ?
129
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КЪДЕ СЕ СКРИХА ВСИЧКИ КОИТО ПЛЮХА ПО РУСИЯ ??? ЕХОО ,ИМА ЛИ НЯКОЙ,ИЗЛОЖИХТЕ СЕ А ?ЯЦЕНЮК ФАШИСТ ИЛИ ДЕМОКРАТ Е ,МАЙ Е И ДВЕТЕ,ИЗТРЕПА ТОЛКОВА НЕВИНЕН НАРОД,СЕГА САЩ ЩЕ ПРИЮТЯТ ЛИ ТЕРРОРИСТА АЦЕНЮК ИЛИ ЩЕ ГО ОСТАВЯТ НА НАРОДНАТА ЛЮБОВ
128
0
 
29
 
! Отговори
Неразбиращ преди 9 години
Сега трябва военните да се обърнат срещу тая цялата ***, да завземат власта и да ги съдят за фашизъма и масовите убийства на мирни граждани. Да ама надали!!! Не мисля ,че са останали генерали или полковници с офицерска чест в украйнската армия , тук ще трябва обикновенните войници да се справят сами. Те и така не искаха да воюват, но който се откажи го заплашваха със затвор и тероризираха семейството му.
127
2
 
23
 
! Отговори
чобан преди 9 години
Не му мислете за този евреин, той изнесе 40 тона злато в USA
126
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОДОРЕ,КЪМ КОЛКО ЧАСА ТОВА ?
125
1
 
20
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ ТОЗИ ЯЦЕНЮК ЩЕ ПАДНЕ!!!!!ИМАМ ИНТЕРЕСНИ МАТЕРИАЛИ ЗА ВАС ПО КЪСНО ЩЕ ГИ ПУСНА ПРОЧЕТЕТЕ ГИ ЩЕ НАУЧИТЕ МНОГО НЕЩА ЗА СЪБИТИЯТА В УКРАЙНА!!!!!!
124
2
 
41
 
! Отговори
FMC преди 9 години
До НеразбиращАз също мисля така. Последните години винаги ми е било кофти, че зарязваме икономическите си отношения с Русия за сметка на някакви отношения със Запада, при които печели само Запада и няколко наши далавераджии, крадци, мафиоти...или както искаш ги наречи. Обикновения българин нищо не печели от ЕС. Най-много да емигрира там, а с дипломата си от университета да мие чинии и бере ягоди. Срамота. И това за него ще е добър живот, само защото има 1000 евро под ръка.
123
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Zashto vsichki neonacistki ge.partii nakraq se razpadat bre ?
122
1
 
7
 
! Отговори
пл.дяков евромаркет преди 9 години
*ха майката на държавата. То и аз крада в евромаркет бургас...ама такова чудо и при мене няма бе . Засуквам мустаки и заедно със шефа на сервиза крадем яко.На една заплата от 3 бона стои ли се. Илчев шефа ......боли го фара явно щото знае че крада ама си трае.Неговата си върви......архиважно е ))))Надписваме фактури за несуществуващи ремонти....проста работа. Да живее Евромаркет груп. Да живее социализъма.