Първите камиони от руския конвой напускат Украйна

34 от машините вече са минали границата обратно
Обновена: 23 авг 2014 16:50 | 23 авг 2014 11:04,
120
Първите камиони от руския конвой напускат Украйна
Снимка: архив Reuters

Първите камиони, превозващи руска хуманитарна помощ за Югоизточна Украйна, са напуснали Украйна и се намират на руския контролно-пропускателен пункт „Донецк”. Това предаде РИА Новости.

Няколко десетки камиони са напуснали украинския КПП „Изварино” и в момента се намират на руския пункт, където граничните служители провериха документите им.

Още по темата
По думите на митническия представител Раян Фарушкин митническата проверка вече е проведена и първата колона от 34 камиона вече е влязла в Русия.

Фарушкин уточни, че се очаква общо шест колони от камиони да напуснат Украйна от КПП „Изварино-Донецк”.

Руският хуманитарен конвой влезе в Украйна вчера без да спази исканията на Киев и беше обвинена в „пряко нашествие”. Заради това спешно се събра и Съветът за сигурност, но той не можа да излезе с единна позиция.

Постоянният представител на Русия в ООН Виталий Чуркин заяви след заседанието, че то му напомнило за кралството на кривите огледала, понеже някои членове Съвета не се интересували от факта, че в Украйна загиват хора, че там има хуманитарна катастрофа, а се вълнували само от хуманитарния конвой на Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: УкрайнаРусияКонвой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Путин е руски олигарх-мафиот приятел и закрилник на руската мафия, а смешни панелни плъхове като теб все още се захласват по "великия" съветски съюз
25
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво Путин! Ей това е. Направи и толкова. Не като онези евпропеде---- сумтят, *** и само приказка да става. С пълните шкембета ръйш-ли тръгнали ла ми развиват теорий за човекшите права и колко тежко е да се живее. Ае я си таковайте майките...
24
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво стана със сваления от хунтата самолет? Защо е това мълчание демократично? *** демагози, защо мълчите? 300 убити човека с право мерене!
23
7
 
51
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
К'во стана, бе хамерикански ***? Що така руснаците си правят к'вото си искат въпреки вашите предупреждения за санкции? Що така си влизат камионите като у тях си, а украинците ги пускат като у тях си??? Сега разбрахте ли колко сте смешни и жалки срещу Путин?Путин си влиза в държавата която е под ваше командване???!!!!Шах и мат с пешката за Володя Каспаров!Nice, a?
22
2
 
8
 
! Отговори
Ivanov преди 9 години
orevaha sveta gadnite zapadniaci"katolici"a russia pomaga s pomoshti na paravoslavnite hristiana,a katolicite iskat da gi izbiata,katolicite koito koito se zanimavat sas decka pornografia,dokazano sled skandalite v germania,BALGARI OSAZNAITE SE PRESTANETE DA PODKREPIATE AMERIKA I GADNIA ZAPAD KOITO VINAGI SA ISKALI DA NI UNISHTOJAT,NEZABAVNO IZLIZANE OT ROBSKIA EU I POGLEJDANE NA IZTOK KAM RUSIA KAM NASHITE BRATIA I SESTRI,SLAVA RUSSIA SLAVA BRATIA SLAVIANI,BOG DA POMAGA NA PRAVOSLAVNITE
21
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повдига ми се от лицемерието на йезуитските западни ***.
20
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази сутрин са били убити 3 цивилни в Донецк, в резултат на бомбардирането от страна на Украинската армия. Защо това не го пише в медиите днес? Украйна провежда кървава наказателна акция от няколко месеца срещу източните си градове.
19
2
 
30
 
! Отговори
jan преди 9 години
До до 12Добре си го казваш - готов си да се продадеш за пари. А ние НЕ - и затова сме на страната на потърпевшия - на Русия.
18
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Володя демократизатора!
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истерията е голяма. И аз нямам търпение да дойде вечерта на 6-ти септември за да видя най-великият миг в историята на българският спорт- възможността да станеш не само шампион, а да станеш ЛЕГЕНДА побеждавайки една ИМПЕРИЯ КЛИЧКО! Непобеждавана 10 години вече.
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от 18Като казах "свръх интелигентни" имах предвид на ринга с тактика, нападение, защита, удари, съхраняване на сили и НИКОГА подценяване. Очакват винаги неочакваното от и най-слабият противник излязал срещу тях!Това го знае и Кубрат, затова няма да подцени тази интелигентност от Владимир Кличко. Убеден съм!
15
3
 
44
 
! Отговори
Веселяка преди 9 години
До СпонгиИздирвани трябва да бъдат тези които разрушават домовете и избиват невинните хора, а именно киевската хунта.
14
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 17Братята Кличко именно в това са опасни- никога не подценяват съперник, защото са свръх интелигентни!
13
3
 
20
 
! Отговори
Кубрат преди 9 години
На българите ще им кажа да не се настройват за победа, а да я желаят и тогава аз ще им я дам. Няма да е лесно, аз се боря не само срещу един боксьор, а се изправям срещу една империя и ще е много трудно. Но да вярват, защото българите сме с една специална енергия, която е много силна!
12
3
 
44
 
! Отговори
Влажни гащички преди 9 години
Ако бяха на Пентагона камионите щяха да са черни
11
3
 
45
 
! Отговори
--- преди 9 години
Американската политика е да противопостави братски народи да се бият един срещу друг---война да има.
10
51
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
100% ПРОРУСКА МЕДИЯ! Рубладжии!!!
9
3
 
56
 
! Отговори
Чиборатор преди 9 години
САЩ и *** им ЕС, ООН, НАТО са двулични ***, а подкрепящите ги граждани са "слепи коне с капаци" или ограничени или неосведомени хора !Забележете, аз също не съм на страната на Русия, а на страната на истината и морала, а в случая Русия не е агресора, а точно обратно.
8
5
 
51
 
! Отговори
Кубрат преди 9 години
Първо се бия за България на 6-ти!След това се бия за моя брат Поветкин!Ще му го върна заради теб, брат!Слава на България!Слава на Русия!
7
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до Главатаря на хунтата в Киев Потрошенко!Г-н Потрошенко елате в Поморие да видите що украинци са се скатали от мобилизацията...Разходете се из улиците и по плажа и ще ги изловите и ги пратете да стрелят по деца и жени...Големи скатавки украинците ей...