Пребиха руски политик и издател

Шлосберг публикувал материал за смъртта на руски военни в Украйна
31 авг 2014 09:07, Анисия Иванова
175
Пребиха руски политик и издател
Снимка: Reuters

Руски политик и издател беше пребит, след като публикува в един от вестниците си информация за тайнствено погребение на двама руски военни, които може би са загинали в сражения в Украйна, предаде Ройтерс.

Лев Шлосберг е представител на опозиционната руска партия "Яблоко" в градския съвет на северозападния руски град Псков. В един от издаваните от Шлосберг вестници се появи по-рано тази седмица журналистическо разследване относно смъртта на двама парашутисти от Псков, погребани неотдавна. В статията имаше редица доказателства, навеждащи на мисълта, че руските военни може да са загинали в сражения в Украйна. Това противоречи на официалните изявления на Кремъл, че Русия не участва в украинската война.

Още по темата

Новината във вестника, издаван от Шлосберг, породи интереса на чужди репортери. Журналист от Ройтерс се опита да посети гробището в Псков, където са погребани двамата парашутисти, но беше спрян на входа и заплашен от двама млади мъже с бръснати глави.

В петък вечер самият Шлосберг бил нападнат в гръб от неизвестни лица, когато се приближавал към дома си в Псков. Още след първия удар, политикът и издател изгубил съзнание.

"Очевидно после те са продължили да ме бият и накрая са избягали", разказа Шлосберг. Лекари му казали, че ще се възстановява 10 дни от побоя. Кметът на Псков нареди разследване на нападението. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
21
 
16
 
! Отговори
Az преди 9 години
Най вероятно платена статия .Смърди на лакеи.........................................
73
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До независимЗабравяш, че след раздялата на РФ и Украйна ,всички аткиви на СССР зад граница преминаха автоматично в полза на РФ. Всички ракети с атомни бойни глави преминаха в РФ, всички активи в Националната банка на СССР преминаха в РФ.....Който се отдели- напусна гол и бос.
72
15
 
30
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
В Русия се ражда новият фашизъм - националболшевизъм.Историческите аналогии са твърде много, за да се пренебрегват.
71
4
 
7
 
! Отговори
МДААА преди 9 години
СМРАДЛИВАТА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ ОПИТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА ОГРАБИ СВОИТЕ ГРАЖДАНИ/ПОДАНИЦИ,НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ЯДАТ ДЪРВОТО. АКО НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДЪРВЕТА ПРЕД БНБ-ДА СЕ СКОВАВАТ БЕСИЛКИ...
70
15
 
24
 
! Отговори
независим преди 9 години
Българските медии удобно премълчават една истина, която съм видял с очите си. ЦЯЛАТА индустрия в Изт. Украйна е направена с руски инвестиции. Всъщност в полската част няма индустрия. Вие ако сте на мястото на руснаците, ще оставите ли евреите да ви откраднат парите? Обаче вие сте българи и ще ги оставите. Руснаците обаче не са българи.
69
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен104Какъв китаец, ти си руски ! Поне 15 000 руски войника се бият в Украйна, пратени там против волята им от диктатора Путин. Как говорится, по экспертной оценке, я думаю, что тысяч 15 там, безусловно, ходит в том или ином качестве. Сколько из них не имеют документов военнослужащих, а имеют там расторгнутые контракты или, как офицеры, в бессрочном отпуске или еще какая-то ерунда, трудно сказать. Но так по оценке, тысяч 15. Валентина Мельникова, ответственный секретарь союза.
68
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вдигнал си е тиража човекът. Щом ще се оправи за 10 дни, значи не е работа на нашите момчета.
67
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
" Руски политик ", колкото аз съм китаец !
66
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В САЩ като ги арестуват , така ги стискат за гушата , че ги умъртвяват без да искат !А тук само са го били , каква разлика !След 10 дни ще пише отново !
65
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шлосберг ? - този германец - евреин , от кога е тръгнал да ходи пеша
64
3
 
9
 
! Отговори
шлосер преди 9 години
Стига с тия еврейски лъжи. Само в Китай и Япония трудно лъжат, тези царе на лъжата и убийствата, защото не могат да се направят на китайци и японци. Където има евреи държавите са сринати и фалирали.
63
15
 
9
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Червени подлеци.И там мислещите хора са нежелани.
62
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В петък вечер самият Шлосберг бил нападнат в гръб от неизвестни лица, когато се приближавал към дома си в Псков.-------------прийомите на кремълската мафия, напада в гръб ...
61
2
 
7
 
! Отговори
Sony преди 9 години
Po skoro na neshto evreisko namirisva v tozi politik .
60
10
 
11
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ВСЕКИ КОЙТО ПИШЕ ЗА ИСТИНИТЕ В УКРАЙНА ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ ОТ ПУТИНОФИЛА!
59
1
 
4
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
борбата за "свободата" на словото продължъва и става все по-кървава. след сключения пакт за всеобщи печалби - лев шлосберг и десен вартбург ще ни наведат на мисълта, че и полет mh17 не е съществувал. аз лично не се навеждам. който го прави - не го упреквам. кефът си е негов.
58
0
 
2
 
! Отговори
От Юг преди 9 години
86.Гледаме кръв и как се режат глави ,Това засяга теб също !
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
84.Не е случайно , вноса на мюсолмани през Турция !Това е тихата война на САЩ срещу Европа - радикалните мюсолмани !
56
19
 
5
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
САЩ спешно трябва да насрочи бомбандировки над москва и петербург. Чечнските терористи спешно трябва да насрочат атентати в известни руски училища, за да се стрестнат *** от кръвта на собствените им деца и да свалят путин от власт.Да живее Капитализма, долу комунизма!!!Да живеят САЩ и ЕС, долу русия и евразийския съюз!!!
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 84: "Тук ще е цигaнистaн."...Радвай се !...ти ще оцелееш.