Пребиха руски политик и издател

Шлосберг публикувал материал за смъртта на руски военни в Украйна
31 авг 2014 09:07, Анисия Иванова
175
Пребиха руски политик и издател
Снимка: Reuters

Руски политик и издател беше пребит, след като публикува в един от вестниците си информация за тайнствено погребение на двама руски военни, които може би са загинали в сражения в Украйна, предаде Ройтерс.

Лев Шлосберг е представител на опозиционната руска партия "Яблоко" в градския съвет на северозападния руски град Псков. В един от издаваните от Шлосберг вестници се появи по-рано тази седмица журналистическо разследване относно смъртта на двама парашутисти от Псков, погребани неотдавна. В статията имаше редица доказателства, навеждащи на мисълта, че руските военни може да са загинали в сражения в Украйна. Това противоречи на официалните изявления на Кремъл, че Русия не участва в украинската война.

Още по темата

Новината във вестника, издаван от Шлосберг, породи интереса на чужди репортери. Журналист от Ройтерс се опита да посети гробището в Псков, където са погребани двамата парашутисти, но беше спрян на входа и заплашен от двама млади мъже с бръснати глави.

В петък вечер самият Шлосберг бил нападнат в гръб от неизвестни лица, когато се приближавал към дома си в Псков. Още след първия удар, политикът и издател изгубил съзнание.

"Очевидно после те са продължили да ме бият и накрая са избягали", разказа Шлосберг. Лекари му казали, че ще се възстановява 10 дни от побоя. Кметът на Псков нареди разследване на нападението. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
50.А ще скрият ли , че ще изпратят българи ,( като членки на НАТО ).НАТО ще използва Европейските членове !А казват ли ти има ли български джихадисти в Сирия ?България какви " лъжливи бежанци ", приема ?
33
2
 
2
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Абе той ще изпрати, но самият после къде ще отиде? Светът ще му се види малък като футболна топка, пфу!
32
2
 
12
 
! Отговори
Гласът на народа преди 9 години
Българи, не бийте жените, а правете любов! Загиваме като нация!
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 27. Василев,Това значи че Плевнелиев ще изпрати Български войници ( НАТО ) ?
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ha-ha.Ami te taka sa vinagi blqdovete. Za 4ernobil skriha , za kakvo li ne oshte .
29
3
 
7
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Василев, ти се събуди, бравос! Постоянно им пиша на сънародниците да гледат интереса на България и да уважават единствените си приятели Русия и Исраел, но турските лири и американските долари им мътят мозъците и ...
28
9
 
8
 
! Отговори
руснак-путинка преди 9 години
Бил е нападнат..глупости. дайте доказателства! Имал синини-той сам се е наранил като е бил пиян! И така ще се случи на всеки алкохолик който критикува Путин.
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нищо ново.
26
7
 
8
 
! Отговори
niki преди 9 години
Същите похвати като тук, кого ли не пребиха след публикации - наскоро Кулезич беше бушонирана. Варвари!
25
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пребиха руски политик и издателШлосберг публикувал материал за смъртта на руски военни в Украйна----------Този не е никакъв РУСКИ политик и издател, а АМЕРИКАНСКИ чуждестранен агент. Човек, който разпространява дезинформация, според указанията от САЩ, разработени с цел дестабилизация на живота в Русия. Пълно е с такива и в България - Соросови и други американски храненици, които цапат паметници, организират скандали и са готови на всякаква гадост. За разлика от тук, в Русия явно има патриоти.
24
7
 
13
 
! Отговори
Гласът на народа преди 9 години
Ако България бе демократична, щеше да има РЕФЕРЕНДУМ за влизането ни в ЕС и Нато. България обаче е деРмократична и това трябва да се промени!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МарксAbe Mark, Na tebe ti lipsva oshte Engels...
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е в Путиния. ... интересно ми е Волен и други нему подобни българи и *** които толкова роптаят и реват да искат да ставаме 85-та провинция на руската федерация - какво ще правят там тогава??? Да не мислят че батюшка Путин така ще ги оставя както тук - да си приказват и пишат и ходят по митинги когато си поискат??!! НЕ! Или в затвор ще ги вкара или бой в гърба. Така е в диктатурата
21
3
 
5
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 9 години
до 41: И у нас имаме право да бъдем самоубити, питай мене, от оня свят.
20
8
 
3
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Анти пробай първо на себе си, започни от задните си части и се обади да ти направя една- две инспекции с оня с котешката глава!А натовците като видят Спецназ ще бягат като анилопи от Новорусия! Победа!
19
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво друго да се случи на един платен драскач, пишещ глупости в услуга на чужда държава? И у нас трябва по-често да пребиват флашкаджиите, да спрат с простотиите и помиите си.
18
2
 
8
 
! Отговори
РОЗОВО ХАПЧЕ преди 9 години
До Василев--Я ПАМПЕРСИ ЩЕ ИМА ЛИ БЕ ПИЧАГА--И ТИ ЛИ ЩЕ ХОДИШ ТАМ--ЩЕ ТИ ПРАЩАМ ПАМПЕРСИ--ИТАЛИАНСКИ...СПЕЦИАЛЕН МОДЕЛ С КРАЧОЛИ ДА НЕ ТИ ИЗТИЧА Л---ТО
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гласът на народаHe Гласът на народа, a Гласът на PUTI N!
16
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Василев"А сега го чуйте от мен русофилски ***, ще има натовски войници и техника в Украйна!"Това от ЦРУ ли ти го казаха бе, Василев?
15
0
 
3
 
! Отговори
ххх преди 9 години
До Василев"че НАТО ще изпращат 10 000 войници" - ще изпраща на мук. Има план за такъв корпус но НИКОЙ не е казал, че ще ги праща в Украйна.