ОССЕ и САЩ осъдиха организираните от сепаратистите в Украйна избори

Америка призова Русия да направи същото
Обновена: 1 ное 2014 09:46 | 1 ное 2014 09:35,
120
ОССЕ и САЩ осъдиха организираните от сепаратистите в Украйна избори
Снимка: БТА

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) и Съединените щати отново осъдиха организираните от проруските сепаратисти в Източна Украйна избори.

Изборите в т. нар. Донецка и Луганска народна република (ДНР и ЛНР) не съответстват на Минските споразумения за прекратяване на огъня между украинските сили и бунтовниците, заяви ротационният председател на ОССЕ, външният министър (и президент) на Швейцария Дидие Буркхалтер, в изявление, цитирано от ТАСС. Той припомни, че тези договорености предвиждат в контролираните от сепаратистите райони да бъдат произведени предсрочни избори за парламент на Украйна.

Съединените щати осъдиха планираните от бунтовниците избори и призоваха Русия да направи същото, предаде Асошиейтед прес, като се позова на говорителката на Съвета за национална сигурност към Белия дом Бернадет Мийхан.

Тези гласувания ще бъдат в нарушение на украинската конституция и на Минските споразумения, подчерта Мийхан. Тя предупреди Русия да не използва резултатите от сепаратистките избори като претекст за военни ходове в Украйна.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: избориУкрайна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
24
 
! Отговори
Кравари преди 9 години
Те да не са началници на света. Я оставете хората да правят каквото си искат и отивайте да запушвате Йелостоун. Защото ако гръмне и размаже само вас загуба няма, но може да засегне и хора.
47
0
 
30
 
! Отговори
тя преди 9 години
" Избори" - това е висша форма на демокрация. Що я осъждат американците? Щото знаят какъв ще е резултата.
46
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДНЕС В ДОНБАС ПРИСТИГАТ МНОГО МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ,КОИТО ЩЕ СЛЕДЯТ ЧЕСТНОСТТА НА ИЗБОРИТЕ В ЛНР И ДНР СРЕД НАБЛЮДАТЕЛИТЕ ИМА МНОГО ПРЕДСТАИТЕЛИ ОТ САЩ,ЗАПАДНА ЕВРОПА ОТ КИТАЙ ,ЯПОНИЯ ,СЪРБИЯ ,ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА КАТО НАБЛЮДАТЕЛ Е ДЕПУТАТКАТА ОТ АТАКА МЕГЛЕНА ТАШЕВА. БРАВО ПАК САМО АТАКА ПРОЯВИ СМЕЛСТ И ДОСТОЙНСОВО,ОСТАНАЛИТЕ НАШЕНСКИ ПОЛИТИЦИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗАХА ,ЧЕ СА БЪЗГРЪБНАЧНИ МЕКОТЕЛИ И ЖАЛЪК СЛУГИНАЖ НА КРАВАРИТЕ.НАЧЕЛО С ПОМАКИНЯТА РАСИМ ПЛЕВНЕЛИЕВА И МУТРАТА ББ
45
0
 
18
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
Абе ко искат да не ги признават ,все тая Инак укрпопите сигурно ще нападнат Донецк утре и да видим колко бой ще изядат и колко техника и жива сила ще изгубят
44
0
 
12
 
! Отговори
биг бос преди 9 години
Ами ние защо не последваме примера на Донецк и Луганск и да си направим едни свободни избори без нито една от сегашните партии?Я колко сме много по форумите***Ами роднините, приятелите, съседите и познатити на всеки един от нас!
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СЛЕД УСПЕШНИЯ ПУСК В ЧЕТВЪРТЪК НА РАКЕТАТА БУЛАВА И ДНЕШНИЯ УСПЕШЕН ОПИТ С ТОПОЛ М В БЛИЗКИТЕ ДНИ В РУСИЯ ПРЕДСТОИ ИЗПИТАНИЕТО НА СТРАТЕГИЧЕСКАТА МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНА РАКЕТА -ЛАЙНЕР ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА МОРСКО И ЗЕМНО БАЗИРАНЕ ЛЕТАТЕЛНАТА ЧАСТ НА УСПЕШНО ИЗСТРЕЛВАНЕ ЗАПОЧВА НА 20 МАЙ Т.Г ,ОТ АТОМНАТА ПОДВОДНИЦА -ЕКАТЕРИНБУРГ.ЛАЙНЕР МОЖЕ ДА БЪДЕ ОКОМПЛЕКТОВАН С ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ ОТКОЛКОТО ИМА БУЛАВА И ЛАЙНЕР ПРИТЕЖАВА НЕБИВАЛА УНИЩОЖИТЕЛНА МОЩ. МАЙ ВАНГА ПОЗНА ЗА РУСИЯ
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
hahahahha amarikancite dasi gledat rabotata ,nqmat nikakvo pravo da se barkat koi kakvi izbori i kade shte gi pravi !!!!!!!!!!!!! dasi gledat 4erniq obongo i mnogo dane saskat 4e shte se propukat qko 4e prez zadnicite shte im izleze .kolkoto i da se opitvat vsq4eski da provokirat rusiq nqma kak !!!! ako i 100 rubli da stane edin dolar
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уточнение към 44Предстои изпитание от подводно положение на най-новата руска междуконтинентална балистична ракета "Лайнер".
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всички скапани *** ги поздравявам с парчето в Ю Туб на рок бандата -Gamma Рey-Dethrone Tyrannya и припева на парчето death for iluminati
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДНЕС СЪБОТА РУСКИТЕ РАКЕТНИ ВОЙСКИ ИЗВЪРШИХА УСПЕШНО ПУСК НА БАЛЕСТИЧНА МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНА РАКЕТА -ТОПОЛ М,РАКЕТАТА УСПЕШНО Е ПОРАЗИЛА ЦЕЛТА ,ТОВА Е ВТОРИ УСПЕШЕН ОПИТ НА ПУСК НА БАЛЕСТИЧНА МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНА РАКЕТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ СЛЕД КАТО УСПЕШНО БЕШЕ ТЕСТВАНА И БАЛЕСТИЧНАТА МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНА РАКЕТА БУЛАВА,В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР НА САЩ В ТЕЛЕВИЗИОННО ИНТЕРВЬО ЗАЯВИ,ЧЕ СИЛНО СЕ НАДЯВА УКРАЙНА ДА СТАНЕЛА МОСТ В НОВИТЕ ПОДОБРЕНИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ЕС,ЗАЩАДА И РУСИЯ СЪОБЩАВА .ФОКУС
38
2
 
31
 
! Отговори
Луд преди 9 години
Е не може да бъде САЩ и ОССЕ се сетиха , че Украйна има конституция. Когато фашагите вилнееха на Майдана и свалиха законно избран президент и правителство си траеха , а сега вой до небесата. Не разбраха ли най после , че в тези региони вече нищо не зависи от тях. А между другото някой спомня ли изказването на президента на САЩ за Косово ,че суверена винаги има право да избира . Е сега ще видим какво ще избере .
37
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Времето на САЩ-ЦИОН приключи,,сега идва времето светът да им предявят смметките за престъпленията им ,като се почне с убийството на христос,двете световни воини ,мине се през еврейските банкерски грабежи и се стигне до днешните цветни революци и международни конфликти. Делото ЦИОН- Израел,сащ) Народите обвиняват!2014 преди Христа 2014 след Христа
36
1
 
7
 
! Отговори
до 46 преди 9 години
До Анонимендо 46 --А дано,от твоите уста в божите уши.......
35
2
 
27
 
! Отговори
98987 преди 9 години
То излиза,че само западняците и американците имат право да живеят-другите,кучета ги яли.Доста нагло от тяхна страна.И затова все повече хора започват да симпатизират на Русия-просто западната несправедливост е чудовищна.Май приказката на шопите ще е доста актуална"он ще ми вика оти".
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РАЗБИ СЕ КОСМИЧЕСКИЯ КОРАБНА ВЪРДЖИЛ ГАЛАКТИКС,ЕДИНИЯ ПИЛОТ Е ЗАГИНАЛ,А ДРУГИЯ Е ТЕЖКО РАНЕН В КРИТИЧНО СЪСТОЯНИЕ,,БЕ К,ВО СТАВА С ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ РАКЕТКИ ,НЕЩО МНОГО ВЗЕХА ДА ПАДАТ,АМА ЗА СОРОСЧЕТАТА Е ПО ВАЖНО ,ЧЕ (ПАДАЛ) КУРСА НА РУБЛАТА СПРЯМО ШАРЕНАТА *** ПАПИР ХАРТИШКА-ДОЛАРА ...ЛОШИ ВРЕМЕНА НАСТАНАХА ЗА *** НЕДОРАЗУМЕНИЯ,ЛОШИИИИ,АМА ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО И ПО ЛОШО ЩЕ ИДВА ЗА ТЯХ ,ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.
33
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На времето може да са ни лъгали за комунизма, но за капитализма всичко, което ни казваха, излезе чиста истина.
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
22, предстои изпитание от подводно положение на най-новата междуконтинентална балистична ракета "Лайнер". Руските инженери предложиха концепция за лазерен ракетен двигател.
31
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРИ ФАШИНГТОНЦИТЕ ДЕЙСТВА ДЕВИЗА. КОЙТО НЕ НИ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА Е ПРОТИВ НАС.
30
1
 
28
 
! Отговори
Атанасов преди 9 години
Украинската конституция я нарушиха когато свалиха Янукович, така че това вече не е довод, изтърка се.
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До дааА си извади пръстите от контакта и се събуждай вече...айде...