ОССЕ и САЩ осъдиха организираните от сепаратистите в Украйна избори

Америка призова Русия да направи същото
Обновена: 1 ное 2014 09:46 | 1 ное 2014 09:35,
120
ОССЕ и САЩ осъдиха организираните от сепаратистите в Украйна избори
Снимка: БТА

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) и Съединените щати отново осъдиха организираните от проруските сепаратисти в Източна Украйна избори.

Изборите в т. нар. Донецка и Луганска народна република (ДНР и ЛНР) не съответстват на Минските споразумения за прекратяване на огъня между украинските сили и бунтовниците, заяви ротационният председател на ОССЕ, външният министър (и президент) на Швейцария Дидие Буркхалтер, в изявление, цитирано от ТАСС. Той припомни, че тези договорености предвиждат в контролираните от сепаратистите райони да бъдат произведени предсрочни избори за парламент на Украйна.

Съединените щати осъдиха планираните от бунтовниците избори и призоваха Русия да направи същото, предаде Асошиейтед прес, като се позова на говорителката на Съвета за национална сигурност към Белия дом Бернадет Мийхан.

Тези гласувания ще бъдат в нарушение на украинската конституция и на Минските споразумения, подчерта Мийхан. Тя предупреди Русия да не използва резултатите от сепаратистките избори като претекст за военни ходове в Украйна.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: избориУкрайна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
29
 
5
 
! Отговори
даа преди 9 години
Тия пък не се научиха - Путин е лъжец.Какви Мински споразумения, какво чудо? Открай време Путин говори едно, на връщане, още от самолета, командва друго. От години - все едно и също, еднотипно поведени. Чак взе да ми омръзва.Така че, с Путин никакви споразумения! Все по-мощни санкции докато падне от власт. Нищо друго няма да свърши работа!
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Mr.STARBUCKSходи си брой центовете, че заеми имаш да връщаш!
26
18
 
5
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Влизам ей така, само да преброя червения ***.....................
25
3
 
28
 
! Отговори
сектор Кабул преди 9 години
Маските на господа демократите и правозащитниците окончателно паднаха. Да осъдиш провеждането на мирни избори, на които хората изразяват своята воля за свободен и по-добър живот, и едновременно с това да квичиш, че си единствен носител на свободата и демокрацията- е, този цинизъм, безочие и арогантност на Америка и нейните *** вече надмина всякакви граници. Сега ще очакваме тролите от РБ, на служба на Америка, да ни нарекат сталинисти и просепаратисти. Безумци, обслужващи бандити.
24
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Падението на запада е тотално,а лицемерието е върховно-нямам думи.Отдавна ми паднаха в очите и загубиха уважението ми....но сега вече ме спечелиха като враг.
23
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПУТИН Е ПРЕКАЛЕНО ВЕЛИКОДУШЕН И ДОБЪР,АЗ НА НЕГОВО МЯСТО СЛЕД ТАКАВА АНТИ РУСКА ИСТЕРИЯ КОЯТО СЕ ВИХРИ НА ЗАПАД ЩЯХ ДА РАЗПОЛОЖА НЯКОЛКО РАКЕТКИ С ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ СЪС СРЕДЕН ОБСЕГ НА ДЕЙСТВИЕ В РУСКАТА БАЗА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ И ДА НАСОЧА ТЕЗИ РАКЕТКИ КЪМ ГНЕЗДОТО НА ЗМИИТЕ -ИЗРАЕЛ И ТОГАВА ГЛЕДАЙТЕ СЕИР КАК И САНКЦИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЩЕ ВЗЕМАТ ДА ПАДАТ ВЕДНАГА ,КАК ЩЕ СЕ ИЗРЕДЯТ ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ПОЛИТИЦИ ДА ХОДЯТ ПРИ ПУТИН В РУСИЯ ДА МУ ЛИЖАТ ***
22
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунистическата пропаганда преди 10 ноември не само,че не успя да ме накара да намразя запада,но напротив сега обаче западната пропаганда и евратлантическите им(ценности) не само ,че ме накараха да намразя сащ и запада като цяло,ами и да ме отвратят тотално от западните им(ценности) и начин на живот.
21
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато Руски балестични ракетки и космически такива си излитат успешно и си изпълняват мисията,то американските9еврейски) на няколко метра от земята -Бум и става празник с фоерверки и дотам,Ама вие соросоидчета пак се самоуспокоявайте с някакъв кърс на рублата към цветаната толаетна хартия -долара щото срещу руския ракетен и ядрен арсенал сащ да не би да използват за противодействиен долари .
20
1
 
40
 
! Отговори
шефа на света преди 9 години
Донецк и Луганск ще се съобразяват с конституцията на Украйна, когато шефа на света, Обамата, започне да се съобразява с конституцията на Германия и престане да подслушва Ангела Меркел!
19
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кокоТо иаз не че съм станал русофил но със сигурност вече ставам американофоб!Бива може ама такова лицемерие и подлост - противоречи на всички човешки разбирания за правда !!!!
18
1
 
40
 
! Отговори
коко преди 9 години
Чичо Сам ще излезе,че е по-гаден и от *** бе....то бива да си толкова долен,бива ама....чак толкова.Някой отдолу беше написъл че щял да стане русофил......е аз вече станах.
17
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Успех за Новорусия и провежданите там найстина свободни и демократични избори за разлика от нашенската измама именувана демокрация при която с фалщшификации и манипулации краварите ни натрисат за управници най долна порода продажници на евреите .
16
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В СРЯДА СРЕЩУ ЧЕТВЪРТЪК ОТ БАРЕНЦОВО МОРЕКЪДЕТО СЕ НАМИРА РУСКАТА ЯДРЕНА ПОДВОДНИЦА ОТ НАЙ НОВ КЛАС-ЮРИ ДОЛГОРИКИ ОТ 160 МЕТРА ДЪЛБОЧИНА ПОД ВОДАТА БЕШЕ ИЗСТРЕЛЯНА УСПЕШНО ПОДОБРЕНИЯ ВАРИАНТ НА БАЛЕСТИЧНАТА МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНА РАКЕТА БУЛАФА-Ф(ФАНТОМ),КОЯТО ПОРАЗИ ТОЧНО ЦЕЛТА НА 9000 КМ.РАСТОЯНИЕ,СЪЩАТА РАКЕТА Е БЕЗ АНАЛОГ В СВЕТА ,ТЯ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НОСИ НЯКОЛКО ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ И Е ПРАКТИЧЕСКИ НЕУЯЗВИМА ОТ ПРОТИВОРАКЕТНА ОТБРАНА,ЗАЩОТО БУЛАВА Ф Е С ПРОМЕНЯЩА ТРЕАКТОРИЯ НА ПОЛЕТА
15
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия не ги разбирам с техната лъжедемокрация - признават че всичко е наред с изборите на фашистите а че по същото време убитите са минали 4000 не се споменава. Сега обаче като бунтовниците се самоопределят - вадят втория аршин!
14
4
 
32
 
! Отговори
прекрасна статия преди 9 години
Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от храбрите опълченци. Желая им успех срещу фашистката хунта в Куев.
13
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Демокрация по Американски - всички правят това което каже най -важния демократ!
12
27
 
3
 
! Отговори
за Кацапа 12 преди 9 години
Ушанкин, кво става с хигиената в руското посолство. Говорих с г-н руския посол никак не е доволен от тебе и каза че ако полагаш същото старание в почистването на посолските тоалетни, каквото проявяваш по форумите в защита на супер агресора русия и нейния вожд алфа плазмодия Путин цена няма да имаш.
11
2
 
46
 
! Отговори
Това е...... преди 9 години
Все повече се убеждавам че демокрация значи- да си лицемер,подлец,лъжец,***,двуличник,гей,педофил,наркоман и т.н.Тия "демократи" май вече ме направиха русофил.....почти са успели.
10
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
изборите са планувани в минските споразумения, защо лъжат в тази статия
9
2
 
38
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 9 години
Бах тоя швейцарски сиренар!Алоуууу, украинската конституция си е за Окрайна, в Новороссия си има друга коституция!сащ и швейцария да си спомнят как признаха Косово през 2008г, и тогава да ***!ДВУЛИЧИЕТО НА ЗАПАДА НЯМА КРАЙ!!!