НАТО разполага нови пунктове у нас, в Румъния и Полша

Такива ще се появят в балтийските страни, пише „Комсомолская правда”
21 ное 2014 08:15,
212
НАТО разполага нови пунктове у нас, в Румъния и Полша
Снимка: Reuters

НАТО ще разположи в Източна Европа няколко нови пункта за управление. Такива ще се появят в балтийските страни, а също и в Полша, Румъния и България. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг по време на визитата в естонската столица, пише „Комсомолская правда”, цитирана от „Фокус”.

Още по темата
"През декември на среща на външните министри на НАТО ще бъде разгледана ситуацията с подготовката на „Плана за готовност за действие”, а решенията по този въпрос ще бъдат приети на среща на министрите на отбраната на Алианса през февруари следващата година”, каза Столтенберг.

Той добави, че в споменатите органи ще бъде създадена военна инфраструктура. Планира се там да се провеждат учения, а също да се разполагат сили за бързо реагиране.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: натостолтенберг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо зеленчуци и плодове, на българската земя се садят военни американски бази. И ще берем ракети, снаряди и куршуми. Само се питам, кога точно ще узрее реколтата? С тези темпове, скоро ще да е!
2
5
 
31
 
! Отговори
??????????????????? преди 9 години
Нас НЯМА ли да ни попитат???????????????????????????????????????????????????????????????????
1
9
 
41
 
! Отговори
добро утро преди 9 години
Когато правеха първите бази у нас говориха, че са срещу Иран. Сега лъжата лъсна. Българите не сме с вас американски ***!