Столтенберг призова Русия да изтегли войските си от Украйна

Шефът на НАТО: Става дума за сериозно струпване на военна мощ
Обновена: 18 ное 2014 14:39 | 18 ное 2014 14:30, Елка Василева
225
Столтенберг призова Русия да изтегли войските си от Украйна
Йенс Столтенберг. Снимка: Reuters

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обвини Русия, че продължава да дестабилизира Украйна, като трупа военни сили както вътре в Украйна, така и от руската страна на границата, и призова Москва да изтегли войските си, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Още по темата

Става дума за "сериозно струпване на военна мощ", подчерта той, като се позова на информация от НАТО и от други източници.

Шефът на НАТО говори пред журналисти в Брюксел преди срещата си с министрите на отбраната на страните членки на ЕС. Столтенберг призова Русия не само да изтегли войските си от Източна Украйна, но и да спазва Минските споразумения.

"Русия има избор. Тя може да бъде част от едно договорено по мирен път разрешение (на конфликта), или може да продължи по пътя на изолацията", отбеляза Столтенберг, цитиран от ДПА.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
0
 
4
 
! Отговори
И какво от това преди 9 години
И ние призоваваме НАТО да се разкара от Европа.
166
0
 
4
 
! Отговори
пенко преди 9 години
Анонимен *** исран от майка си под 197днес -българката я спря да ражда този ,който съсипа икономиката ни и селското ни стопанство. Аз съм убеден, че това стана чрез продажни "демократи" и продажни бивши партократи и програма на ЦРУ -сиреч САЩ. Целта им е да сме слаби за да ни контролират чрез подставени *** храбри: педиатър ,логопед ,черното Ване , кобургската хиена, украинския евреин,БарБароса и подобна ***
165
0
 
5
 
! Отговори
АС преди 9 години
ТОЗ ПЪК ЗА КОЙ СА ПОМИСЛИ
164
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какав е тоя психо,бе?
163
0
 
1
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Вижте го с очите си!!!!1tv.ru/news/world/272076
162
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз предлагам България да изтегли Краицероносачите си от Юпитер! И да спреме доставките на плутонйи за бунтовниците от Марс! Това ще стабилизира политическия климат в региона.
161
1
 
5
 
! Отговори
Спас преди 9 години
ата база!!! Бях като зашеметен, но показах как еди друг рейнджър с колело, носи пакет гаечни ключове на колегите си!!! После показаха детайлно ракетата и дебелите ръждясали врати, които не можеха да се отворят поради ръжда!!!! пРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВА ИМ Е БОЙНАТА ГОТОВНОСТ??????????? Ако бяха казали, че това е в наши бивши ракетни укрития, щях да повярвам, все пак са минали 25 години без подръжка, но в САЩ?????????? Няма лъжа, единия войник беше черен, пардон, афроамериканец!!!! Това са великите.
160
1
 
5
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Гледайки като кобра от снимката, човечец, не може да ме уплаши! Днес гледах по новините на руската ТВ1, копирани американски неволи от техните ТВ канали. ПАДНАХ ОТ КОНЯ!!!!! Честен кръст, очаквал съм всичко друго, но такъв майтап никога!!!!!! Даваха американски ракетни бази за междуконтинентални ракети. Ръждясали, като кенефите в градските градини на провинциален град!!! НЕ Е МАЙТАП!!! Един страшен 40-50 годишен рейнджър се оплакваше, че нямали гаечни ключове и си разменяли чрез куриер от съседн
159
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Министърът на отбраната Джеймс Форестал настоява ЦРУ да започне тайна война срещу Съветите. Исканията му са резултат от все по-разпространяващото се сред американците мнение, че комунистическите агенти са се внедрили на всички обществени нива и трябва да бъдат премахнати. Интересно е да се отбележи, че през май 1949 г. Форестал вече страда от болезнената мания, че е заобиколен или преследван от комунисти. Накрая преживява душевен срив, постъпва на лечение във Военноморската болница в Бетезда и се самоубива, като скача през един отворен прозорец. В известен смисъл той е първата жертва на пара
158
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джеймс Форрестол (англ. James Forrestal; 15 февраля 1892 22 мая 1949) министр военно-морских сил США и первый министр обороны США (17 сентября 1947 28 марта 1949). 28 март 1949 г. Форестал скача от 16 етаж - "видял" червени танкове в Ню Йорк. Не е лъгал, нали?
157
1
 
12
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До Анонимен 193 Одисейчо,това е според официалната статистика И да ,много *** в статистиката са се писали българи,абе повечето *** са се писали българи А това,че не изповядват ислям,не значи,че няма да станат мнозинство Само погледни колко първолаци са българи и колко ромчета и сам си направи изводите Също и погледни колко бебета ромчета се раждат и колко българчета Това,че лапате мухи не значи ,че ромите няма да станат мнозинство тука ,до 30 години
156
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя плъх на снимката не става ли много нагъл ....
155
1
 
27
 
! Отговори
ья преди 9 години
Нещо не разбирам.Нато е в Полша -Руската армия в Русия.Нато в Грузия -Руската армия в Русия. Нато в украйна-Руската армия в Русия. А тия кво искат Руската армия в Брюксел ли.
154
0
 
21
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
На печатницата на долари и е лесно--и да подкупи, и да корумпира, нямат никакъв проблем с това. Пускат машините и готово.Жертвите на тяхната пропаганда се редят на опашки за отпечатаните хартийки.
153
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Полезно четиво - в книжарниците излезе руско-български речник, с основни думи като "не бейте", "кушать", "холодно", "быстро", "Слава Путина", "Обама ***" и др.
152
0
 
10
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До Анонимен Одисейчо,това инфо е от укр. източници И да,ако смяташ,че мюсюлманите дишат във врата на другите,погледни си твоята кочинка,дето ромите ги раздат на килограм ,а ти все се мъчиш да бъдеш забременен от мъже
151
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така... Остана само софиянката да дойде с 8те висши... Тя е космонавт, доктор, адвокат, барета, моряк и знае 15 езика... :))) тя ще ни светне най-добре...
150
0
 
15
 
! Отговори
БМ_21 Град преди 9 години
Тоя на снимката наистина гледа много уплашено ..и го избива на фантасмагории .. руски войски от двете страни на границата!? Дори 1 руска дивизия да беше влязла в Украйна, всичките бандеровци, майдановци, правосеки и тем подобна пасмина да се е изпокрила в горите на Карпатите! Опълченците сами се сражават с бандеровците, като дори свястно въоръжение нямат, само с "калаши" не се получава нужно е нещо по-сериозно - танкове, РСЗО "Ураган" и "Смерч", САУ-2С5 "Гиацинт", 9К79 "Точка"-У .. и т.н.
149
0
 
15
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До 175 А нещо,великата укр. армия не може да превземе два полу-разрушени града Че и на всичкото отгоре,са почнали тотално да изперкват и в резултат над 40 укр. воиници са си теглили доброволно куршума
148
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбирам, защо като този психопат от третия пол на снимката твърди, че има руски войски в Украйна, не докаже това с някакви спътникови снимки или с други доказателства. Техниката е много напреднала и е не възможно, ако има руски войски в Украйна да не, са били засечени по някакъв начин. Ама няма руски войски в Украйна, но терористите от Нато постоянно бълват лъжи, за да оправдаят съществуването на тази фашистка терористична организация за държавен, тероризъм.