Трима са извършили атаката срещу "Шарли ебдо"

Нападателите се издирват
Обновена: 7 яну 2015 16:52 | 7 яну 2015 16:52, Елка Василева
27
Трима са извършили атаката срещу "Шарли ебдо"
Снимка: Reuters

Кървавата атака срещу редакцията на френското сатирично списание "Шарли ебдо" в Париж е извършена от трима души, съобщи министърът на вътрешните работи Бернар Казньов, цитиран от Франс прес.

Още по темата

Казньов увери, че са предприети всички мерки за "възможно най-бързото неутрализиране на тримата престъпници, извършили този варварски акт". Той не даде повече подробности.

Според очевидци и кадри от камери нападението е извършено от двама тежко въоръжени мъже, които след това се качват на преминаващ лек автомобил.

Казньов съобщи за 12 убити и 8 ранени, 4 от които в крайно тежко състояние, предаде агенция ТАСС, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** и недалновидни политици, Асад и аятоллах Хаменейи десетки пъти ви предупреждаваха, недейте оказва помощ на терористите, целейки да ударите остта на Съпротивата в Близкия Изток, помощ всякаква, от логистична, финансова, оръжейна до пропагадистична, и сега на Асад му викате Диктатор, а кралете в Близкия Изток, авторитарните власти и владетели не са Диктатори понеже са лоялни на САЩ, каква демокрация само и свобода на словото, махайте се *** Западняци
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХузмовСАЩ са жалки клоуни във военно отношение до Русия и без мистралите. Време е да снимат пак някого в пустинята и да го представят, че е бил на Луната...а после да го убият, за няма свидетели. Made in USA.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименСподелям мнението. САЩ разделя хората по света и ги насочва в братоубийствени войни и цветни революции, които заменят ред с анархия. Според мен не трябва да се допускат религиозни и национални обиди, като тази на Сони Пикчърс. Ясно е кой ги покровителства и допуска. Жалко е, че жертвите са невинни хора!
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отговора на цивилизования свят ще бъде декларации, резолюции и други подобни глупости, а ЕС ще създаде Регламент за сигурност, който ще го разработва и обсъжда 10 години. До тогава гостите ще ликвидират домакините.
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до тримаМоже и да не са араби. Тя Франция започна да се дръвчи нещо, а янките не търпят подобно поведение. Сигурно са вече в някое посолство и няма да ги открият никога. Двамата палестинци дето сгазиха народа точно когато Франция най- много подкрепяше Палестина, обаче трябва да се разпитат отново и оттам може да излезе нещо. Нещо което ще промени Европа. Във всяко пъклено дело търсете янките и няма да сгрешите!
9
1
 
7
 
! Отговори
Хузмов преди 9 години
Предаването на Мистралите на Руссия се отлага за неограничено време ! "Змията" започна да хапе вече на ред . Паниката е голяма !
8
3
 
5
 
! Отговори
Крим преди 9 години
Може ли Франция да контролира преса в ислямските страни? Ако не, защо мюсюлманите контролират пресата във Франция? Ислямска налягане, върви по дяволите!
7
3
 
3
 
! Отговори
пенко преди 9 години
има вариянт: когато се установят кои са извършителите / терористи са и САЩ и др./се установяват , родители и роднини до колено ,джамии , фирми наели ги и др. и всичко се унищожава до корен- особенно джамиите и наелите ги на работа ! Смърт до корен на генетическия код! Но не ме бъркайте с християните/ не съм *** овца от ничие стадо / аз съм атеист и материалист и не съм стигнал до смисъла на живота!
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Европа сама се самоубива. Въпрос е на време да се довърши.
5
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трима шпиони на ЦРУ от арабски произход.
4
2
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
...искаш да кажеш че суверена Русия и Китай открито пред световните си "партньори" ще блокират действия срещу организация дефинирана и класифицирана като терористична?!!! Интересно.....ходи чети жълта преса, световни гео-политически анализи не са ти силата
3
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А в България си имаме ДПС - в парламента. Групата която извърши атентата на гара Буново убил 7 човека 3 от които деца... честито.
2
11
 
28
 
! Отговори
До Анонимен преди 9 години
Ти или си много *** или така ти изнася! Кой създаде ИД и кой продължава да я подкрепя реално, а на думи и е най - голям противник? Сигурно си мислиш, че това е Путин или ти плащат за да го "мислиш"!
1
41
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Съвета за сигурност към ООН Русия и Китай ще защитят правото на Ислямска държава да се се защитава от световния империализма и ще блокират опитите за военно решение на проблема. За това скъпи *** праскайте минуси и не се жалете.