Путин към министрите: Който е с грип, да не идва на работа

Руският президент уточни, че не се шегува със забраната
4 фев 2015 15:19,
102
Путин към министрите: Който е с грип, да не идва на работа
Владимир Путин Снимка: архив, Reuters

Руският президент Владимир Путин забрани днес на министрите да ходят на работа, ако са болни, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"Моля никой болен да не идва на работа, и това не е шега", каза Путин, влизайки на заседание на правителството.

"Кабинетът търпи загуби" и "не се справя с грипа", отбеляза той.

На днешното съвещание не присъстваха премиерът Дмитрий Медведев и първият му заместник Игор Шувалов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
6
 
0
 
! Отговори
Путин преди 9 години
Забранявам грипа, интернета, чуждите телевизии и на жените да носят панталони или да шофират. Така де!
74
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Целият свят се радва на евтиния петрол. Само в Русия правят всичко възможно за обрат. Преговарят със Саудитска Арабия като поставят на карта подкрепата си за режима в Сирия.В руските сайтове се надъхват как скоро цените на петрола щели да литнат нагоре.Интересите на България не съвпадат с тези на бензиностанция Русия.
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До с. Така е, проблемът си е в нас. А защо е така, нека всеки сам да помисли. Турското робство ли е, руското влияние ли е... Едно е със сигурност, най-малко Европа е виновна за окаяното ни положение.
72
1
 
5
 
! Отговори
с. преди 9 години
А има и доста други фактори включително типичните за българите мазнене и чуждопоклонничество пред руснаци,американци,европейци и прочее!Държави като Австрия и Швейцария нито са с кой знае каква територия,армия,ядрен потенциал и тн.,но си гледат интересите и са горди граждани на държавите си!И в резултат живеят 1 милион пъти по-добре от нас и са в мир със себе си!А ние не се понасяме едни други!Е,как да се оправим!Хубаво е да помислите по тия въпроси,пичове!Живи и здрави!
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 80Е колкото се е вдигнал стандарта в България толкова и в Русия, с тази разлика че последните 6 месеца в Русия почна доста сериозно да пада, като цяло нещата хич не вървят на добре тук, и след първоначалната еуфория около КримНАШ народ почна да отрезвява и все повече хора си задават въпроса, защо беше цялта авантюра, а не си въртяхме търговията тихо и кротко, реално ако Путин толква искаше Крим, можеше просто да се договори и да го купи, на хохлите им трябавт пари, релано сега ще плати мног
70
1
 
5
 
! Отговори
с. преди 9 години
България няма как да се оправи по няколко причини!Първо,всички политици без изключение мислят само за себе си и срещу съответните комисионички ще продадат всичко включително и националната сигурност!Примери бол!Престъпните продажби на БТК,ЕРП-та и така нататък!Второ,българите не са нация,а озлобена и разединена пасмина,която освен това е и доста изпростяла и се управлява и манипулира лесно!Гърците такива или онакива,но при повод излизат веднага по улиците и не смеят да ги клатят като нас!Мда!
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До с.И ти жив и здрав пич Е за това съм съгласен на 100% с теб. Нещата са тръгнали наистина съвсем не добре.
68
2
 
4
 
! Отговори
от 66 до 76 преди 9 години
Но да оставим Путин Освен кредитите, ме мъчи още един въпрос Защо при толкова много разбирачи в България от всичко (ама разбирачи ръйш-ли), та при толкова много разбирачи БГ е последната дупка на кавала в ЕС (и не само). От много разбиране ли не уцелихме управници или заводи така и не се построиха или причината е в това, че Путин можа да вдигне нивото на 17 млн. кв км. за сметка на ограбените 111 хил. :)? Нали сега така е модерно да се оправдават разбирачите с това, защо БГ е затънала яко в ..
67
1
 
3
 
! Отговори
с. преди 9 години
До от 66 до 76Жив и здрав,пич!Дано да ти вървят нещата!Какво ще стане накрая не е ясно,но имам чувството,че навсякъде нещата са тръгнали съвсем не добре!Иначе дано нямаш терзания в живота!
66
2
 
5
 
! Отговори
от 66 до 76 преди 9 години
До с.до 71Вече около 20-на години живея в Мск. Та защо руснаците защитават Путин? Защото руснаците (и аз покрай тях) много добре помнят какво беше тук през 90х те и много добре помнят как се вдигна стандарта на живот (почивки, недвижимост, нови коли и т.н) когато В.В пое кормилото. Това, че РФ си има трудности днес, не означава, че до преди 6 месеца той беше хубав, а днес е лош. Та какво е докарал Путин в РФ е доста спорен въпрос + и благодаря за това, че ми даде отговор на терзанията. :)
65
1
 
0
 
! Отговори
с.до 77 преди 9 години
Кой точно печели е много спорен въпрос защото в момента тече доста сложна геополитическа игра,която е далеч от нашите познания и разбирания!Така,че кой ще плачка на финала не се знае според мен,но съм почти сигурен,че пак ще бъдат обикновените хора!
64
1
 
0
 
! Отговори
с.до 76 преди 9 години
Доста силни хора имат интерес да се срине и не съм толкова сигурен да ти кажа!А терзания лично аз нямам по въпроса!
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До с.до 71Путин защити държавата си ....проблеми му направиха господин Сам и баба Мъркел...но както се казва ...всяка монета си има обратна страна ...скоро и европа ще плаче....обръча на спиралата се затяга ....и Русия губи но Европа няма да остане суха ...печели само Китай и АМерика!
62
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До с.до 66затова лева няма да се срине! Е отговора на всичките ти терзания !
61
3
 
3
 
! Отговори
с.до 71 преди 9 години
Аз имам навика да си чета договорите внимателно,а конкретно такъв за ипотека нямам!:)Относно пръчките отдавна съм ги извадил откъдето трябва и не защитавам сляпо тоя или оня както вие руснаците в случая!Всъщност вие не защитавате и руснаците,а Путин и върхушката му,които докараха въпросния срив на рублата и доста проблеми на обикновените хорица!В България има някакво подобие на стабилност заради валутния борд,но всичко може да се срине за миг!Нали се сещаш!
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 64Тука фиксирана лихва няма, има фиксиране на процентната надбавка над основния лихвен процент на централната банка, така че все е набутвация, между другото и доларовите кредити са твърдо над 8 %
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЕеееее аре стига се га ...нямало фиксирана лихва ...има за първите ѝ години ! но тогава ти е малко по виска ...тика има някои хора дето се.ни правят на луди
58
1
 
1
 
! Отговори
Анализ преди 9 години
Никога в историята не се е случвало Банка да загуби от обикновен кредитополучател заради промяна в условията.Точно обратното е. Винаги при промяна в условията губи кредитополучателя, а Банката печели много повече отколкото при нормални условия.(Разбира се, Банка е нарицателно; винаги става дума за някой банкер, който може да обере банката барабар с кредитополучателите)
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До с.до 63ами Дядо ми каза да извадиш пръчките от очите (и другите дупки) ... и следващия път да четеш договора си внимателно
56
3
 
0
 
! Отговори
с.до 66 преди 9 години
Банките не са *** и са предвидили подобни сценарии!Ако си мислиш,че ще се прекарат с ниската рубла и ще инкасират огромни загуби-лъжеш се!Тоя номер става само в мечтите или в кофти държави като Бантустана за да може правилните другари да се напапкат!Ако утре в България падне валутния борд лева ще се срине моментално!Ти нали не си мислиш,че някои хора ще си платят имота за 1 седмица!:)