Никой не може да говори с ултимативен тон на Путин!

Говорителят му се ядоса на заплахи с нови санкции за Русия
9 фев 2015 13:52,
159
Никой не може да говори с ултимативен тон на Путин!
Владимир Путин Снимка: БТА

Никой не може да използва ултимативен тон, когато преговаря с руския президент Владимир Путин за кризата в Украйна, заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Франс прес.

"Никой никога не е говорил и не може при всичкото си желание да говори с ултимативен тон на президента", заяви Песков в ефира на радио "Говори Москва", коментирайки информацията от американската преса, че германският канцлер Ангела Меркел е заплашила Русия с нови санкции, ако Путин откаже да подкрепи френско-германския план за Украйна.

Колкото до разговорите на Путин с Меркел и френския президент Франсоа Оланд, състояли се в петък в Москва и продължили в неделя по телефона, Песков каза, че преговорите са били конструктивни и съдържателни, отбеляза ТАСС.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Боби:Боби,не съм много съгласен че СССР е изоставал от американските ракети и оръжия!Напротив и преди съветските ракети и сегашните руски са много по надежни и ефективни!Сети се само за "Сатана",руската ядрена ракета от 80 години без аналог в света и напрактика не сваляема отПРО!Всъщност последната ядрена американска ракета е пройзведена през 1991г,до като В Русия те постъпват буквално всекидневно на въоражение!
48
2
 
22
 
! Отговори
анонимко преди 9 години
До Ха,ха,хааааа... 22Как така Президента и Канцлера на две от най-силните държави в Европа, му отидоха на крака у дома по спешност,като никой не го е...а за църлива слива?Много еднопосочно гледаш приятелю!
47
2
 
6
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До 7 52Умнико вземи се осъзнай - радиоканала на спътника няма обема на оптичната връзка. Освен това спътника може да предава само към наземна станция да минава през друг спътник може само телеметрията - т.е. аз съм тук и правя това. Наземни станции има в Канада най-близко. Ако се снима топол над ц русия спътникаще предаде селед 10 мин за 5 мин информацията си. Следва визуално разпознаване от суперкомпютър с повторна корекция от човек поне още 10-15 мин Топола се е преместил на 20-25 км от там
46
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*аси комплексарската работа.То бива примитивизъм бива ама и подплатен с претенции за морални висини е вече смешно.Руските говорители само за "сила" и "страх" говорят. Кой век са тия хора?Не хванат да си оправят икономиката руснаците най-накрая да вземат да заживеят по добре, та да не се налагат такива циркове със заговори , външни врагове и вътрешни предатели.
45
5
 
14
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Глупости !!!! 49Преди руснаците до към 80 година бяха изоставящи от САЩ във гонката за ядрени сили както по брой така и по показатели качество. След 80 година почнаха СТАРТ 1/2/3 и прочие защото американците видяха че не става по тоя начин няко психопат щеше да се докопа до някоя от 500000 бойни глави по света.Сега САЩ са почти фалирали и единствено веонната им машина ги държи на повърхността. Ако има ядрен удар от РФ няма да е срещу САЩ директно но ще е срещу някоя база. НЕ на БАЗИ у нас
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе какви глупости пише тоя за унищожение на ядрения арсенал на Русия,която има не само най-големия в света,но вече има и железопътни ядрени комплекси на въоражение,дето и до него като си не можеш да го разбереш пътнически влак ли е,товарен ли е!Кви спътници,кви пет лева!Айде стига си писал простотий и фантазии ,а вземи малко и почети!
43
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американската преса като пише дивотии,защо преди това не си направи историческа равносметка дали германски канцлер ще си позволи да заплашва руски президент.Меркел сигурно ще побеснее като прочете какви и ги приписват журналята на говедовъдите.С такива плоски номера не могат да настроят една срещу друга такива две сериозни държави.Ама толкова им е багажеца на някои, което е обезпокоително, в крайна сметка.
42
5
 
14
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 41Руското оръжие е правено да се ползва предимно от не особенно обучени хора, за разлика от Американското. Хамериканското и изобщо западното оборудване е правено за много високи характеристики респективно цена, но много лесно се троши и изисква висока квалификация от персонала. Пример М-16/М-4 и Калашников Ак-47/АКМ/АК-74 - Първите имат прекрасни прицелни възможности на единичен и автоматичен режим, но калпав патрон или малко прах и кал и пушките спират да стрелят - калшника работи
41
10
 
12
 
! Отговори
Глупости !!!! преди 9 години
Какви ядрени удари ,бе.....ха,ха,хааааааааааааа......ТЕ РУСНАЦИТЕ НЕ ГО НАПРАВИХА ,КОГАТО ВЛАДЕЕХА ПОЛОВИН ЕВРОПА И АФРИКА ......ТА ,СЕГА ЛИ ---КОГАТО ВОЕННИТЕ БАЗИ на САЩ, СА НАКАЦАЛИ ОКОЛО ТЯХ...КАТО ГАРГИ ОКОЛО ТЕНДЖЕРА С БОБ!ИНТЕРЕСНО , КОГО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ШЕ УДАРЯТ ПЪРВИ ...И ДАЛИ ШЕ ОЦЕЛЕЯТ СЛЕД ТОВА???/егати тъпите агитаторчета/
40
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само *** могат да направят такова нещо. Американците разчитат, че отново ще предизвикат война, която ще се води на чужда територия, за да си спасят икономиката. Дано обаче руснаците ги ударят в САЩ. Не може по целия свят да умират хора и да унищожават цели държави, само защото те трябва да са добре!
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 40:Да то така става да нанесеш удър по Русия,а Руските спътници и ПРО нищо да не разберът!То така се унищожава наведнъж тази огромна страна,барабарс ядрените им подводници по целия световен океан!Айде отивай да си гледаш фантастикитена и не пиши глупости,че се излагаш!
38
5
 
10
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 42Нека аз да обясня. Да кажем че един спътник засече в огромната руска тайга поредната ракета "топол" на колесния си транспортьор на бойно патрулиране. Спътника няма изчислителен комплекс на бодра за да целеуказва ядрени боеприпаси той само прави снимки. Като след 10-15мин излезе на линия към американска станция предава снимките които се обработват. да приемем че 30 мин след снимката САЩ имат координатите на този Топол. За 30-45мин Топола се е преместил на 20-35 км - тоест е цял
37
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 36.Напиши 6 смели борци против комунизма в България.Няма.А колко млади и красиви хора се бориха против строя преди 9.09.1944г.Колката,Йорданка Николова,Малчика,Децата на Ястребино,5-мата от Ремса и стотици други.Защо вие русофобите и еврогейци,като сте толкова смели и не сте ***,нямате своите герои.И даже и сега бивши комунисти са вашите идоли...
36
1
 
27
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Драги русофоби и русофили,Да вземете да препрочетете "Българи от старо време" .Приличате на хаджи Генчо и дядо Либен ,които спорят за руснаците и "игилизите". Но ... нещата сега не са така. Светът е изправен пред унищожителна война и тези които могат да й се противопоставят сме ние обикновените хора. Защото при един конфликт ще мрем ние и децата ни . Помислете и вие платени драскачи ,защото богаташите бързо ще ви забравят.Те ще са скрити и ще са в безопасност.Замислете се.
35
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един руски генералго каза много умно-"Русия не воюва с никой,ако русия тръгне да воява ще я познаето по това че нито танкове на противника ще запалят,нито ракети ще излетят,а радарите ще ослепеят"!Не е тайна че Русия има най-мощните средства за радиоелектронна борба,всички знаем и за "Доналд Кук в Черно Море какво му се случи!
34
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украйнската рада е поискала официално военна помощ от САЩ, ся ще има руснак газ пие ли :)
33
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе ми стана ясно, я ми обясни, как след изпреварваш ядрен удар с унищожение на всички ядрени ракети на Русия, та как Русия ще изстреля " последващ " унищожителен удар ? С какво ? Я прочети пак първото изречение
32
2
 
15
 
! Отговори
До кретена преди 9 години
А "редовните руски войски, че даже с паспортите, с военните книжки" са точно такива тъпизми, както в главата ти. Че те тези "руски войски" на бойното поле само кръщелните си актове не взимат и актове за раждане!!!!
31
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До анонимен 26:Преди да ми пишеш фантастики и за ракетни кораби американски в Черно море,вземи и се сети за Доналд Кук през пролетта как се наакаха в Черно Море при облитанията си от руския истребител,пък тогава ми пиши глупости!То така се унищожават 5000 ядрени ракети със всичките им защити наведнъж!
30
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Със последните истерии " Има ли Путин- има Русия" руснаците бетонираха артистчето-любовник на престола. Сега единственият начин да се помогне на великият руски народ е да го махнат насилствено от властзаради загубата му на войната в Украйна. Че ще загуби, е ясно. Въпросът е " С колко ?"