Никой не може да говори с ултимативен тон на Путин!

Говорителят му се ядоса на заплахи с нови санкции за Русия
9 фев 2015 13:52,
159
Никой не може да говори с ултимативен тон на Путин!
Владимир Путин Снимка: БТА

Никой не може да използва ултимативен тон, когато преговаря с руския президент Владимир Путин за кризата в Украйна, заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Франс прес.

"Никой никога не е говорил и не може при всичкото си желание да говори с ултимативен тон на президента", заяви Песков в ефира на радио "Говори Москва", коментирайки информацията от американската преса, че германският канцлер Ангела Меркел е заплашила Русия с нови санкции, ако Путин откаже да подкрепи френско-германския план за Украйна.

Колкото до разговорите на Путин с Меркел и френския президент Франсоа Оланд, състояли се в петък в Москва и продължили в неделя по телефона, Песков каза, че преговорите са били конструктивни и съдържателни, отбеляза ТАСС.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До край Фрауто и е първи комсомолски секретар на германската младеж и близка до Ерих Хонекер! Комунистка с една дума!
88
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ахаххахахаха!!!"Говорителят му се ядоса на заплахи с нови санкции за Русия"Говорителят му се мазни и чака похвала, бисквитка, кокалче, премийка, че в Русия хората започнаха да умират от глад. Поне той да прокопса.
87
4
 
5
 
! Отговори
край преди 9 години
Бабата Меркел е от ГДР и за това е станала по антируски настроена от нормалните германци. Тя е родена в Хамбург и доброволно е отишла да учи в Лайпциг и там останала /в "ада" ГДР/. Германците да вземат да си изберат нов държавник.
86
0
 
1
 
! Отговори
до Боби преди 9 години
Боби :)...евала за работата ти но.... Боби както има уреди професионални така има и уреди за бита, както има военни така има и цивилни и не всеки има достъп до актуална информация, а какво остава и за друго...моля те не се излагай .желая ти успех в цивилните технологии :)
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бобикартографията няма нищо общо с военните технологии за сателитен шпионаж, както и използването на черно-бели фотоси с обема на ифомация
84
4
 
14
 
! Отговори
Жалко!!! преди 9 години
Друго не съм и очаквал от куха лейка като Меркел! Тя може успешно да събере 1+1 но не може да събере 2+2 защото е твърде далеч от умственият и обхват. Пак, че Путин се е сдържал на срещата да не и набута един юмрук в наглата късоумна тиква! Трябва да си много ама много *** за да му говориш нещата които тя му е говорила на срещата, още повече след жеста му дори да я приеме след санкциите! Лошото е, че е канцлер, и заради нея много хора ще имат проблеми.
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До долния:***, ако нямаш и капчица мозък за да осъзнаеш къде е правдата и къде лицемерието, шантажа и насилието, спри да вониш във форума. Не на Путин, а на много други трябва да се строшат муцуните. Това са алчните ти работодатели, които на теб пускат само трошици, а като станеш ненужен ще ти теглят шута.
82
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До боби 94Работих за бгмапс няколко години. там се правиха карти както за БГ така и за други страни за международни организации. Така че поназнайвам малко как се обработват карти и колко реално са обемите на информация. Не случайно повечето сателитни снимки са чернобели за военните - това многократно намалява предаваните обеми информация.
81
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
изкукалите меркел и оланд си мислят, че някой трябва да се съобразява със им държави .германия е фалирала държава с дългове от 55 трилиона евро ,франция също,а русия не е лъжица за клоаките европа и америка.да живее русия
80
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До 7 90Опаа обърках числата Север/Юг 40см/пиксел Изток/Запад 20см/пиксел
79
1
 
3
 
! Отговори
до боби преди 9 години
до БобиБрат, ти направо ме побърка от смях :) :) 007 пасти да яде ...хаха..явно си работил двоен агент за руснаци и американци,като едновременно си им подържал военните сателити ..Тези пиксели,формати,време за пренос на данни с елката ли ги смяташ или ХАХАХАХА
78
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До 7 90Ние сме приблизително на 45 градуса от екватора тоест Геостационарния спътник ще снима изток запад 20см/пиксел север Юг 10см/пиксел принципа на правоъгълния триъгълник. По-на север когато са 60 или 75 градуса спрямо екватор колко са пикселите Север Юг умнико сметни си ги. Точно по тая причина сателитите са обикновенно с орбита 45 спрямо оста на земята и правят по картата "синусоида" така че всяка следваща витка около земята ги изкарва над нов район. Една тяхна обиколка е около 40 мин.
77
10
 
10
 
! Отговори
сдф;лг преди 9 години
Да му строшат мазната муцуна най-после; преди руския народ да го е направил! *** е най-опасното явление на този век и колкото по-бързо го пратят в затвора или в гроба - по-добре!
76
0
 
3
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 89Всичко което казваш е вярно, но воения спътник предава информация не по площи както го правят гражданските а към наземни пунктове. Тоест имат въртяща се насочена антена непрекъснато следяща най-близката станция на земята. Военните спътници имат към 50% от масата си гориво(да не паднат) защото за 2-5 години на орбита трябва да маневрират Освен това имат по-слаба енергетика от ГЕОСТАЦИОНАРНИТЕ защото са на по-ниска орбита където има разредена атмосфера и по добре се правят снимки
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БобиБоби сабуди се баце :) 2015 годин сме :) само ще ти кажа че в началото на 2000-те години имаше една сателитна услуга казваше се "Europaonline" за сателитен доун с наземенн уп, та по тая услуга филм 2 ЦД-та около 1,4 гб,пристигаха на компа за около 4 до 5 минути, хард диска почваше да чегърта от зор:) а ти през 2015 ми говориш за 10 мбит :) че то тая скорост стандартните мобилни телефони я подържат от 7-8 годиниДа не говорим че съвр сателити директно преадават образ без да го пишат
74
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато в Русия се говори за патриотизъм, знай: някъде, нещо са откраднали... Салтъков - Щедрин Русия произвежда впечатление, че е велика държава, по повече от това, нищо не произвежда Акрам Муртазаев Освен *** и пътища, в Русия има още една беда: ***, които ни оказват, по кой път да вървим Бориз КрутиерСамолюбието и самомнението у нас са европейски, а развитието и постъпките - азиатски. Антон Чехов
73
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Наблюдател 80САЩ доставиха модерни оръжия на Потрошенко 3 радараза конта батарейна стелба единия за обучение единия го потрошили при транспортиране третия го поставили на позиция и позицията барабар с радара опълченците са ги накрили с ГРАД и от радара фира няма щото няма радар. Безпилотниците са десетки бройки. Зу-23 на опълченците работи прекрасно по наземни цели но и по бавноходните тактически безпилотници. Те и за това са относително евтини и по американски стандарт
72
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До 7 79Добе Умнико взимаме България 111000 кв/км 10мб ти е снимка 50х50км при 25см/пиксел (МНОГО ГРУБО) значи за да кач-ш България на спътник ти трябват 45 х 10 мб - 450 МБ /2мб/с това са ти грубо 3 мин. Реално 40000 километра дължина по екватора спътника го взима за 40 мин или 1000 км за минута или България или част от нея я снима за 30 сек а сега ми кажи колко трябва да има трансфер към земята за да предаде всичко това? Естествено и със селектирани частиот картата не се справят обема е огроме
71
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БобиБоби още 90-те години ползвах сателитен доун в Германия, файловете се доставяха с 9мбит/с
70
6
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Ако САЩ доставят модерни оръжия на Порошенко, най-вероятно е Захарченко да премине ускорен курс по ползването им и да изкаже служебна благодарност на Обама за подаръците. Повече от явно е, че украинската армия е абсолютно непригодна за войната която води, докато от другата страна определено са наясно как се борави с оръжие професионално. Реално погледнато, ако Путин реши наистина да подпомага опълченците, Порошенко и Яценюк ще останат бегъл спомен в учебниците по история.