Щерката на Немцов обвини Путин за смъртта му

Опозицията е обезглавена и всички са уплашени, заяви Жана
Обновена: 12 мар 2015 11:36 | 12 мар 2015 11:36,
101
Щерката на Немцов обвини Путин за смъртта му
Жана Немцова на погребението на баща си Снимка: архив, Reuters

Дъщерята на руския опозиционен лидер Борис Немцов заяви, че президентът Владимир Путин е политически отговорен за смъртта на баща й, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Жана Немцова напомня в дадено в Италия интервю за Би Би Си, че баща й е бил критик на Путин и не е имал други противници.

"След смъртта му опозицията е обезглавена и всички са уплашени", посочва тя.

55-годишният Немцов беше прострелян близо до Кремъл в края на февруари. Руската опозиция смята Путин за отговорен за смъртта му.

Петима души са задържани и двама са обвинени за убийството, но колегите на Немцов се притесняват, че няма да бъдат разкрити поръчителите.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
29
 
13
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
Разбира се, че Путин е отговорен. Дори не е далеч от истината и това, че неговите хора са организирали покушението. Ченгеджийски номерца не минават. Цивилизованите хора отдавна са презрели Джуджето Диктатор.
24
9
 
27
 
! Отговори
морски преди 9 години
Тоя Немцов си е чист мафиот,ощетил Руската държава с над 370млрд.рубли.Платен от САЩ опозиционер разпродал десетки заводи на безценица.Руския народ не тъжи за него!
23
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разстрелът бе извършен практически в полунощ на 28 февруари. За по-малко от 12 часа от които 8 през нощта на участниците в марша са подсигурени с търговско количество плакати, залепени върху дървена основа и са раздадени тениски с качествен четирицветен принт включително и с надпис на украински език. Да се поръчат стандартни снимки на покойния. Да се изготви на тяхна основа огромно количество еднакви плакати. Чудеса на координация, оперативност и светкавично действие. От къде са знаели? Логичният въпрос е: Тениските и плакатите са поръчани точно на 28 февруари или все пак по-рано?
22
6
 
27
 
! Отговори
Ники преди 9 години
Немцов е половата шпага на опозицията. 5-6 деца от 5-6 жени - официално. Двивел се е без охрана с украинска манекенка пардон ..... ЦРУ вече няма да издържа неследницте, жените и любовниците на Немцов. Всичи е осигурил с апартаменти в Москва и коли. Колко ЦРУ-шки доларчета е потрошил, ама файда няма, Путин е непоклатим.
21
4
 
5
 
! Отговори
бг преди 9 години
Справедлив процес за момчето Джохар Царнаев.
20
7
 
26
 
! Отговори
да бе преди 9 години
коя дъшеря , от кой брак от коя жена от рускинята , грузинката , чеченката или ..... ????????????Бог да го прости човека , ама явно след като не успя да изпълни поетите ангажименти към задокеанските си господари , те решиха , че ще е по-полезен мъртъв
19
5
 
18
 
! Отговори
бг преди 9 години
ЦРУ ( еврейски тесни социалисти-укропи ) са го освиткали преди да падне на 666-то место.
18
5
 
19
 
! Отговори
бг преди 9 години
Василев е жертва,требва да му се помогне.
17
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Василев Василев ,Василев . Ето колко беше велик твоят Немцов. В рейтинга на руския елит от ВЦИОМ Немцов е на почетното 113-то място между второстепенните звезди от шоубизнеса. Просто тези които го субсидираха решиха да извлекът все пак някаква полза от него.
16
4
 
16
 
! Отговори
бг преди 9 години
140% от сатанинските командири на ИСИС се контролират от Турция,САЩ и Сауд Араб.
15
5
 
26
 
! Отговори
бг преди 9 години
Жана Немцова: Аз гледах по телевизията че вие италиянците бяхте плацдарма за разбиването на държавността в Либия.
14
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
каква опозиция в Русия, бе? Там подкрепата за Путин е 140%!!!
13
9
 
39
 
! Отговори
нек преди 9 години
Путин е виновен и за снега които затрупа страната. И има населени места където вече седмица няма ток.
12
3
 
26
 
! Отговори
безкрайно лицемерие преди 9 години
Немцов е умрял. Убит е. Да извличате политически капитал от него, след като вече го няма, е против неговото човешко достойнство!
11
10
 
36
 
! Отговори
имат полза преди 9 години
Единствените, които имат полза от убийството на Немцов са Цру и Сащ. Те се убедиха, че отвън не могат да катурнат Русия, и сега се опитват да направят това от вътре. Чрез провокации.
10
6
 
29
 
! Отговори
бг преди 9 години
Жана Немцова: Правителствата на Франция,Италия,САЩ,Турция,Канада,Германия,Дания,Холандия,са политически отговорни за джихадистките животни в Сирия и Ирак.
9
7
 
38
 
! Отговори
Факт! преди 9 години
До АнонименНемцов има 4 деца от три жени. При такава активна опозиционна дейност можеше и с още да се сдобие. От това, което четох за него, ми стана ясно, че омразата му към Путин е на лична основа. Попречил му е на далаверите, които е вършил по Елциново време. Подарявал е цели отрасли на свои хора. Това ако им е опозицията на руснаците.....
8
11
 
40
 
! Отговори
нападения и убийства преди 9 години
Цру организира всякакви отвличания, нападения и убийства на мирни граждани. Включително и екзекуцията на Борис Немцов. За да може и това престъпление да се припише на руснаците. Цру е най-голямата терористична организация в света!
7
12
 
45
 
! Отговори
график преди 9 години
Цру е пуснало график за слуховете: всеки понеделник - Путин е болен; всеки вторник - Путин е луд; всяка сряда - Путин е на смъртния одър; всеки четвъртък: Путин има три любовници и 16 деца от тях; всеки петък: Путин яде живи хора; всяка събота: Путин лично е застрелял някой опозиционер; всяка неделя: Путин е окупирал Европа.
6
8
 
27
 
! Отговори
бг преди 9 години
Не бойте се бе ***,чеченците са добри хора.