Минското споразумение е под въпрос

Тази сутрин е открит отново огън в Дебалцево
26 мар 2015 14:15, Екип на Bulgaria On Air
154
Минското споразумение е под въпрос
Снимка: bgonair.bg

Мирното споразумение от Минск е пред провал, след като тази сутрин е открит огън по позиции на правителствени военни край Дебалцево.

В същото време 4 души загинаха, след като мина избухна под преминаващ автобус в източната част на страната.

Подробности за случващото се в Украйна във видеото:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
17
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Пешо 83Защо мислиш до сега москва не признава ЛНР и ДНР? Защото ако ги признае може да Юре да се тълкува като нарушение на това споразумение.Но Случая Косово Де Юре финтира това споразумение и КРИМ ползвайки го се откачи от Украйна.
79
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия няма да спази Минск-2, както не е спазила и споразумението за гарантирането на териториалната цялост на Украйна. Дикататорския фашистки режим в москва е по-опасен от нацистите от от 30-те години на миналия век, защото са малокултурни и неуправляеми.
78
2
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
До Анонимен-77;Съгласно ПАКТА ,Сталин получава 68% от Полша , Прибалтика и 12% от Финландия. Искал е и Б--я но Хитлер не ни дава. Освен това Сталин и Хитлер трябвало да нападнат Полша по едно исъщо време. Сталин забавя до 17.09,39 г., зада изкара ВИНОВЕН Хитлер за ВСВ
77
0
 
17
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 81Поне за Крим това няма значение 75% от местните са с руско самосъзнание. Референдума беше предрешен. Дори и да се проведе по всички писани и неписани правила където и да е по света ефекта щеше да е същия.
76
5
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
До 123--61;1994 г еподписано споразумение между Украйна и САЩ ,Русия ,Англия за гарантиране териториалната и цялост и независимост, затова че Украйна се отказва от Ядрено оръжие.Русия не обича да спазва споразумения. И с нас е постъпвала така, Тя ни провали през Балканската война. Неси спази задълженията по договора от 1902 г Застана на страната на Сърбия и Гърция и насъска Румъния . Русия построи мостовете по които да минат румънците. Тя пусна и Турция.
75
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Споразумението от Минск-2 е провалено - боевете продължават.
74
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Влизат въоръжени мъже в парламента и развяват флага на чужда държава, но не пречат на работата на депутатите. Това е същото както по време на референдума в Крим на всякъде имаше руски войници въоръжени до зъби, но това не пречи на свободния избор на хората. И е същото както през 90-те, те наобикаляха момчета с яки вратове и те съветваха къде да застраховаш колата си, но това не пречеше на избора на застрахователна компания.
73
0
 
14
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 77Знам ли - вероятно тогава така са решили и Прибалтийските страни са окупирани за да се защити СССР не за да се защитят републиките от Хитлер.
72
0
 
15
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 76Въпросните въоръжени мъже не възпрепятстваха работата на парламента в Крим за разлика от тълпата на десен сектор нали? И до сега въпросните въоръжени мъже са там и охраняват парламента. (вече са облечени в изискани костюми )
71
0
 
14
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 72Преди в крим имаше 18000 и това бяха само Маринки, спец части и моряците от Флота. Сега флота е по-голям защото дойдоха корабите от другите руски бази(Севастопол е много удобно пристанище) Има вече ПВО, Авиация включително стратегическа и Противо корабни комплекси контролиращи морето чак до Босфора. и т.н.
70
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако Сталин е искал да защити прибалтийските републики от Хитлер защо е било нужно да прави референдум за присъединяване към СССР?
69
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"""Въоръжени мъже превзеха сградите на регионалния парламент и на правителството в украинската автономна република Крим, предадоха световните агенции. Неизвестната групировка издигна руския флаг. """Това е исторически факт за разлика от фалшивите факти които ми пробутвате.Издигането на руския флаг над Кримския парламент предхожда решението за референдум в Крим взето в нарушение на конституцията на Украйна.
68
0
 
15
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 70Това са факти от историята. Ако решиш да уважаваш фактите в историята добре ще се разбереш с нормалните хора.. Ако не с какво си по-различен от троловете?
67
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен70не е виц макар че ти се иска така да го изкараш
66
0
 
16
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До дежа вю 64Ако Сталин не беше направил това с прибалтийските републики щеше да се получи същото както при френската кампания. Вермахта мина през Холандия къедето нямаше линия Мажино. Вермахта щеше да мине през прибалтойските републики и да окупира Ленинград преди СССР да успеят да изкопаят окопи на покрайнините на града.Малко военна наука трябва за да се видят налижени от необходимостта действия на различни Лидери от различни страни по различни времена.
65
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко руски войници има в Крим - поне 50 000. Страх тресе руснаците от справедливото възмездие на украинската армия.
64
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента Путин навива руснаците, че са велика нация и диктуват положението - същата песен както Хитлер преди 80 години.
63
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"""...Големия щурм на десен сектор срещу парламента на Крим...""""на следващия ден влязоха Заелените човечета."""това виц ли е?голям смях
62
4
 
17
 
! Отговори
украинец преди 9 години
В Украина мирът ще дойде когато бъде изритана и последната *** !
61
5
 
17
 
! Отговори
ukrainec преди 9 години
Трудноста да се разберат руснаците се състои в това,че ние не осъзнаваме факта за тяхната принадлежност не към Европа а към Азия и затова те мислят по друг начин.Ние не разбираме руснаците,както не можем да разберем китайците и японците,и ,имаики богат опит от общуването с тях,трябва да кажа,че и нямам особено желание да ги разбирам,освен ако не трябва да разбера колко олово и желязо ще ми трябва за тяхното изтребление.В допълнение към другите азиатски свойства на техния характер,руснаците не уважават човешкия живот-те са ***,варвари и хронични алкохолици! USA генерал Джордж Патън