Ако на Балканите се пролее кръв, става опасно!

Това каза вицепрезидентът на ЕК и еврокомисар Кристалина Георгиева
17 май 2015 17:40,
48
Ако на Балканите се пролее кръв, става опасно!
Снимка: Булфото

"Разбира се, че се притеснявам за обстановката в Македония. Ако на Балканите се пролее кръв, става опасно”, каза в Благоевград вицепрезидентът на ЕК и еврокомисар по бюджет в финанси Кристалина Георгиева.

Георгиева и министърът на образованието и науката Тодор Танев бяха гости на 21-та церемония по дипломирането студентите на Американския университет.

"Разчитаме на здравия разум, видяхме, че се предприеха мерки, включително и оставки, за да се оцени сложността на проблема и обстановката в Македония да се успокои. Комисарят Хаан е там и е в непрекъснат контакт с правителството и опозицията. Ние поощряваме сядането на масата на преговорите", каза пред Нова телевизия Георгиева. Тя увери, че ще има независимо разследване на инцидента в Куманово.

"Но все пак Македония е независима страна и тя сама трябва да реши кой е най-добрият път за решаването на тези вътрешни проблеми. Много разчитам на това, че България, решавайки собствените си проблеми, няма да забравя и съседите си. Ние имаме много голям интерес от спокойствие и сигурност на Балканите", коментира още Георгиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
0
 
! Отговори
hahaha преди 9 години
ima hora koito jelaqt da vouvat .
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Давайте пари за да не се пролива кръв
28
2
 
5
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 9 години
не се притисняваи скъпа скоро и у вас българия ще има гражданска воина.тогава ще ви помогне сащ и ще ви спаси от терора.а торористите са американци това е.освобождение от сам себе си
27
4
 
7
 
! Отговори
ATILA преди 9 години
Не знам за Македония но ние трябва да се притесняваме повече ние без война сме зле нито армия имаме а за държава да не говорим най зле сме от цял свят
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ramboДраги Рамбо, наистина не можем да се намесваме във вътрешните работи на Македония. Там се намесват други. Същите, които се намесват във вътрешните работи на Украйна с организирането на оранжеви революции и майдани, в Египет и Сирия с арабските пролети, същите които създадоха Косово. Скоро до нашата граница ще бъде създадена мюсюлманска държава.
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами тъкмо ще имате достатъчно християнска кръв за вашата маца г-жа талмудистка
24
10
 
3
 
! Отговори
EU преди 9 години
PO-MALKO KOMUNISTI , PO-MALKO PROBLEMI ! STALINKA E NARED !
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само напред Макета, ние сме с вас. Мачкай здраво Шиптарите. Пазете територията си!
22
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Опасно е че ако и българите се надигнат, ще пометат Тиквата, ГРЕБ и ЕС както стана през февруари 2013 г.
21
7
 
11
 
! Отговори
акуд преди 9 години
кой ???? се страхува християните да не полудеят и изчистят балканите от джихадиски малцинства
20
2
 
15
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Госпожо когато има *** в управлението на държавите и други структури всичко може. Самия Ви коментар е основание за противопоставяне. Защо не прибраха Станишев за оприличаването на Крим с Кърджали.
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая пак се изказа..................ХА-ХАВсе едно тиквата се изказва по тема свързана с ядрена физика.ОТВРАТ
18
3
 
25
 
! Отговори
rambo преди 9 години
Да оставиме македония на мира.всичко което става в нея си е неина и вътрешна работа.вече се скарахме с русия сега се караме с македония и се мешаме в вътрешните и работи,а се скатахме и със сърбия заради косово птношенията ни с гърция са плачевни а с турция хич ни няма вече се сттои турски поток.да гледаме в българия-глад,мизерия,брзработица и уптавляващта вихрушка който са милионери а народа го докараха до просешка тояга.
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оо, няма са се пролива кръв, що? Ще им изсипете 500 товара ракети с обеднен уран на макетата и ще си ги отнесе рака. Отренирахте га в Сърбия, сега е лесно. Па ние ще гледаме отстрани и ще рупаме македонски зарзават, зер нали сме безопасни тревопасни. После пък нашите управляващи ще срежат лентичката за откриването на новия завод за *** и готова е ислямската дъга на Балканите. А кокалите на героичните ни предци скърцат от мъка. Но няма как да станат от гробовете и да викнат "Свобода или смърт
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В румънксо направиха кай, кай на Чаошеско и се оправиха! А ние правим плавн безкраен "преход"
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 18,ако на теб ти избива ориенталщината ( както сам/а се хвалиш в коментара си), то на някои още мозъкът ин не е увреден от гейски ценности. А и както е тръгнала работата, по-добре ориенталщина отколкото либералщина.
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДРУГАРКО СТАЛИНКЕ НЕ ПОМНИШ ЛИ ЧЕ КРЪВ СЕ ПРОЛЯ В БИВША ЮГОСЛАВИЯ?? ИЛИ СТРАДАШ ОТ АМНЕЗИЯ?? ДА НЕ БИ ЮГОСЛАВИЯ ДА СЕ НАМИРА НА ОСТРОВ КИПЪР??? НЕ Е НА ОСТРОВ КИПЪР ДРУГАРКО СТАЛИНКЕ А Е НА БАЛКАНИТЕ.
13
2
 
5
 
! Отговори
дфдф преди 9 години
До АнонименТи па си зеленчук!Прикачваш се към някого и критикуваш.Да те наречем по авропейски -културен хейтър.
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо са против албанците? Те създадоха Косово 1. Ще признаят второ Косово. Косово 2, Косово 3, които ще се слеят във Велика Албания на 50 хил. кв.км. За Македония ще останат 20 хил. кв.км.
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
таа крава по тъпизми конкурира Роско-боско!ама по заплата го надминава!