Чувството да убиеш е нещо, което няма да забравя!

Нови убийства на животни в Зимбабве взривиха социалните мрежи
4 авг 2015 09:12,
223
Чувството да убиеш е нещо, което няма да забравя!
Снимка: Facebook

Сабрина Коргатели от Айдахо се опита да отвлече вниманието от случая със смъртта на лъва Сесил, показвайки себе си и своите "трофеи" от ловната си ваканция в Зимбабве.

Тя моментално предизвика яростта на социалните мрежи, след като публикува снимки на себе си с труповете на жираф, африкански глиган, куду и импала по време на пътуване до Южна Африка.

Коргатели отброява дните във Facebook профила си до "пътуването на живота й" към емблематичния Национален парк на страната "Крюгер".

Още по темата

Преди пътуването си тя постна на стената си девиз на Леонардо ди Каприо, придружен от съобщението: "За всички хейтъри. Останете на линия, ще има толкова много още, за което да бъдете шокирани".

На 25 юли, дни след като стана ясно, че американецът Уолтър Палмър е убил по време на лов лъва Сесил, смятан за звезда на резервата Хванге, Сабрина Коргатели започна да публикува снимки на нейните убийства.

Първата показва Сабрина, приклекнала над фигурата на масивна куду, вид африканска антилопа, с бяло тяло и спираловидни рога.

"Вчера, ден 1, беше невероятен ден !!! Взех си красива куду!! Беше №1 в списъка ми и аз го имам на първия ден!!! Тук е страхотно!!", пише тя възторжено.

По-късно същия ден, тя публикува няколко снимки с трупа на "невероятен стар жираф" с надписа: "Какво невероятно животно!Не мога да бъда по-щастлива! Емоцията е невероятна. Чувството да убиеш е нещо, което няма да забравя".

Други снимки показват Сабрина Коргатели, която е с розови кичури, маникюр и носи тежък грим, облечена в ловно облекло, в чест на убийството на дивото животно.

Тя споделя снимки в социалната мрежа на още редица животни, които стават нейни жертви. Надписите към тях изразяват видимото задоволство на г-цата от престоят й в Южна Африка.

Коргатели, университетски счетоводител, която ръководи и модната агенция "Racks and Ridges", публикува снимка и на своя приятел, който е застанал до трупа на 13-метров крокодил.

Снимките предизвикаха силно възмущение сред любителите на животните, които написаха десетки хиляди гневни съобщения до г-ца Коргатели, наричайки я "умопобъркана" и "безсърдечена".

Въпреки това, профилът на Сабрина Коргатели привлече повече от 7000 харесвания, предполагайки, че това се дължи на симпатизантите на лова.

Зимбабве вече ограничи ловуването след убийството на Сесил, който носеше GPS нашийник като част от проучване на университета на Оксфорд. Властите арестуваха и професионалния ловец, който придружаваше д-р Палмър и призоваха за екстрадицията на зъболекаря от Минесота в САЩ, за да отговаря по обвиненията за финансиране на незаконен лов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
47
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Тази невзрачна женица има в сърцето си мъст и злоба,колкото цял муджахидински батальон.Поне да я ползват от Пентагона за ударна...сила срещу ИД;ще ги...трепе наред.
11
4
 
20
 
! Отговори
RAD преди 8 години
Абе що ми се струва, че тия "смелчаги", дето са гоУеми "рейнджъри", убивайки беззащитни животни, някак ще се напишкат, ако си направим една игра с огнестрелно оръжие в гората един на един :) Аз съм с прости познания от морската пехота в казармата... Не съм професионалист :)
10
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези извратени и болни мозъци трябва да ги вкарат в една клетка и да ги третират като животни. Много смела ми се пише тази пръдла с пушката. Нека да излезе с голи ръце срещи тези животни, да види тогава какво е чувството да се на*ре от страх.
9
5
 
23
 
! Отговори
ето пак преди 8 години
Интернет гръмна срещу убийствата на животни, да прави са хората ,осъждащи подобни деяния ,но защо не се възмущаваме от стотиците загинали в Украйна жени и деца , никъде не се споменава за тях,или за тези в Сирия....това е то...
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не съм лош човек, поне така смятам.. но такива хора с удоволствие ще ги приключа! Нещастници
7
5
 
21
 
! Отговори
даммм преди 8 години
То това е хубаво-че "се взривиха социялните мрежи" за такива зверства..ама...за избитите милиони хора нещо да има??? За жертвите които умират само заради американската алчност и интереси ЗАЩО не се възмущават???? Не е ли свръх лицемерие това,че се избиват деца и мирни жители??? Нещо тази позиция ми се струва доста подла и дебелоока....Не че не съм против избиването на животни--но за хората не се вдига толкова шум.................
6
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Господ бави но не забравя
5
7
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да убиеш животно за храна е лов, да убиеш за трофей си е просто убийство. Дано тази *** ***, убита от диво животно.
4
4
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
каква е идеята да убиеш жираф? Тия американски съвсем превъртяха!
3
6
 
57
 
! Отговори
... преди 8 години
Това никога не съм го разбирал. Аз съм почти хищен. Ям месо почти всеки ден и не мога да разбера зящо някой ще отиде да убие жираф, или хипопотам или животно, което никому нищо не прави и не става за ядене . Трябва да си много болен индивид да ходиш да трепеш твари просто ей така. Ако искат да стрелят по живи гадини да ходят да стрелят по крави и прасета. Тях поне ги ядем след това.
2
3
 
9
 
! Отговори
хайде преди 8 години
Убийства? Ловни трофеи? Да си уеднаквим терминологията!
1
4
 
33
 
! Отговори
. преди 8 години
Jirafi li pochnaha da ubivat tiq chovekopodobni amerikanski selqnki ??? 0_o