Чувството да убиеш е нещо, което няма да забравя!

Нови убийства на животни в Зимбабве взривиха социалните мрежи
4 авг 2015 09:12,
223
Чувството да убиеш е нещо, което няма да забравя!
Снимка: Facebook

Сабрина Коргатели от Айдахо се опита да отвлече вниманието от случая със смъртта на лъва Сесил, показвайки себе си и своите "трофеи" от ловната си ваканция в Зимбабве.

Тя моментално предизвика яростта на социалните мрежи, след като публикува снимки на себе си с труповете на жираф, африкански глиган, куду и импала по време на пътуване до Южна Африка.

Коргатели отброява дните във Facebook профила си до "пътуването на живота й" към емблематичния Национален парк на страната "Крюгер".

Още по темата

Преди пътуването си тя постна на стената си девиз на Леонардо ди Каприо, придружен от съобщението: "За всички хейтъри. Останете на линия, ще има толкова много още, за което да бъдете шокирани".

На 25 юли, дни след като стана ясно, че американецът Уолтър Палмър е убил по време на лов лъва Сесил, смятан за звезда на резервата Хванге, Сабрина Коргатели започна да публикува снимки на нейните убийства.

Първата показва Сабрина, приклекнала над фигурата на масивна куду, вид африканска антилопа, с бяло тяло и спираловидни рога.

"Вчера, ден 1, беше невероятен ден !!! Взех си красива куду!! Беше №1 в списъка ми и аз го имам на първия ден!!! Тук е страхотно!!", пише тя възторжено.

По-късно същия ден, тя публикува няколко снимки с трупа на "невероятен стар жираф" с надписа: "Какво невероятно животно!Не мога да бъда по-щастлива! Емоцията е невероятна. Чувството да убиеш е нещо, което няма да забравя".

Други снимки показват Сабрина Коргатели, която е с розови кичури, маникюр и носи тежък грим, облечена в ловно облекло, в чест на убийството на дивото животно.

Тя споделя снимки в социалната мрежа на още редица животни, които стават нейни жертви. Надписите към тях изразяват видимото задоволство на г-цата от престоят й в Южна Африка.

Коргатели, университетски счетоводител, която ръководи и модната агенция "Racks and Ridges", публикува снимка и на своя приятел, който е застанал до трупа на 13-метров крокодил.

Снимките предизвикаха силно възмущение сред любителите на животните, които написаха десетки хиляди гневни съобщения до г-ца Коргатели, наричайки я "умопобъркана" и "безсърдечена".

Въпреки това, профилът на Сабрина Коргатели привлече повече от 7000 харесвания, предполагайки, че това се дължи на симпатизантите на лова.

Зимбабве вече ограничи ловуването след убийството на Сесил, който носеше GPS нашийник като част от проучване на университета на Оксфорд. Властите арестуваха и професионалния ловец, който придружаваше д-р Палмър и призоваха за екстрадицията на зъболекаря от Минесота в САЩ, за да отговаря по обвиненията за финансиране на незаконен лов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
15
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Ми ако дойдат извънземни ловци на сафари на Земята и дивеча да сме ние. Ко праим ,а? Хубаво ще ни е. То не се знае дали не сме и дивеч така или иначе.
31
5
 
24
 
! Отговори
Бау преди 8 години
Да убие себе си. Ще бъде наистина незабравимо.
30
2
 
19
 
! Отговори
General Gadorian преди 8 години
Хаха! Намерих я в сурат тефтеря. Даже имаме общ приятел ловец. Аз не съм ловец. Но доста мои приятели са. Никога не бих убил животно. Отврат е.
29
2
 
22
 
! Отговори
мм преди 8 години
>>Крайно време е да ни удари метеорит. По-просто животно от човека няма.браво бе пич, и аз това одавна си мисля. Но реално погледнато може и извънземни да ни затрият, дано почнат от калифорния
28
5
 
21
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 8 години
Като заклет последовател на Зигмунд Фройд, ще отбележа че какичката очевидно е сексуално незадоволена и си избива комплексите върху беззащитните животинки. Отврааааат!
27
6
 
1
 
! Отговори
д-р Исня преди 8 години
Да ги пуснат и тая и оня зъбен *** в "Трудна Мишена", ама без Жан Клод!
26
3
 
17
 
! Отговори
Венелин преди 8 години
Американците са си убийци - дали на животни, дали на хора. Светът ще се оправи едва когато Господ унищожи тази държава.
25
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно време е да ни удари метеорит. По-просто животно от човека няма. Срам ,погнуса. Идва ми да повърна като я гледам тая долна гад. Дано някой психопат да влезе в университета и и да я гони с автомат из коридорите после и децата и да навести.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ела, како, ела. Ще ти дам моята пушка да стреляш с нея. След това едва ли ще постваш снимки във ФБ. Ще се чудиш от къде ти е дошло. Устата ти малка ще дойде ако ти го набутам. От ловец на дивеч ще ми станеш. После търси си правата!!!
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кой казва, че човешкия живот е по-важен от това на един жираф? Кой определя, че човекът е венецът на природното творение? Хората в голяма степен са най-големият *** на еволюцията и накрая ще унищожат планетата.
22
1
 
35
 
! Отговори
Недоумяваща преди 8 години
"Чувството да убиеш е нещо, което няма да забравя" - днес животно, утре човек... границата е тънка. Има нещо много извратено в това женище. И някакъв комплекс за малоценност, който избива привличайки внимание по този начин. Вместо да избива животни, аз бих и препоръчала да инвестира парите си в добър психолог/психиатър. Друг е въпросът защо Зимбабве си изкарва пари по-този долен начин. Тези красиви животни трябва да се пазят, не да се изтребват като ***, защото последствията са за всички.
21
5
 
9
 
! Отговори
щатски терор преди 8 години
Американците са големи любители на животните...и на хората. И ако убиването на животни от шантави американци в Зимбабве е позволен от местните власти, то кой позволи убиването на милиони хора във Виетнам, Ирак, Либия, Сирия.....Хирошима и Нагасаки...., или казвате това не били хора и главата на един жираф е по-ценна!
20
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единственото хубаво в цялата работа е, че тази ненормалница живее в САЩ. А в САЩ, бъдете сигурни, че все ще се намери един още по-голям психо от нея с пушка който да поеме като основна мисия в живота ловуването й.
19
8
 
17
 
! Отговори
лицемерие преди 8 години
Над 600 деца са избити в Донбас от бонбандировките на Киев---нещо за тях да се възмутим?Или ще си мълчим-защото на американците така им е изгодно.....
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щатът Минесота откога не е в САЩ, че властите искат екстрадицията й от Минесота в САЩ?
17
4
 
8
 
! Отговори
макето преди 8 години
от векове лова е средство за препитание за съжаление в момента го направиха привилегия за единици богопомазани в същото време народа на Зимбабве тъне в мизерия и гладувасамо преди две столетия индианците са се препитавали с лов на бизони но ако сте гледали разни документални филми със камарите бизонски кости ще видите че това е целенасочена политика на Сащ с цел да лишат месното население от препитание
16
5
 
20
 
! Отговори
Възмездие преди 8 години
Само мога да кажа. Болни американски мозъци!
15
1
 
10
 
! Отговори
чикатило преди 8 години
В Бг можем да направим добри пачки като организираме сафари за лов на хора. Има доста материал за целта, без да уточнявам определени етноси.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ne sa se razrevali ot Zimbabve , tarambukite si pribirat parite i gi boli shmaizera , v Amerika ima dostatychno hora , koito sa protiv nasilieto nad jivotni i tova , koeto tazi italianska k....a propuska ili prenebregva e , che v USA-to ima mnogo psihari , koito biha i svetili masloto i s pravo , podoben *** niama pravo da disha.
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая няма ли кой да я бутне в Евърглейдс за да могат алигаторите после да позират с нея. Всеки алигатор с едно парче от тялото й.