Баба Яга от Санкт Петербург може да е яла от жертвите си

Тамара Самсонова се притеснявала, че ще се изложи пред съседите
Обновена: 6 авг 2015 11:30 | 6 авг 2015 11:23,
87
Баба Яга от Санкт Петербург може да е яла от жертвите си
Снимка: YouTube

Серийната убийца от Санкт Петербург, 68-годишната Тамара Самсонова, може да е яла жертвите си, съобщи полицията в Русия.

Възрастната жена признава за 11 убийства в личния си дневник. Престъпленията са извършвани в продължение на 2 десетилетия, като Тамара е обезглавявала и разчленявала жертвите си.

Още по темата

Дневникът си водила на руски, немски и английски, а в дома й са открити множество книги, посветени на черната магия, както и на астрологията.

Самсонова беше арестувана миналата седмица, след като беше заснета от камери за видеонаблюдение в близост до дома си в Санкт Петербург, докато се отърваваше от останките на поредната си жертва.

Сега следователите подозират, че възрастната жена е изяла части от телата на жертвите си, докато ги е разфасовала. Най-вероятно Тамара е яла от белите дробове на убитите.

Източници от Следствения комитет в Русия, водещ разследването, разкриват, че от труповете липсвали и други органи.

Последната жертва на Тамара е 79-годишната Валентина Уланова. Преди да я разфасова с трион, убийцата й дала свръхдоза приспивателни, разкрива старши следовател в Санкт Петербург. Именно след намирането на останките на Уланова полицията арестува Самсонова. Причината за убийството на 79-годишната жена е скандал за немити чаши.

Полицията вече сравнява написаното в дневника със случаи на неразкрити убийства. Тяло без глава и крайници е било намерено на улицата, на която Тамара живее, преди 12 г. Сега при огледа на апартамента на възрастната жена е открита визитка на жертвата.

Самсонова е заподозряна и за убийството на мъжа си, изчезнал безследно през 2005 г.

Следователите отказват да разкрият повече подробности около дневника на Тамара Самсонова. Въпреки това става ясно, че освен детайли от убийството, в дневника има и доста информация за всекидневния живот на жената. Има данни по дни кога и какво е яла, кога си е пила хапчетата.

"Изглежда се е притеснявала да не пропусне важен момент от живота си", коментират експерти.

Въпреки тежките обвинения обаче Тамара изглежда по-притеснена за това, че случаят й се е превърнал в медиен, а това ще я изложи пред съседите й.

"Знаех си, че това ще стане... това е такъв позор за мен, целият град ще разбере", коментира Тамара. По-късно тя дори праща въздушна целувка на репортерите.

"Готвих се за това от десет години, всичко е направено нарочно, нямаше начин да се живее по този начин... С последното убийство затворих главата", допълни тя пред репортери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Aко не беше Вермахта, днес българите щяха да са робска общност някъде в област Калининград.
24
3
 
12
 
! Отговори
ЕС до михалчо преди 8 години
"какво е възнамерявал да направи Хитлер с балканските и славянски народи"Нищо по-лошо от това, което направи братът му близнак Сталин.(лично аз препочитам немския близнак, но е въпрос на вкус)
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До михалчоАбсолютно невярно е това което си написал за намеренията на Хитлер спрямо балканските народи. А пък Хитлер ПРАВИЛНО не е считал българите за славянски народ. (А това, че българите НЕ СА славянски народ вече е доказано със сума ти ДНК анализи). Останалаото е поредната руска измислица на същите шизофреници които празнуват "Деня на победата". Денят, в който започна унищожението на българската нация под формата на безусловно робуване към мАсвка начело с моралната деградация на един народ
22
4
 
14
 
! Отговори
ЕС до рускиня преди 8 години
Хаха, Германците са ни дали толкова милиарди, че по-добре всички да замълчим.И не се прави на хитра - вермахтът е извършил много по-малко престъпления от кръвожадните алкохолици, които грабеха, палеха, изнасилваха и убиваха из Европа ЗА УДОВОЛСТВИЕ и ръководството си затваряше очите!
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ах какво мила баба! Една такава ни трябва! Пускаме я в Парламента...
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До рускиняДа говорим за доброта. Благодарение на германците ни върнаха Южна Добруджа и куп други територии които днес щяха да са част от Румъния, Гърция и Сърбия ако не беше за вермахта и Хитлер. Благодарение на руснаците, ни отнеха беломорска Тракия и куп други български територии които в ден днешен са част от Румъния, Гърция и Сърбия. И още една малка териториална подробност: Македония която бе откъсната от България благодарение на анти-българската коминтернска съветска п*смина.
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До gogoГолемият демократ Сталин изби милиони от собствения си народ. Още по-извратено. А се счита за национален герой от повечето руснаци днес.
18
1
 
6
 
! Отговори
Културна особеност преди 8 години
Така е,като имаш за съсед Китай - там канибализмът е традиция.За щастие, нито един от балканските ни съседи, каквито и да са, не практикува канибализъм, тук е цивилизовано място.Може и да се срещат изключения на разни психопатии, но ритуален канибализъм,както в Китай и на Изток няма.Който мисли, че това е черен пиар и само пропаганда,нека да потърси книгата писана от руснак от НКВД "Митове и легенди на престъпния свят в Русия" от какво са варели партизанската супа на север и в Сибир.
17
1
 
16
 
! Отговори
Чочо преди 8 години
До до 18 от рускиняЯ попитай БАБА ТИ колко изнасилени от руските войници жени е имало. Били са като отвързани, както се чувстват и до ден днешен.
16
2
 
2
 
! Отговори
Чочо преди 8 години
До баба тиИмах впридвид "красавице", ама малко поизядох буквите.
15
1
 
4
 
! Отговори
Чочо преди 8 години
До баба тиМи нормално, кравице...или красавецо!
14
4
 
13
 
! Отговори
Чочо преди 8 години
Тук спомене ли се нещо за онова властолюбиво, но нищожно джудженце с побелялата от злоба коса и веднага ти трият коментара. РЪКОБЛУДЦИ гнусни сте, ей!!!
13
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 17Направи малко проучване за масовите изнасилвания на стотици хиляди германски жени (и деца) от страна на съвестските войници и ще ти стане ясно. Този исторически факт е документиран навсякъде (освен в руските учебници).
12
10
 
22
 
! Отговори
студент преди 8 години
Особености на православно-евразийската съветска душевност, която путлерасите упорито се опитват да ни насадят, за щастие напълно беззуспешно
11
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние от Атака вярваме, че православното човешко месо дава свърхестествени сили на консуматора. Слава на православното месо изядено от православната баба в православния панелен блок. Слава!
10
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво очаквате от племе който живее по места все още в полуземлянки.
9
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ibricite пак пишат простотии. Кви ценности бе Ойо? Демокрацията е превърнала тази женица в людоед. Трийте статията, че ако някой пригладнял пенсионер я прочете и не ми се мисли повече!
8
26
 
35
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 8 години
ПУДЕЛИТЕ ПАК ЗАХАПАХА ТЕМАТА РУСИЯ. ДОСЕГА ТОЛКОВА МНОГО НОВИНИ Е ИМАЛО ЗА УБИЙСТВА НА ЦЕЛИ ФАМИЛИИ В РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ ОТ ЕВРОПА ЗА ТЯХ НИЩО НЕ СЕ КОМЕНТИРА. Е НАЛИ Е ОМРАЗНАТА РУСИЯ ДАВАЙТЕ. ТЕ И В БЪЛГАРИЯ ДОСТА УУБИЙСТВА СТАВАТ ЩО НЕ ГИ КОМЕНТИРАТЕ ПО ПОДРОБНО. СЛУЧАЯ СКОРО С ИЗГОРЕНАТА АНГЛИЧАНКА В ЯМБОЛСКО СЕЛО. НЯМА ЛИ ДА КАЖЕТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА. ТОВА СИ Е ЖЕСТОКО ИЗНАСИЛВАНЕ И УБИЙСТВО И ПАЛЕНЕ НА ТРУП. НИЕ ДА НЕ СМЕ ПО ХУБАВИ ??????
7
34
 
37
 
! Отговори
КРЕПОСТЕН преди 8 години
По скапано племе от Руснаците няма и не може да има .
6
34
 
34
 
! Отговори
КРЕПОСТЕН преди 8 години
По скапано племе от Руснаците няма и не може да има .