Подкрепа за Асад – ключ към края на войната в Сирия

Военните части в Сирия целят да спасят режима, призна Путин
25 сеп 2015 14:52,
191
Подкрепа за Асад – ключ към края на войната в Сирия
Снимка: Reuters, архив

Руският президент Владимир Путин смята, че единственият начин да се сложи край на войната в Сирия е да бъде подкрепен президентът Башар Асад в борбата с тероризма.

Това ново изказване на началника на Кремъл бе направено в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по телевизия CBS, предаде Франс прес.

На коментар на журналиста от предаването "60 минути", че струпването на руски военни части в Сирия цели да спаси Асад, руският президент отговори: "Ами да, имате право".

"И съм дълбоко убеден, че всички действия с обратен знак - които целят да премахнат легитимното правителство - ще създадат ситуация, която вече сме наблюдавали в други страни - в този или други региони, например Либия, където се разпаднаха всички държавни институции", каза Путин.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: путинСирияАсад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
32
 
! Отговори
от 6 преди 8 години
Путин никога няма да предаде Сирия, защото да предаде Сирия и Асад е все едно да предаде Русия. Това исках да кажа с пост 6.
7
0
 
33
 
! Отговори
До някой преди 8 години
Аз и по времето на Кадафи не бях чувал за напливи от либийски бежанци ама това не попречи да му спретнат западняците един прерврат маскиран като протести на народа
6
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе къде е сега *** и Митов да му бият плесници на Путин? Почнаха да му се молят от цял свят да оправи проблемите със Сирия. Дори наш Бойко вчера почти нареди на нашите "партньори" от САЩ и Русия /егати смешката, кой ни бръсне изобщо за слива/ да се намесят в Сирия и да оправят нещата.
5
2
 
53
 
! Отговори
zeus преди 8 години
До някойТи изобщо знаеш ли какво е било в Либия по времето на Кадафи и какво е сега? Полковника им даваше всичко безплатно, а такива като нас им работеха. Сега е пълна разруха с любезното съдействие на САЩ!
4
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сирия е ключът към Русия и Москва. Пада Сирия и Идил тръгва на север към Средна Азия и Кавказ.
3
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПУТИН Е ВЕЛИК ДРУГО НЯМА. НЕКА ОЛИИИГОФРЕНИТЕ НА ХРАНИЛКА ОТ АМЕРИКАНСКИ ФОНДАЦИИ КРЯКАТ И ПОВРЪЩАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ. ТОВА НЕ ПРМЕНЯ НИЩО, ПРОСТО НИЩО.
2
3
 
37
 
! Отговори
Мачкай преди 8 години
Мачкай, Путин -> Побарак Тупана
1
3
 
53
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Като е прав, прав е!Знаем какво стана в Либия.Египет се размина на косъм. Добре, че военните там се намесиха.Виждаме и положението в Йемен.