Подкрепа за Асад – ключ към края на войната в Сирия

Военните части в Сирия целят да спасят режима, призна Путин
25 сеп 2015 14:52,
191
Подкрепа за Асад – ключ към края на войната в Сирия
Снимка: Reuters, архив

Руският президент Владимир Путин смята, че единственият начин да се сложи край на войната в Сирия е да бъде подкрепен президентът Башар Асад в борбата с тероризма.

Това ново изказване на началника на Кремъл бе направено в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по телевизия CBS, предаде Франс прес.

На коментар на журналиста от предаването "60 минути", че струпването на руски военни части в Сирия цели да спаси Асад, руският президент отговори: "Ами да, имате право".

"И съм дълбоко убеден, че всички действия с обратен знак - които целят да премахнат легитимното правителство - ще създадат ситуация, която вече сме наблюдавали в други страни - в този или други региони, например Либия, където се разпаднаха всички държавни институции", каза Путин.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: путинСирияАсад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
46, Разбраха се Нетаняху да не праща свои щурмоваци над Сирия и Ливан, че Путин не отговаря за последствията и израелските загуби. С 300 и С 400 стрелят по всичко с код "чужой".
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВЛАДИМИР ПУТИННАЙ-ГОЛЯМПО-ГОЛЯМГОЛЯМ
26
1
 
16
 
! Отговори
Азъ преди 8 години
Анонимка ходи се скрий в някоя синагога. Последна новина по темата все още неразказана по медиите. Китайски военен кораб е минал Суецкия канал на път към Сирия. Сега маймунката от Белия дом ще скача и ще иска бананче и барабанче. Ей това се вика ***...бн Хамерикански ***.
25
0
 
13
 
! Отговори
Цък преди 8 години
Арабския ресурс - almasdarnews - съобщава, че военен контингент на Китай се е насочил към пристанището в Латакия.А, командващия Сирийските ВС е потвърдил, че очакват китайски военни спецове да пристигнат във воената база в Тартус.псСтава сериозно!"Още Сирия не е паднала..." - баба Ванга.????????
24
26
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Израел е предупредил официално Русия да не се заиграва с базата и огъня в Сирия. Впротивен случай им трябвали няма и 20 минути да заличат всичко от земята.Мразиме евреите, но също знаем, че обяват ли нещо ГО ПРАВЯТ! !!
23
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Либия имаше по висок стандарт от Швейцария преди падането на Кадафи, мои близки и познати направиха много пари там, преди САЩ и Франция да унищожат тази просперираща страна. Освен това Кадафи спираше африканските орди да не залеят Европа. Който твърди, че сега е "добре" му препоръчвам да се разходи до там, ей така, на екскурзийка.
22
1
 
22
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
Е тук Путин е прав! Такива държави, като арабските, могат да процъфтяват само в условията на диктатура. И пример са всички те. Където е направен някакъв опит да се наложи насилствено демократичен режим, а то при тях по друг начин не става, резултатите са печални. Следва пълна анархия, сриване на държавата и институциите и проливане на реки от кръв под всякакъв предлог, но най-вече религиозен. А може би целта е такава? Някому е изгодно да докара нещата до там...А кой е той, ами сетете се сами...
21
0
 
15
 
! Отговори
42 преди 8 години
ДО 35АМИ ЩО ЩАТ АМЕРИКАНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И МНОГО ДРУГИ МЕСТА. ИДВАТ ДА ТАКОВАТ ЕВТИНИ *** И БЕДНОСТТА НА НАС И ДРУГИ КАТО НАС ДА ИМ ГАРАНТИРА ЛУКСА НА ТИЯ ГЕНЕТИЧНИ ***.
20
2
 
15
 
! Отговори
Цък преди 8 години
До Някой--------Написаното от вас за преден път доказва, че САЩ и техните пуделчета в Европа в никакъв случай не бива да се намисат във вътрешното политическо устройство на други страни, при това нарушавайки всички международни договорености!Още повече, че става дума за общества с друга култура, манталитет и духовност/религия, които са доста по-различна от Западната.Всъщност, винаги когато говорят за демокрация, САЩ си представят въглеводороди! )))))
19
25
 
2
 
! Отговори
aнонимен преди 8 години
Русия има само един ход! Да се изтегли безусловно и бързо от Сирия и да остави СИРИЙЦИТЕ САМИ ДА РЕШАТ КАКТО ИСКАТ, КАКВА ДЪРЖАВА ДА ИМАТ! !!!!!!!! Какво правят руснаците и чий го търсят там? ????????
18
1
 
12
 
! Отговори
Къде е Плевнята преди 8 години
Всезнайкото от Плевнята да коментира, врагът от Русия каза нещо.
17
1
 
12
 
! Отговори
ceci_ преди 8 години
"Началника на Кремъл" .. мале-мале, Бойко-Борисовщината не само цъфти но явно и връзва
16
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кремъслкото недоносче ще спасява режима избил стотици жени и деца! Терористите навсякъде по света се подкрепят. Това ги свързва и тези двама ***.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Четете ли го внимателно тоя "някой" като му давате +? Цитирам: Либийци имаше но всъщност най-големия брой имигранти бяха от Африка. Край на цитата.Ами да! Нали Либия е в Азия :)
14
1
 
11
 
! Отговори
корморана преди 8 години
както САЩ потдържат диктаторски режими където им е угодно, така правят и руснаците, стига сте се карали и заплашвали тука с някакви бомбички и ракети, лапешка работа
13
1
 
18
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Пак те да ги оправят, бакиите им на американците. Пак Вовата да ги оправя. Ех, не могат да се примирят, че е номер 1 в политиката.
12
27
 
0
 
! Отговори
петър преди 8 години
Асад е подкрепян от около 30% от населението.Неговите изборни победи ,бяха като на живков - кушия с един кон.През 2011 г. когато избухна въстанието на сунитите,които са около 60% , в Сирия имаше само руски войски.Американци и други западняци не са влизали в Сирия от 60 г., тя беше затворена държава.Но няма как правителство и президент подкрепяни от по-малко от една трета от населението, да се задържи на власт.Освен ако Асад и руснаците разцепят държавата, но тогава ще има две Сирии.
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8Наш Боко търчи да се хване за шлифера на Путин, но руския влак замина и Боко е в канавката.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мечка :-)
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъка, мъка...И *** ще научат по трудния начин че с мека ошав не се яде!Голяма е Русия за ненаситното ви гърло! Голяма!!!