Разследващите на 90%: Еърбъсът е взривен от бомба!

ИД пое вече отговорност, че те са свалили самолета в Египет
8 ное 2015 15:40,
21
Разследващите на 90%: Еърбъсът е взривен от бомба!
Снимка: Reuters

Разследващите катастрофата с руския самолет в Египет "са 90 процента сигурни", че че шумът, регистриран в последната секунда на записа от пилотската кабина, е експлозия, причинена от бомба, заяви за Ройтерс член на разследващия екип.

Още по темата

 "Индикациите и досегашните анализи на звука, записан в черната кутия, показват, че става въпрос за бомба. Деветдесет процента сигурни сме, че е било бомба", каза член на египетския разследващ екип, пожелал да запази анонимност.

Запитан за останалите 10 процента, източникът каза: "Не мога да обсъждам това сега".

Екстремисти от групировката "Ислямска държава", биещи се срещу силите за сигурност на египетския Синайски полуостров, заявиха, че са свалили самолета "Еърбъс А321", който се разби 23 минути след излитането си от курорта Шарм ел Шейх за Санкт Петербург преди седмица. Загинаха всичките 224 души на борда.

Египетските власти казват, че проучват всички възможни сценарии за причините за трагедията, но предупредиха да не се правят прибързани заключения.

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Вижте характера на престъпника, като Томов - "аз никога не лъжа". За "бомба" е спокоен, за останалите 10% реагира като ударен с мокър пешкир през главата! Прави впечатление че самолета е свален непосредствено до изсраелската граница и нито дума по въпроса. Също, когато Русия каза че ще има разследване, САЩ си предложи веднага услугите - сякаш са специалисти дето другите нямат и сякаш са заинтересовани?!
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ako se dokaje che e avariya kompaniyata koyato go e remontirala(angliyska) i kompaniyata koyato go e sertificirala( irlandska s angliiski kapitali) tryabva da platyat tolkova pari che shte falirat. USA i engletata nastoyavat za atentat za da ne plashtat.
10
2
 
1
 
! Отговори
Еърбъса е боклук! преди 8 години
Еърбъсите са ***! Те падат сами от небето като зрели круши, без никаква бомба на борда. Европейците не могат да правят хубави самолети. Само американците могат. Занапред в цяла Европа ще се возим с американските Боинги. А Еърбъсите ще предадем за старо желязо. Също като Конкорд!
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SVALEN E PO POGRESHKA(PRIATELSKI OGAN) OT AMERIKANSKI SATELIT--IZVINETE NE GO GELAEHME NO SE SLUCI.
8
1
 
12
 
! Отговори
Питко преди 8 години
До Анонимен 8Малейй, *** ти май си готов да почерпиш?! И кво празнуваме? Победата на изоглавени ислямисти, закусващи с човешка карантия срещу братска славянска държава? Или ти си брат с колячите от ИД? Да не си от новомюсюлман от Столипиново? И там точат ножове срещу "***".
7
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма как да е бомба!!!! Руснаците казаха че не е бомба значи не е....!!! Сега се започват конспирациите, че американците им свалили самолета. Алооо *** отворете си очите...гръмнаха ви самолета и това е....а вие може да си бомбандирате колкото искате.....май намириса на втори афганистан.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С един куршум два заека. Египтяните купуват от Франция корабите, а от Русия самолети и въоръжението към корабите. Египет губи милиони от туристи, а в очите на света ислямистите отмъщават на Русия. А ЦРУ доволно потрива ръце. Ще очакваме следващия ход на богинята на възмездието заради невинните жертви.
5
1
 
1
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Ne sum expert,no byah siguren che e bomba.Sega sledva resto
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости ИД-ИГ не е техния стил (хващане на заложници и пред камера без глава) Т.Е.1 ИД-ИГ (господарство) НЕ са3 Не е и Алкайда (техния стил са джихадистите с вик Алах-акбар)- На 90% МИРИШЕ на държавна разветка (подхвърляне и изчезване) не случайно Англия и Русия си прибират туристите спешно. Е кой има сметка ? Саудитите с 80+годишния крал и Катар. Страшно е да се помисли ако се стигне до мъст !
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" Някой казал тайно!"Точно вчера на конференцията , египетския представител , имаше ядосан глас , че ги пресират да обявят заключение от разследването , без да са го завършили и се спекулира .Работи екип от 58 човека от 5 държави !Ще излязат със заключение 90% или 99 %.
2
7
 
15
 
! Отговори
Топор преди 8 години
Ако наистина се окаже бомба, Путин най-вероятно ще използва оръжие за масово поразяване върху ИД. Ако нищо не направи, ще покаже слабост пред Запада и ще почнат да го гъбаркат.
1
4
 
15
 
! Отговори
Тиквофоб преди 8 години
90% бомба = 100% атомна над ИД