Разследват служители на летището в Шарм ел Шейх

На прицел е персонал, бил в контакт с руския самолет
Обновена: 8 ное 2015 08:18 | 8 ное 2015 08:18,
13
Разследват служители на летището в Шарм ел Шейх
Снимка: Reuters

Египетските власти са започнали разследване на целия персонал на летището в курорта Шарм ел Шейх, който е бил в контакт с руския самолет, паднал преди седмица на Синайския полуостров, съобщава британският в. "Обзървър".

Още по темата
Тази информация засилва хипотезите, че самолетът е бил взривен с бомба, за която се предполага, че е била поставена в багажното отделение на машината, преди излитането й, или върху куфарите, или в някои от тях, отбелязва изданието

Властите на летището в Шарм ел Шейх проверяват и охранителните камери за доказателства за подозрителни действия преди последния полет на руската авиокомпания Метроджет, в чийто самолет загинаха 224 души. Вече се разпитват и са поставени под наблюдение хората, работили по подготовката на последния полет на този самолет.

След трагедията със самолета експерти по авиационната сигурност казват, че трябва да се приеме нова международна законова рамка, за да се премахнат слабостите в охраната на летищата, от които се възползват терористите.

Според Матю Фин, който миналия месец председателстваше международна конференция в Дъблин, посветена на авиационната безопасност, трябва спешно да се вземат мерки за проверката на летищния персонал, преди той да стигне до работното си място на летището.

Трябва да се затегнат и мерките при подбора на летищните служители.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А колко е хубаво времето на полуострова и Шарм ел , 27 градуса , водата е 25. Толкова много летовници има там заради климата , не казват колко много американци също ходят там за Нова Година . Британски самолет през август е избегнал ракета от земята , насочен към него , бил е на 1,000 ft височина . И когато са докладвали , Британското разследване , не е взело инцидента сериозно ! Смятат че удара е насочен срещу Египет !
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 8ТЯХ НЕ ГИ СМАЧКА 2 СВ. ВОЙНА С ТОЛКОВА ЖЕРТВИ .НЕ ГИ СМАЧКА РАЗПАДАНЕТО НА СССР . НИТО САНКЦИИ .НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ СМАЧКА - ТЕ СТАВАТ ПО-СИЛНИ. ИЗРАБОТИЛИ СА ИМУНИТЕТ ...
8
3
 
1
 
! Отговори
относно евреите преди 8 години
До Анонимен - ...ние ги гледаме и ги мразим.всички мразят умните и ...
7
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде изчезнаха проруските Анонимки които до скоро твърдяха за удобната на Кремъл "техническа повреда" в самолета А321. Сега наивниците тихомълком подменят "Опорните точки", но основното остава - американците, юдейте, арабите, ***...абе цял свят е виновен за безумната политика на КГБ кликата !
6
4
 
17
 
! Отговори
малко история преди 8 години
Запомнете го добре ! За всеки мюсюлманин християнина е неверник. Евреина за тях е техния баща прогонил рода им - - Аврам ( Ибрахим ) е един и същи човек. Първородния му син Измаил е от арабката слугиня, поискала жената на Аврам, Сара от слугинчето да роди от мъжа и дете защото тя не ставала бременна, но след като тя родила втория му син Ицхак принудила мъжа си да изгони слугинята с първия му син..защото в къщата слугинята не била само слугиня но и майка на първородния син на стопанина Аврам
5
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затова израелскити самолети навсякъде по света се проверяват и охраняват през престоя само от израелска охрана. На тази служба освен евреи други не се приемат. Те просто нямат доверие на чужди летища и чужда охрана и затова си вършат работата самиа ние ги гледаме и ги мразим.
4
5
 
21
 
! Отговори
Фиаско на ЗОНАТА преди 8 години
Не само в Египет, но и във Франция вземат мерки и затягат режима. От 13.11.2015 г. Франция прекратява действието на Шенген.
3
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само наивни християни могат да имат доверие на мюсюлманин да им провиряват багажа и да се грижат за тяхната сигурност. Това е както да поставиш котката да пази млякото.Египет е мюсулманска страна. Доскоро имаше президинт доктор Мурси завършил медицина в америка. Тои подпомагаше халифата и исляма на Египет. Всъщност днес и туркия Ердуган прави същото. Мурси го свали военен преврат и президент стана генерал Сиси. 100% служителите на летището са египетски мюсулмани голяма част скрити ислямисти
2
32
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХуманистВ сравнение с юдейо-християнството ислямът си е вода ненапита, но карай да върви!
1
10
 
45
 
! Отговори
Хуманист преди 8 години
99.99 % от муслиманите са извратеняци и *** !!! Така им е религията нама какво да се заблуждаваме !!!!