Срещу калашник с меченце и цветенце нямаш шанс!

Джамбазки: Оланд и Меркел се правят, че не разбират какво се случва
16 ное 2015 11:08,
133
Срещу калашник с меченце и цветенце нямаш шанс!
Снимка: Reuters

Европейският континент е в състояние на война и нападение. САЩ и Русия са силите, които могат да се справят с дижахадистите от "Ислямска държава", смята евродепутатът Ангел Джамбазки. Според него европейските лидери бездействат.

Още по темата

"Оланд и Меркел се правят, че изобщо не разбират какво се случва. С меченце и цветенце срещу калашник нямаш шанс за победа", коментира Джамбазки в предаването "Днес" по Bulgaria ON AIR.

По думите му Европа е във война, която се води от десетилетия заради навлизането на хора от ислямски произход, които не могат да се впишат в обществото. Според него Европа страда от болна толерантност и не вижда, че на нейна територия се образуват анклави с хора с различна култура.

Джамбазки смята, че има ясна връзка между бежанските потоци и радикализацията на Европа.

"Намират сирийски паспорт, египетски. Интеграцията е провалена - в Германия, Франция и Белгия ислямистите искат да наложат своята идеология", каза той. По думите му не е случайно, че в Париж има втори атентат само след 10 месеца.

"Франция се приема за културното светско сърце. Вижте колко е лесно. Осем човека могат да шокират света за 3 часа. Няма с какво да уплашиш човек, който е решил да умре", коментира евродепутатът.

Според него тези, които не се интегрират в обществото, се радикализират. А тези, които са родени в европейски държави, отиват да се бият за "Ислямска държава".

"Факт е, че никой не знае колко европейски граждани са в момента в Сирия и Ирак", каза Джамбазки.

По думите му само Русия и НАТО могат да се справят с терористите, но под НАТО трябва да се има предвид САЩ. Той разкритикува политиката на европейските държави за намаляване на бюджета за отбрана след падането на Берлинската стена. Според него много държави не спазват изискването 2% от БВП да отиват за бюджета за отбрана.

"Паднаха бюджетите за отбрана, вместо това започнаха да раздават социални пакети точно за мигрантите. После се чудят защо им се случват тези неща. Те не искат да се бият за държавите си - няма родина, няма чест...", заяви той.

"За да се пребори тероризма, трябва да се вземат крайни мерки - да се затворят границите, да се спрат бежанците, да се екстрадират хората, които нямат място в Европа, да се разбият терористичните клетки", заключи евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През 80 те години именно бащата на Асат и Митеран създадоха една терористичха организация,която още убива невинни хора.Сега потомците им се чудят как да обеснят на малките какво е тероризъм.?
57
7
 
7
 
! Отговори
44 преди 8 години
Паркетни герои!Ти какво направи в Брюксел?Все някой вместо нас да я свърши!Колко деца имаш?
56
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
стига с тая русия,толкова ли не виждате истината че тая държава се разпада като ссср.най ниската продължителност на живот,най големите социални контрасти между бедни и богати най примитивния шовинизъм. взимайте куфарите и беж там
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
....да се екстрадират хората, които нямат място в Европа......-----------------------------------------А крадците ?
54
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 62Усещайки иронията ти, но все пак да те попитам:Кой се бори със зъби и нокти срещу Евроатлантическата цивилизация (освен радикалистите)?КОЙ води хибридна война срещу нас?
53
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все се питам защо всички терористи са въоръжени с калашници, и кой ли им ги достави...в сърцето на Париж?
52
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бащар Асад го каза, това което се случи в Париж е ежедневие в Сирия от 4 години. Нали си спомняте, дето едни сирийски главорези се съвещаваха в Правец. А сега се правим на изненадани. Но на чужд гръб и сто тояги са малко.
51
0
 
21
 
! Отговори
Брaнник преди 8 години
Европa и Бългaрия нямa дa зaгинaт и през по- лошо сме минaвaли. Зa дa имaме шaнс обaче е необходимa смянa нa системaтa и европейскa военнa окупaция нa всичкото *** до Ирaн и Aфгaнистaн. Нужни сa ни НОВИ лидери в Европa- нaционaлисти и ХРИСТИЯНИ!
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 123455 ако ти се наложи и дано не става ка ще защитиш детето си срещу тези с приказки ли той не иска война просто иска да се защити
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От държава в държавата и кат за много излезе държавичка в държавите от типа И Дясно И Ляво,която така умилително споменават и защо така е назоваха като тая гледа какво да цапне дето си науми и нетака лежи,значи имат си подпомога обирджии дето и се внасят нареждат и и изнасят що им падне дет им скимне като воинско племе и после завоалират нещата-уж на ужким ти така станало полетяла джамийската комета да гони самолет с открит заден борд та паднала на Батаклан-а в концерта и се распиляла по места.
48
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление, човекът е прав. А къде сме ние в България ? Къде са нашите мъже ? Мъжете под 40г. не са преминавали никакво военно обучение - дори и на теория в училище. Да не говорим,че никога не са виждали автомат, не могат да направят 20 лицеви опори...... Моя набор бяхме последните, които имахме задължително училищно военно обучение 2 седмици и час по военно - преподаваха ни офицери. После дойде демокрацията и го премахнаха. Защо ? НИЕ ИСКАМЕ МИР, НО ТРЯБВА И ДА МОЖЕМ ДА СЕ ЗАЩИТИМ !!!
47
1
 
3
 
! Отговори
стегнете се бе преди 8 години
С меченце и цветенце срещу калашник нямаш шанс-калшашници с меченца и цветенца и витрини с цветенца са безумия на мисълта
46
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
53 Деленето нa aмерикaнофили и русофили в тaкaвa тежкa ситуaция е същото кaто свaтбa по време нa чумнa епидемия. Стигa с тези простотии без СAЩ и Русия ислямистите ще те гръмнaт и тебе, те не питaт нa Aмерикa или Русия си фен! Въпросa е зaщо Вaшингтон и Москвa се крият кaто мишки и с 30- тинa сaмолетчетa се прaвят, че " воювaт" с ИД...НЯМA ЛИ КОНСПИРAЦИЯ СРЕЩУ ЕВРОПA?????
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо, защо, защо! Ние европейците сме толкова добри, евроатлантическата цивилизация е най-висшата и най-демократичната цивилизация, ние занесохме свобода и демокрация на толкова много държави и от Африка, и от Близкия изток! Това ли е благодарността? Защо? Защо? Защо?
44
0
 
2
 
! Отговори
56 преди 8 години
то щеше да е много лесно така. ние ще си клатим краката, а други ще ни пазят.
43
2
 
9
 
! Отговори
ПЛЕВЕЛА преди 8 години
пак ли ще обяснява за "лошата" РУСИЯ и "добрите" джихадисти от КАТАР и СА. Ама нали КАТАР и СА са дружки на САЩ, следователно са дружки и на ПЛЕВЕЛА. НО НЕ И НА БЪЛГАРИЯ
42
8
 
3
 
! Отговори
Аз съм Париж преди 8 години
Палете свещи, слагайте френското знаме на профила във Фейсбук!
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А къде се скри доктора на всички науки,който не слизаше от екраните на всички телевизии преди изборите?Очакваме неговото мнение и решения във връзка със ситуацията и какво поведение ще има страната ни от тук нататък или пак чака началниците му от Брюксел да му наредят какво да прави.
40
2
 
8
 
! Отговори
решение преди 8 години
Хорa не е ли по- добре пaрите, които дaвaме всики европейци зa ислямискaтa сгaн в Европa- милиaрди Евро зa хрaнтунене, дa ги дaдем нa aмерикaнци и руснaци, техни войски дa стоят постоянно в Близкия изток
39
3
 
4
 
! Отговори
1234 преди 8 години
До 5678"Явно истината боли,това е реалния живот!"Да прав си искате война защото може би нямате дете на 5 годинки в детската градина *** такъв, а аз имам и не искам война ИСКАМ МИР на това което са ни учили преди години."Паднаха бюджетите за отбрана, вместо това започнаха да раздават социални пакети точно за мигрантите. После се чудят защо им се случват тези неща. Те не искат да се бият за държавите си - няма родина, няма чест...", заяви той.Този *** иска война с това изречение.