Срещу калашник с меченце и цветенце нямаш шанс!

Джамбазки: Оланд и Меркел се правят, че не разбират какво се случва
16 ное 2015 11:08,
133
Срещу калашник с меченце и цветенце нямаш шанс!
Снимка: Reuters

Европейският континент е в състояние на война и нападение. САЩ и Русия са силите, които могат да се справят с дижахадистите от "Ислямска държава", смята евродепутатът Ангел Джамбазки. Според него европейските лидери бездействат.

Още по темата

"Оланд и Меркел се правят, че изобщо не разбират какво се случва. С меченце и цветенце срещу калашник нямаш шанс за победа", коментира Джамбазки в предаването "Днес" по Bulgaria ON AIR.

По думите му Европа е във война, която се води от десетилетия заради навлизането на хора от ислямски произход, които не могат да се впишат в обществото. Според него Европа страда от болна толерантност и не вижда, че на нейна територия се образуват анклави с хора с различна култура.

Джамбазки смята, че има ясна връзка между бежанските потоци и радикализацията на Европа.

"Намират сирийски паспорт, египетски. Интеграцията е провалена - в Германия, Франция и Белгия ислямистите искат да наложат своята идеология", каза той. По думите му не е случайно, че в Париж има втори атентат само след 10 месеца.

"Франция се приема за културното светско сърце. Вижте колко е лесно. Осем човека могат да шокират света за 3 часа. Няма с какво да уплашиш човек, който е решил да умре", коментира евродепутатът.

Според него тези, които не се интегрират в обществото, се радикализират. А тези, които са родени в европейски държави, отиват да се бият за "Ислямска държава".

"Факт е, че никой не знае колко европейски граждани са в момента в Сирия и Ирак", каза Джамбазки.

По думите му само Русия и НАТО могат да се справят с терористите, но под НАТО трябва да се има предвид САЩ. Той разкритикува политиката на европейските държави за намаляване на бюджета за отбрана след падането на Берлинската стена. Според него много държави не спазват изискването 2% от БВП да отиват за бюджета за отбрана.

"Паднаха бюджетите за отбрана, вместо това започнаха да раздават социални пакети точно за мигрантите. После се чудят защо им се случват тези неща. Те не искат да се бият за държавите си - няма родина, няма чест...", заяви той.

"За да се пребори тероризма, трябва да се вземат крайни мерки - да се затворят границите, да се спрат бежанците, да се екстрадират хората, които нямат място в Европа, да се разбият терористичните клетки", заключи евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИДИЛ = САЩ + ИзраелЗатова се прави етническо прочистване съгласно проекта "Велик Израел" , но Асад пречи, затова е толкова неудобен "диктатор".
37
1
 
12
 
! Отговори
До 34 преди 8 години
Един Европеец е 100000 пъти по-скъп от-един сириец .Ясно ли ти е .А за тези добродетели които ми говориш вземи си ги заври да не казвам къде.Такива НЯМА и неса ни нужни.Интересите ни несе градят от добродетели а от Бизнес ,Политика и Войни.Това че ни удариха може само да ти направи по силни и да стигнем де безапелационна и истинска победа.Скръбта е за пред ТВ - камерите ,за надъхване на всички.Европейските сърца искат мъст и ще я получат в пълния и блясък!!!
36
3
 
4
 
! Отговори
ПИТAМ преди 8 години
Къде сa Aмерикa и Русия, нaли уж сa великите сили в тоя свят, зaщо се крият кaто мишоци и не окупирaт зa три дни тaя сгaн в сирия и ирaк и aфгaнистaн? ЗAЩО остaвят ислямистите дa избивaт Европa?
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
докога европа ще чака на някой от вън да й решава проблемите. сащ 50 години осигуряваха сигурността.иначе азиатската *** с танковете щеше да стигне до атлантика и в париж щяха да танцуват казачок. да изметем чиновниците от брюксел докато не е късно и да се оправяме сами.имаме достатъчно сили и ресурси
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виновни са всички които вярват в политиката на толерантност която ни доведе до тук и продължават да искът от нас да сме толерантни справка Юнкер
33
1
 
12
 
! Отговори
Край преди 8 години
Прав е и е лошо това което казва "те не искат да се бият за държавите си - няма родина, няма чест". Те са така а ние ... ние по тех. Върнете наборната армия за българските мъже. 6-8 месеца военно и патриотично обучение са изключително необходими. 21 век трябваше да е века на победилата в световен мащаб демокрация под мъдрото ръководство на САЩ и Брюксел. Оказахме се без армия в кипналия от противоречия размирен свят.Пацифистите седесари от миналия век пратете на бунището на историята.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 34По официални данни на ООН има едно единствено оръжие с което са убити двама на всеки трима човека през последните 68 г...Еми нали беше краден от немците авотмата калашников. Меркел е виновна за смуртта на толкова мното хора, че немците са създали калашников.
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Терористите са били от два квартали в Брюксел и Париж където е развъдник на такива а Франция бомбардира град Рака в Сирия където отдавна няма хора!
30
14
 
3
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Ей такива като Джамбазки създават напрежението, хаос, омраза.Те тез като Джамбазки и т.п въобще недейте да ги публикувате какво са казали.Това са болни мозъци, които настройват обществото един срещу друг.
29
0
 
3
 
! Отговори
az преди 8 години
точно,но защо ме триете
28
0
 
5
 
! Отговори
до 36 преди 8 години
Прав си чу ли брата на единия от терористите казал на полицията ,че не си говорили !Щом си мислят ,че полицията вярва на такива приказки значи не ни имат за много умни
27
2
 
3
 
! Отговори
До 34 преди 8 години
Да ти влезна в тона.По официални данни на ООН има едно единствено оръжие с което са убити двама на всеки трима човека през последните 68 г .Оръжието е отнело живота на 100 млн.хора което е 2 пъти повече от жертвите в най - кървавата война в света ,Втората Световна.Знаешли кое е това оръжие ???АК - 47!!!!!!!
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
първата крачка е разпускане на този европарламент и избори за нов. тоя е пълен с разни меки китки,леви партии,социалисти либерали зелени пенбени
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
скоро ще преименуваме Европеийския съюз в Първа Европейска Империя ...Император ...............Меркел..Дарт Вейдър ...........Бат бойкои тогава империята ще отвръща на удара ..мам..ка им и на джедай...
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
как сащ и русия ще се справят с джихадистите бе джамбаки,дете младо. ще пратят по две дивизии ще ги окупират и после какво.ще стоят с години в пясъците -1 -5-15 и ще *** ли.нали трябва да си тръгнат след време и след тях ще е пак същата. изхода е запечатване на границите и ония там да се самоизбиват колкото искат. ако пък в европа *** правят атентати,те в затвора а всичките им роднини- отнемане на гражданство и депортация
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 33е те пък франсетата какво направиха с цялото ...де не би да предотвратиха тер-актовете ....или май самп броеха трупове
22
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за 20 французи ореваха цяла европа ...за 200 000 сирийци избити заради войната ... за 10 хиляди потънали в средиземно море ...за 20 хиляди руснаци и украинци избити в Донбас...за тях траур ще правим ли ..цветя и свещи ще има ли ?не те са статистика ....Европа е много далеч от християнските добродетели ... мноого далеч...и ще си плати за това !
21
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руските националисти от форума (или по-скоро руски заплатаджии) да вземат да си припомнят училището в Беслан и московския театър и да си затварят устите. Видяхме ги и тях колко струват срещу терористи.
20
0
 
7
 
! Отговори
така е, ама..... преди 8 години
Това е цитат от млд.Д.Тръмп от тия дни, повторен от Джамб., малко перефразиран де....Сега, ако всички хора по ресторантите са въоръжени, дали брадатите нямаше да използват примерно цистерна с бензин и т.н. Тогава какво следва - ще трябват и ерпегета.Разбирате ли защо е толкова важно бързо мирно решение на територията на конфликта!!!И някакъв поносим стандарт на живот покрай петрола, за да си седят там
19
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"За да се пребори тероризма, трябва да се вземат крайни мерки - да се затворят границите, да се спрат бежанците, да се екстрадират хората, които нямат място в Европа, да се разбият терористичните клетки", заключи евродепутатът.Прав е, само дето няма кой да го направи. Бог да ни пази! С тия продажници от Европа, всички сме в опасност!