Путин нареди: Засилете въздушните удари в Сирия!

Престъпниците трябва да разберат, че възмездието е неизбежно!
17 ное 2015 11:32, Елка Василева
82
Путин нареди: Засилете въздушните удари в Сирия!
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Бойната операция на руските военно-космически сили в Сирия трябва не само да бъде продължена, но и засилена, заяви президентът на Русия Владимир Путин.

"Нашата бойна работа в Сирия трябва не просто да бъде продължена, тя трябва да бъде засилена по такъв начин, че престъпниците да разберат, че възмездието е неизбежно", каза Путин на заседание на руския съвет по сигурността в Кремъл, предаде Интерфакс.

Още по темата

"Моля министерството на отбраната и генщаба да представят съответните предложения", подчерта руският президент. Той каза, че ще провери как върви работата.

В момента Русия провежда въздушна операция срещу бунтовниците от Ислямска държава. На 30 септември Съветът на федерацията одобри използването на руски войски в Сирия след получаване на искане от президента на Сирия Башар Асад за оказване на военна помощ.

На съвещанието при президента беше обявено също така, че катастрофата на руския самолет А321 над Синайския полуостров е резултат от терористичен акт. Путин обеща, че терористите ще бъдат открити, а при издирването на виновните за разбиването на А321 Русия ще се ръководи от член 51 на Хартата на ООН за правото на самоотбрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZELKE Nali predi pischese ce bil DIKTATOR BASaR ASAD SEGA PAK pishes PREZIDENTA NA SIRIA BASAR ASAD stiga ste slusali USA posolstvoto v sofia pischete si svobodno a pak ako vi plasat pisete kakvoto vi kazvat
41
0
 
0
 
! Отговори
булг-ар преди 8 години
До niamam kirilcaДобре и извинявай,но е редно да си инсталираш родната азбука.
40
2
 
4
 
! Отговори
niamam kirilca преди 8 години
До ДониI az sam taka! Ne sam ot nikoia partia, ne sam i rusofil, no samo v Putin VYRVAM!
39
0
 
34
 
! Отговори
Кака Сийка преди 8 години
Браво на Путин !! - действа без да хленчи, да се обяснява и да иска помощи от ЕС. Без да играе трагедии с химни и нощно осветяване на сгради. Така се действа срещу бомби, заплахи и терор. Който НЕ е с него е против него и Русия.
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Член 51 от Хартата на ООН, ако стигнат от Изпълнителя до Поръчителя трябва да изтрият някоя държава - я Израел, я СА, може би Катар, току виж стигнали и по далеч.
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До gamer Хах ,какъв отпор от натовците като им продават оръжието и им купуват петрола? Досега им борбардираха пустинята. Това е бизнес и не им пука за хората.
36
0
 
34
 
! Отговори
Дони преди 8 години
Браво на Путин. И не, не съм от пария Атака, а също от ГЕРБ и БСП. Не съм и русофил.
35
18
 
4
 
! Отговори
gamer преди 8 години
Няма смисъл от тия удари от въздуха, трябва си една здрава натовска пълномащабна сухопътна военна операция с танкове и пехота, подкрепена с всички модерни технологии на свободния свят. Но това наи-вероятно ще стане чак когато оня *** комунист Обама се разкара и отстъпи място на някои истински десен политик. Кои знае колко нежинни хора ще умрат дотогава.Сложни стават нещатата и заради намесата на диваците руснаци.
34
0
 
16
 
! Отговори
Шопе, шопе... преди 8 години
То и Обама се отметна от ИДИЛ, а ти се навираш САМ между шамарите
33
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руските крилати ракети бяха изстреляни за демонстация на сила и технологии на високо ниво. Не без основание краварите обърнаха палачинката. Крилатите ракети " калибър" се насочват само от спътникци за разлика от па- старата технология на "томахавките" .
32
0
 
44
 
! Отговори
eve1 преди 8 години
Путин е пич!
31
2
 
21
 
! Отговори
Случаен преди 8 години
Чета, чета и пак чета. То много разбирачи, много компетентни, та от всичко разбират и пишат ли пишат. Ум дават, съвети раздават наляво и надясно. Имам чувството, че всички изказвачи и разказвачи тук ще оправят света. Но недай си Боже да се случи нещо лошо в БГ. Първи ще се скрият зад полата на мама. Готови са на всичко,но само на думи. Ама трябват здрави *** и смелост, патриотизъм, а той вече липсва на българина. Смелите вече избягаха от БГ, просто си тръгнаха и надали ще се върнат.
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А нашият хубостник през това време плаче. Е така постъпват мъжете,не циврят.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименми щом е еФтина, ясно е как четеш
28
24
 
2
 
! Отговори
Камшиков преди 8 години
"военно-космически сили" ха-ха -ха тея са фенове на стар варс.
27
0
 
11
 
! Отговори
soso преди 8 години
Само така,Бой по ***.
26
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 30Мога драги, мога ! Чета не само руски но и английски перфектно, и може би точно заради това руските анимационни филмчета с ракети и самолети са ми толкова смешни !? А и не кълва на ефтина пропаганда и реклама ! Прекрасно знам до къде се простира руския мозък !
25
0
 
30
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е ЗА РАЗПЛАТА преди 8 години
БЪЛГАРИНЪТ има доста гняв насъбран за последните 26 години и малко разпалване на искри ще помете престъпната КОМПАДОРСКОБАНДИТСКА КЛАСА яхнала БЪЛГАРИЯ и смучеща като ВАМПИР КРЪВТА на хората. Малко разклащане на морето около СИРИЯ и може да им се види на нашите ИЗЕДНИЦИ като гиганско ЦУНАМИ. ЗАТОВА : ДАВАЙ ПУТИН. Отрежи някоя от главите на ЛАМЯТА от САЩ
24
26
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименда хабиш срещу джихата крилати ракети е като да мятат сребърни кинжали по комари! - - - - - -И аз това казвам де ? Колко акъл трябва да имаш за да ги изстреляш ??? И накрая .... нищо ????Остана само смеха на тия които проследиха полета им, и разбраха че нищо не струват !!!!
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДоплака ми се ! А подземно космически ще имат ли ??? Или пък подводно галактически ???За да не плачеш много, обърни се дори и към леля ти wikipedia, тя ще ти обясни какво е ВВКО, ако можеш да четеш не само на български, разбира се.