Путин нареди: Засилете въздушните удари в Сирия!

Престъпниците трябва да разберат, че възмездието е неизбежно!
17 ное 2015 11:32, Елка Василева
82
Путин нареди: Засилете въздушните удари в Сирия!
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Бойната операция на руските военно-космически сили в Сирия трябва не само да бъде продължена, но и засилена, заяви президентът на Русия Владимир Путин.

"Нашата бойна работа в Сирия трябва не просто да бъде продължена, тя трябва да бъде засилена по такъв начин, че престъпниците да разберат, че възмездието е неизбежно", каза Путин на заседание на руския съвет по сигурността в Кремъл, предаде Интерфакс.

Още по темата

"Моля министерството на отбраната и генщаба да представят съответните предложения", подчерта руският президент. Той каза, че ще провери как върви работата.

В момента Русия провежда въздушна операция срещу бунтовниците от Ислямска държава. На 30 септември Съветът на федерацията одобри използването на руски войски в Сирия след получаване на искане от президента на Сирия Башар Асад за оказване на военна помощ.

На съвещанието при президента беше обявено също така, че катастрофата на руския самолет А321 над Синайския полуостров е резултат от терористичен акт. Путин обеща, че терористите ще бъдат открити, а при издирването на виновните за разбиването на А321 Русия ще се ръководи от член 51 на Хартата на ООН за правото на самоотбрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сухопътните действия са уговорени с Асад. Путин не е ***, а напротив политик от световна веничина. Заместникът на Асад ще води политика близка до руската. Това плаши краварите, защото Русия ще засили влиянието си в региона. Открива се възможност за стабилност и ред в Ирак.
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Пешкопритеснявай се за своята България
20
9
 
3
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Вова, удари ги с термоядрена направо !!!! Какво си играеш само?
19
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво стана с Руските крилати ракети ? Свършиха ли ? Нали бяха поразили целите ???
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен А подземно космически ще имат ли ???само в България!!!
17
12
 
1
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Струва ми се, че на Вовата накрай ще му писне, ще запаше ножката и като същий рамбо ще направи ИД на пух и прах. Само му се моткат и му бавят нещата, има все пак транссибирски газопровод да строи, ей ги тръбите чекат, той от разни глупости не мое свари да ги завари егати
16
8
 
2
 
! Отговори
коко преди 8 години
Трябват координирани удари от страна на Русия,ЕС и САЩ. Да седнат ,да се разберат и да действат.А колкото до Су-37 - не е произвеждан ,има само 2 прототипни.
15
2
 
43
 
! Отговори
БРАВО ПУТИН преди 8 години
БЪЛГАРИЯ е с теб
14
0
 
27
 
! Отговори
РУБЛ ЛЬОВ преди 8 години
Америка е одобрила подажбата на оръжия за 1,3 милиарда на СА!После да не се чудим!
13
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 14ВЪЗДУШНО-космически- - - - -Доплака ми се ! А подземно космически ще имат ли ??? Или пък подводно галактически ???
12
1
 
23
 
! Отговори
До "Е" преди 8 години
Ами срещу тези "папуаси" не е необходимо да се ползва нищо повече от Су-25. Тези джихадисти и с балони да ги бомбандираш пак няма да разберат какво им се случва. И е смешно да се присмивате на Русия по отношение мощта и по въздух, защото разполагат с най-добрият целеви изтребител в света в лицето на Су-37. Достатъчно е да напишете в youtube Су-37 за да видите за какво иде реч. Почети малко и после се изказвай!
11
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЪВЪЗДУШНО-космическиА сега умирай от смях
10
1
 
21
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Французите / а и всички съпричастни / да не си дават парите за свещи,мечета,цветя и др.,а за руски ракети.
9
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Космическите сили на Русия питаха Америка кой им е свалил самолета над Синай ???
8
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички които бабуваха за израждането на отрочето ИД сега викат: Кой ни ср@ в гащите ?
7
20
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 8 години
Ще пукна от смях! Космически сили...със Су 25!? Неее!!! ;)))))
6
14
 
1
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До boko boнали някой трябва да отиде там. Нали се сещаш, че такава сухопътна война може да продължи колкото тази в Афганистан, където секви спецчасти ходиха, ама накрая нищо не стана. Освен това тука имаш противник, който явно по всяко време може да гръмне дори кремъл, колизея, айфеловата кула, кулите-близнаци, да ти взриви метрото, да свали самолет и т.н. То не е само да пускаш колажи у фейса на разни полуголи полудиктатори, яхнали мечки
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До дедо Гошо, който е напълнил гащите и се вайка, какво да се прави. Пилни ги дедо Гошо, пълни ги! Стах те е за жалкото ти съществование ли?
4
0
 
20
 
! Отговори
boko bo преди 8 години
Не мога да разбера защо и руснаците подхождат деликатно. Известен е техният опит от гражданската война в Ливан и контактите им в този район. Тогава е имало атентат срещу търговската мисия на.. СССР и АЛФА ги беха разкостили и докрая не се занимаваха с руснаци. *** и други варианти има.
3
4
 
6
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Купоооооооон!