Тръмп: Меркел прави трагична грешка с мигрантите

Републиканецът отправи критиката си пред френски вестник
10 фев 2016 08:08, Петя Славова
40
Тръмп: Меркел прави трагична грешка с мигрантите
Снимка: архив, Reuters
Претендентът за спечелване на президентската номинация на републиканците в САЩ Доналд Тръмп заявява в интервю, че Ангела Меркел греши, като пуска хиляди мигранти в Германия, и че бежанската криза може да предизвика революции и даже да сложи край на Европа, предаде Ройтерс.
 
"Смятам, че Ангела Меркел прави трагична грешка с мигрантите", казва Тръмп пред френския консервативен вестник "Вальор актюел". Според печатното издание това е първото голямо интервю на милиардера за европейска медиа от началото на кампанията му.
 
"Ако не се отнесете компетентно и твърдо към ситуацията, да, това е краят на Европа". Може да се изправите пред истински революции", казва Тръмп според френския превод на думите му. Той добавя, че Брюксел е станал хранителна среда за терористи, а някои квартали на Париж и други градове във Франция са станали зона, опасна за придвижване.
 
"За съжаление Франция не е онова, което беше преди, нито Париж е такъв", казва магнатът. По думите му строгите френски закони за притежание на оръжие са отчасти причината за кръвопролитието в концертната зала "Батаклан". "Аз винаги имам пистолет у себе си. Аз ако бях в "Батаклан", мога да ви кажа, щях да открия огън", заключава Доналд Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Интересно, значи харесвате социалиста демократ, а не републиканеца - има напредък в шорошоидите както казваше един колега. Браво на Тръмп, точен и прям, в едно интервю директно обвини Хилари като създател на ДАИШ - и резултат вече има, социалиста над 60%, а Хилари над 30%. Впечатлен съм, най-накрая нашите братя американци се събуждат.
27
2
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Че Меркел си вкара автогол с мигрантите е ясно. Ама точно ид.иота с обещанието за канадска стена да говори за грешки е смешно :)
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Evreykiya *** pak savetva
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Харесвам мислите на Тръмп. Дано и в делата да е такъв
24
0
 
2
 
! Отговори
до 25 преди 8 години
Много неразбираемо, замъглено. Да не сте употребили алкохол?.
23
0
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Доста прав е!
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако американците оттеглят 100 000 хилядната армия от сърцето на германия, която им стълпява че не трябва да има расизъм в германия .Германия ще реши много бързо проблема с имигрантите в германия.
21
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз да критикувам Меркел, извинявайте от гледна точка на неразбиране на политика допустимо -и аз си я критикувам признавам си.Имам си емоционална гледна точка.Но кандидат президент да критикува друга държавна глава че спазва международните спогодби и си навлича неприятности от това спазване.Е звучи като - за мене закони няма да има важни са ми личните интереси.А някой има различно мнение имам пистолет да му обясня нещата.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЕдинФактът че имаш 2 плюса и 20 минуса за коментара си не ти ли подсказва че си 10 пъти по-неправ отколкото прав?
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мда ето това е демагагоия - Разпалвача на революции учи тези дето сърбат попарата как не трябва да се постъпва.Ами доколкото си спомняме - от там пристигаха пратките с оръжие, финянсиране и нови технологии, а и да обучение на умерините теророисти.Ами ако се окаже че тези умерените са били във Франция и Брюксел тогава какво ще се обяснява? Може да не сме съгласни с Меркел ама досега само водената от нея държава показва отговорно решение.Но трябва желязна дисциплина-която вече не съществува...
18
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То на Меркел всички и го казаха това. Но тя чака Алах лично да и го каже. На хора не вярва вече. Изтрещел и е бушона.
17
7
 
3
 
! Отговори
ICo преди 8 години
Как не го е срам...
16
1
 
11
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До ЕдинКакво са ти завещали бе глупчо? Какво ще пазиш? Робството ли ще си пазиш или рушащото се бетонно наследство на бай ТодорСамо безродна, изнервена, самотна твар, би си позволила подобни думи... Какво са ми завещали и какво пазя, на такива като теб не може да се обясни.... Особено ако не може да се измери с пари... А за мен ризата, престилката на прабаба ми струва много повече от твоя измислен свят!
15
1
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До ЕдинКато стана дума за китайците... Точно те са ярък пример, че грешиш!!!
14
0
 
46
 
! Отговори
Браян преди 8 години
Естествено Тръмп е прав както за емигрантите така и за оръжията, ние редовите българи го знаем това и нееднократно сме го казвали. За да е стабилно и проспериращо едно общество то трябва да е етнически монолитно - една нация в рамките на една държава. Мултикултурализма и интеграцията на малцинства и чужденци е масонска доктрина а масоните са дяволопоклоници - тяхната доктрина води до нестабилност, революции и войни - толкова е просто! А за оръжията - много оръжия - малко престъпления!
13
1
 
16
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До ЕдинТоест, живей днес, бъди себе си, майната им на тези след теб... Айде нема нужда! По-добре на хляб и вода да караме но да запазим каквото се ни завещали и да го предадем напред... Така работи нормалния човешки мозък!!! И до ден днешен се е представил добре... Ще наживеем и вашата отрова....
12
0
 
33
 
! Отговори
ами преди 8 години
Меркелката виновна....ами тези около нея,тя да не е сама,слепи ли са,глухи ли са.....и което е по важно потока от тази *** не спира....
11
1
 
47
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Меркел не прави, а направи (в минало време) трагична грешка с "мигрантите". Трагична наистина, няма как да не се съглася с Тръмп. Честно казано предпочитам това забавно човече Тръмп да спечели в щатите, далеч по- добре е вкл. за нас и за останалия свят, отколкото онова 3лобно чучел0 Хилари-то. Но мисля, че дори дебелата лейди Меркел осъзна грешката си. Въпросът е сега как да се реагира и да се вземат категорични и крайни мерки.
10
1
 
38
 
! Отговори
Язека преди 8 години
Краварите имаха бял и черен президент...Време е да си изберат и първия оранжев президент.
9
1
 
56
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Грешката с имигрантите въобще не е грешка,а целенасочено действие!И да,целта е точно да се съсипе Европа за да стане лесна плячка на американските интереси.