Лубиц виновен за разбития самолет в Алпите

Експерти искат засилен медицински контрол на пилотите
13 мар 2016 14:43, Александър Попов
9
Лубиц виновен за разбития самолет в Алпите
Снимка: Reuters, архив

Експерти по френското гражданско въздухоплаване, разследвали трагедията със самолета на германската авиокомпания "Джърмануингс", разбил се във Френските Алпи преди една година, препоръчаха днес да се засили медицинския контрол на пилотите, предаде Франс прес.

Още по темата
Препоръката се съдържа в доклад със заключения от разследването, изготвен от френското Бюро за разследвания и анализи и представен на пресконференция в Бурже, близо до Париж.

В доклада се потвърждава окончателно, че катастрофата със самолета на "Джърмануингс" е била умишлено предизвикана от втория пилот на самолета Андреас Лубиц, който е имал от психически проблеми.

Бюро за разследвания и анализи извършва разследвания на самолетни катастрофи.

Самолетът на германската авиокомпания се разби във Френските Алпи на 24 март миналата година на път от Барселона за Дюселдорф. Загинаха всички 144 пътници и 6 души екипаж.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
1
 
! Отговори
Оху преди 8 години
Лубиц е виновен разбира се- не е виновен свакото на дядо Станойко!
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радикален християнски терорист! Промиват им мозъците от малки и после откачат. От дълго време си мисля, че Старият завет трябва да се премахне от библията. Учи само на убийства, инсест връзки, разврат, кражби, далавери и подобни мръсотии. Не знам каква е тази религия!
4
1
 
4
 
! Отговори
От 23-та стая преди 8 години
Ех, да ми дадат на мене самолееет!
3
0
 
8
 
! Отговори
nina преди 8 години
До Анонимен #2Никакво момче не е този,а психопат.Не разбирам защо е толкова трудно да се приеме,че има психопати сред нас?!Но не,извънземните са били...
2
2
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Все по...малко имам доверие на западната либерална кадрова...цедка.Естествено,че не е виновен превартелият Лубиц,цанил се за втори пилот на голям пътнически лайнер.Виновни са тези,които не са го усетили и са допуснали този човек да управлява самолет.Време е да се помисли за пилоти...роботи за да няма никаква човешка намеса;иначе някой изоставен...влюбен пилот,току виж му прещракало да приводни самолета насред...океана.
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още ли се оправдават с това момче? Какво ли не съчиниха за него?!