Плевнелиев застана до семейство Обама

Президентът ни е на работно посещение в САЩ
Обновена: 22 сеп 2016 23:01 | 22 сеп 2016 22:45, Петя Славова
171
Плевнелиев застана до семейство Обама
Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев все още се намира на работно посещение в САЩ. Държавният глава участва в 71-ата сесия на Общото събрание на ООН.

Дебатът се провежда под надслов "Целите на устойчивото развитие – всеобщ тласък за преобразуването на нашия свят".

По време на събранието се обсъжат основните предизвикателства пред международната общност, свързани с увеличаването на миграционните и бежанските потоци, противодействието и предотвратяването на тероризма и насилствения екстремизъм, справяне с кризата в Сирия и други регионални кризи и конфликти.

Плевнелиев успя да си направи и снимка с Мишел и Барак Обама.

От трибуната на Общото събрание на ООН президентът Росен Плевнелиев заяви, че светът не може и не трябва да приема тероризма и екстремизма за "новото нормално", съобщава БНТ. В последното си изказване пред световната организация в качеството си на държавен глава Плевнелиев призова за колективни усилия в управлението на миграционните потоци и за укрепване на международното сътрудничество с цел по-добра защита и подпомагане на бежанците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще уволнят охраната на Обама заради Плевела . Как е успял да се преплъзне и да се шмугне между двамата този мазник . А може би е колаж . Вече никой не може да се пери на Плевела .Само като покаже фотото и всички мирно.
115
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко е платил, за да му направят тази снимка!
114
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двама мъже и половина... половинката знаем кой е...
113
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки може да се снима с US Президента, но преди това трябва да кихне едни яки суми в зелено.Има си ценоразпис - за снимка толкова, за вечеря друга сума, за участие в мероприятие - трета сума..., за прокарване на собствен икономически проект, трябва и спонсорство на изборна кампания. и т.н. ...Това е форма на законна корупция.Обама в САЩ го наричат "куца патица", в предвид, че нито лети като хората, нито ходи като хората, нито има глас като хората.Затова се е снимал с тояТова са фактите.
112
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прецедента, след като си прави безполезни за България екскурзии по целия свят, решил да похарчи още малко от данъците ни, за да се натегне на задокеанския си господар.Бърза, защото скоро и на двамата ще им бият шута избирателите.Една политическа карикатура, се лепнала на примата - карикатура на нобелов лауреат за мир, организирал и провел 5 войни, който стои ухилен до прислужника си, а ръцете му до лактите в кръв.
111
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спомен от едно детско филмче по cartoon network:Шефът на организацията на чудовищата и злодеите (ОЧЗ): - Ха?!? Какво е това безгръбначно тука?Безгръбначното: - Господарю, аз съм твоят мил и нежен Мазньо, изпълнен с безкрайна любов и трепет в душата, моля да ми разрешите да се отъркам в краката Ви...Злодеят и Мазньото там бяха основни персонажи във всяка серия на филмчето
110
2
 
14
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
На снимката: един клоун и подмазвач се снимал с един военнопрестъпник нобелов лауреат за мир и съпругата му! Жалка работа!
109
2
 
6
 
! Отговори
Братчеда преди 7 години
Брей тоя обама прилича на маймyн, как е излъгал тая хубавица?
108
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ЕРДОГАН НА СЪЩОТО СЪБРАНИЕ КАЗА: СВЕТЪТ Е ПО ГОЛЯМ ОТ 5 ТЕ ДЪРЖАВИ, ЧЕ НИКОИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАВИСИМ ОТ ТЕЗИ ПЕТ ДЪРЖАВИ:-) РЕЧТА МУ ПРОДЪЛЖИ 27 МИН, ДРУГИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ГОВОРИХА 12 МИН:-)
107
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сори-жалка работа !
106
9
 
4
 
! Отговори
БгР преди 7 години
Американските политици, обикновено внимават с кого се снимат. Това, че са избрали нашият Президент, е много голяма оценка за неговата личност и за политиката на България, като достоен съюзник и европейски партньор. Факт.Руските политици - също внимават с кого се снимат... И по тази причина не се снимаха с Корнелия и Гоце на Конгреса им в Москва, миналия месец.Факт.----------goddess Rhea
105
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плашипутарникьт в средата е олиgофрен!
104
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно колко е платил Хибридко Офшорков на своите господари, да му разрешат да се отърка в тях.
103
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам на тая снимка колко си приличат Плевнелиев и Обама,да не ги е раждала една майка?!И какво ли са му обещали на нашия?Ще видим след изборите.С толкова близане на з...ци,все нещо ще получи в замяна.
102
1
 
18
 
! Отговори
do 113 преди 7 години
Слуги не сте Направо сте си РобиА този от снимката. Е машата на Сащ в България и Европа За прокарването на чужди интересиКое му е Независимото на тозУхилен К.ирта.к от Снимката
101
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 107 - Че не сме слуги на САЩ, не сме. Ама вие че сте слуги на родината майка Русия спор няма. Само дето господарите ви редовно показват отношението си към вас и безродната ви природа, като открито заявяват, че трябва да им лижете обувките. Достойнство нямате, но злоба колкото искаш. Завистливи и цинични индивиди.
100
1
 
16
 
! Отговори
До днес преди 7 години
Моля, порното е забаранено със закон.
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
AMERIKANSKITE SLUGI NA ZION BDAT NAD VSEKI KOMENTAR I KOITO SPORED TIAX E VREDEN ZA TIAXNATA POLITIKA GO TRIAT TOCHNO ZATOVA ME KEFI DA KOMENTIRAM vTIAHNITE SAITOVE ZASHOTO TE PROVERIAVAT VSEKI EDIN KOMENTAR GOLIAM KEF E DA SE DRAZNISH S AMERIKANSKI ZIONISCHETA TE NI UNISHOJAVAT BAVNO NO SIGORNO KATO BALGARSKA NAZIA.
98
2
 
22
 
! Отговори
истински българин преди 7 години
Мистър Бийн пасти да яде пред тоя...............
97
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
XA XA KOLKO E SMESHEN RASIM MEJDU HUSEIN I JENA MU VINAGI SAM SMITAL CHE RASIM IMA TALANT ZA KOMIK