"Шегаджията" Толстой - зам.-шеф на руската Дума

Ще отговаря за гражданското общество и връзките с медиите
27 сеп 2016 07:14,
45
"Шегаджията" Толстой - зам.-шеф на руската Дума
Снимка: Facebook

Руският депутат Пьотър Толстой, който заяви, че руснаците ще изкупят цяла България, беше избран за зам.-председател на руската Дума, съобщи Газета.ру.

На 6 февруари телевизионният водещ беше избран за член на ръководния орган на партията на руския президент Владимир Путин, а при парламентарните избори на 18 септември Толстой за първи път си осигури депутатско място в Думата.

Още по темата

На свиканото в събота заседание на Висшия съвет на "Единна Русия" Толстой е определен за един от 5-имата зам.-председатели от президентската фракция. Негов ресор стават връзките с гражданското общество, взаимодействието с медии, интернет и култура.

Скандалът около Пьотър Толстой се разрази у нас, след като депутатът заяви, че Русия ще изкупи цяла България, след като вече е била купила половината Черноморие.

По-късно новоизбраният руски депутат се извини с половин уста за думите си, но се учуди защо в България са се превъзбудили толкова от изказването му.

Той подчерта, че думите му са били шега и съжалява, че отсъствието на чувство за хумор е произвело толкова шум у нас.

За председател на Думата е избран Вячеслав Володин, който беше посочен за поста лично от президента Владимир Путин. Той ще смени на председателското кресло Сергей Наришкин, назначен за шеф на руското външно разузнаване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
7
 
6
 
! Отговори
лех преди 7 години
От един *** какво очаквате
19
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г- н Толстой, те блъгарските политици и евроатлантици от майтао не разбират защото преди да станат такива са им правели големи майтапчийски атаки в гръб .
18
9
 
10
 
! Отговори
blabla преди 7 години
Типичният руски ДВОРЯНИН, упс грешка чиновник :). Думите които е изрекъл нямат за цел да провокират българското общество, а да се подмаже на по висшестоящите, за някое друго постче.
17
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смешници 13Да, Толстой действително е шегаджия, той често и повтаря на укропите, че още малко време и те ще си се върнат към Русия-майка! И КАКВО, НЕ Е ЛИ ВЯРНО? Кого ги интересуват тия недоносчета, които като нас, заради стъкълца и дранкулки СИ РАЗРУШИХА СТРАНАТА!!!!!!????? Това му е стила, това е потомък на Толстой, не е дедо ***! Тия хора, със сърказъм и шеги могат да си позволят да говорят НЕПРИЯТНИ ИСТИНИ!!!
16
9
 
18
 
! Отговори
Граф Толстой преди 7 години
Попитали граф Толстой защо наследниците му не са наследили негавата гениалност, а са простовати и недодялани. Графът отговорил: "Природата прави почивка."
15
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 11Ти шегуваш ли се?????? Че в турция даже в учебниците Родопите пък и цяла България се счита "гяхна" територия! А колкото до "заплашване с отцепване".....КЪДЕ ЧУ ТАКАВА ЩУРОТИЯ в изказването????? А че казват, че ще ни купят...че нас целите са ни купили, каква е разликата КОЙ те купива? ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НИЕ СЕ ПРОДАВАМЕ!!!!!!!!!
14
10
 
9
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Я дай факти кога и кои турски депутати са ни заплашили с отцепване на територии
13
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много управители на тая бензиностанция с ПРО сти тутки. Жените им са безплатни, не можем да им го върнем, като ги купуваме за .... плежърс.
12
16
 
16
 
! Отговори
смешници преди 7 години
руски циркаджия *** - шегобиец
11
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предпочитам руснаци да ни купят и да си оставят парите у държавата ни,от колкото американци и канадци без пари да ни източват златото и да ни ползват военните бази!Поне да имаме някаква файда!
10
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре,реагирахме остро на Толстой,че искал да ни купи,а къде е реакцията на нашите политици когато турски депотати открито ни заплашват с отцепване на територий и се месят явно във вътрешните ни работи!Това е много по страшно от една шега за "изкупуването" ,а няма никаква реакция!
9
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какво ще купят руснаците,като отдавна нашите продажни политици-демократи я разграбиха и подариха за жълти стотинки и златото и военните бази и малкото останали заводи!
8
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хароший челавек, из нових ленинцев(сталинцев).
7
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ниско чело, изпъкнали костни дъги над очите, отсъствие на брадичка. Типичен неандарталец. Нищо европейско. Еволюцията е спряла в ***. Путин е още по-противен. Такива *** управляват Русия.
6
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма шега, няма измама. Това е мнението на джуджето и джуджешката партия за България, а путинофилите *** от радост!
5
13
 
20
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Не знам какъв Толстой е, но кожата му е жълта, а лицето му е полукитайско.И въобще какво само ни занимавате с тоя ***?Не е ли ясно, че го готвят да заеме мястото на умирающия Жириновски?
4
12
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Ей, това е то - част от хибридната война, която води жужето срещу България... - плюеш и веднага получаваш потупване по гърба и издигане в йерархията...
3
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво лошо е казал човека, след като продаваме, все някой ще ни купи. Кой кара българина да си продава земята и имотите - сигурно просперитета в ЕС?
2
4
 
27
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
хах, изписахме му веждите с таз шумутевица около него.А това също е елемент от хибридната война.За сега Толстой води на Бг с 1:0. Жалко е че от журналисти през политици вдички налапаха кукичката.
1
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЯ СЛЕД ВРЕМЕ НАИСТИНА ЩЕ ТЪРСИ ЧУЖ ТЕРЕН ДА СЕ ЗАСЕЛИ!