Лагерът "Тръмп" си призна: Хилари дръпна, изоставаме!

Клинтън имала огромни предимства, включително финансови
24 окт 2016 08:44,
10
Лагерът "Тръмп" си призна: Хилари дръпна, изоставаме!
Снимка: Reuters, архив

Шефката на кампанията на Доналд Тръмп - Келиан Конуей призна вчера, че републиканският кандидат за Белия дом изостава зад съперничката си от Демократическата партия Хилари Клинтън, предаде Ройтерс.

Конуей каза, че Клинтън има "огромни предимства", включително финансови, които са й дали възможност да похарчи милиони за телевизионна реклама преди изборите на 8 ноември.

"Изоставаме", каза Конуей в предаването на ABC "Среща с печата" и добави, че предизборният екип на Тръмп ще положи усилия да привлече избирателите, които все още не са решили за кого ще гласуват, но и не са готови да подкрепят Клинтън.

В последния дебат миналата седмица с Клинтън, Тръмп атакува един от устоите на американската демокрация, като отказа да се ангажира, че ще признае резултата от изборите. А по-късно каза, че ще признае резултата от изборите, но ако ги спечели.

Хилари Клинтън веднага заклейми отказа на съперника си да признае резултата от изборите и призова избирателите да се възползват от възможността за ранно гласуване и да подадат гласа си възможно най-бързо.

"Той отказа да заяви, че ще уважи резултата от тези избори и това е заплаха за демокрацията. Мирният преход на властта е едно от нещата, които правят Америка да бъде Америка", каза тя пред около 3500 души на митинг в Роли, в щата Северна Каролина. "Отсега до 5 ноември вие можете да гласувате предварително навсякъде в страната".

Синът на Доналд Тръмп - Ерик, каза вчера, че баща му ще приеме стопроцентово резултата от изборите, ако те са честни. "Според мен баща ми казва: "Искам честни избори". Ако резултатът е честен, той абсолютно ще го приеме. Това е съвсем сигурно", добави Ерик Тръмп пред телевизия ABC.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя на снимката циври ли? Я се дръж, като мъж бре!
7
3
 
1
 
! Отговори
факти преди 7 години
Шефката на кампанията е жена .Клинтън се е заобградила с гейове и трансове .Хора ,ако ви е останал малко акъл се замислете.Кой кого и как манипулира.
6
1
 
1
 
! Отговори
уважение преди 7 години
Шефката на кампанията му е жена ......
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клинтън имала огромни предимства, ОСНОВНО финансови.Те това е ! Кукловодите на Килъри разчитат да направят нови войни - нали от това живеят.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клинтън прави н-та поредна кампания, включително тази на мъжа и. Наясно е с всичко, докато на Тръмп му е първата. За жалост нещата отиват към Клинтън-президент. Ние никога не трябва да забравяме кой бомбардира Балканите с убеднен уран и подкрепи отделянето на още една мюсюлманска държава -марионетка на САЩ.
3
4
 
14
 
! Отговори
Пророка от Сакар преди 7 години
Унищожението на САЩ е неизбежно, Клинтънова хем е глуповата хем в простичка и алчна! Идеална е!
2
2
 
2
 
! Отговори
р преди 7 години
Шефката на кампанията му жена ......
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами вземете се.