Тръмп обещава: Ще се разбираме с всички нации!

Ще удвоим икономическия растеж, категоричен е той
Обновена: 9 ное 2016 10:08 | 9 ное 2016 10:03,
116
Тръмп обещава: Ще се разбираме с всички нации!
Снимка: Reuters

Нашата страна има страхотен потенциал. Всеки един американец ще има шанс да реализира неговия или нейния потенциал. Това заяви в първата си реч като президент Доналд Тръмп.

"Имаме мащабен икономически план, ще удвоим растежа и ще се разбираме с всички нации, които искат да се разбират с нас. Очаквам да имаме добри отношения с всички", коментира още Тръмп.

Новият президент на САЩ обеща да бъде президент на всички американци, дори на тези, които не са го подкрепили. "Обръщам се към вас за вашите насоки и вашата помощ", каза още той.

Тръмп обеща още да изгради нова инфраструктура в страната. Той гарантира и, че ще се погрижи за ветераните, които са направили много за държавата. "Срещнах толкова много от тях през последните 18 месеца и срещите бяха огромна чест", обясни той.

Тръм гарантира, че ще намери "талантите" на Америка и ще впрегне таланта им за доброто на нацията.

Новият президент на САЩ се обърна към света и заяви, че първо ще работи в интерес на Америка, но и ще се "грижи" за всички. "Ще търсим сътрудничество, а не конфликт", обеща той.

Тръмп благодари и на опонента си Хилари Клинтън. Той отбеляза, че тя му се е обадила вече и го е поздравила. "Хилари работи дълго и упорито за нашата страна и й дължим благодарности. Искрен съм!", обяви той.

"Мога да ви кажа само - кампанията свърши, но работата ни по това движение тепърва започва! Започваме веднага да работим за американския народ и ще вършим работа, с която да се гордеете от президента си", заяви Тръмп пред подръжниците си.

"Отново, честта е за мен! Обичам тази страна! Благодаря ви много!", завърши прочувствената си реч Доналд Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Тръмп ще бъде благосклонен към България и страните от Източна Европа стига това да не е в разрез с отношенията му с Русия (имам предвид Украйна).Жените от които има деца са славянки което прави и децата му на половина славяни!!Тръмп ненавижда това което Славянските народи най-мразят Мюсюлманите!В цялата история на САЩ Тръмп е човека който ще направи най-много за славянските народи!Затова БГ медии ПОДКРЕПЯЙТЕ ГО !!! Стига сте плюли по него!
89
0
 
2
 
! Отговори
NewYorker преди 7 години
Важното е с Израел да се разбира ... другото няма значение ...
88
0
 
3
 
! Отговори
фф преди 7 години
Тръмп прилича на англо-саксонец
87
0
 
1
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Следващата е госпожа " Тефал" от Германия.
86
2
 
5
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Господине, молим те! Стойте далеч от България и не се бъркайте в нашите работи.Ще ви бъдем благодарни.Не слагайте ред при нас.
85
0
 
9
 
! Отговори
от Германия преди 7 години
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДЕМОКРАТИЧНАТА УБЕДИТЕЛНА ПОБЕДА НА ТРЪМП !!!Да се готвят следващите след Клинтон: Меркел, Оланд, Борисов...Меркел се яви като попарена днес на обяд по телевизията. Естаблишментът в Брюксел и Берлин беше много сигурен в победата на Клинтон, сега започнаха да отрезняват.
84
0
 
6
 
! Отговори
КОФТИ МАТРИАЛ преди 7 години
Е Дон ТИКВУН друго мисли !!!!! Той не ОБИЧА КОФТИЯ МАТРЯЛ!!!!!
83
0
 
20
 
! Отговори
Обичам тази страна! преди 7 години
Обичам тази страна!Кога Тиквата е казал тези думиКога Цецо-ухото, Цура, Фандъка или Деформаторите са казали тези думи.НИКОГАНА БУНИЩЕТО !
82
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Имаме мащабен икономически план, ще удвоим растежа и ще се разбираме с всички нации, които искат да се разбират с нас."Русофилчовци, това как го разшифрирате, на фона на руската политика на непрекъснато и безсмислено перчене пред САЩ?
81
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много се надяваме!
80
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно е сигурно! Гавратаа с кремъслкото недоклатеноо джудже ще продължи! Да живее велика Америка!
79
13
 
5
 
! Отговори
до 91 преди 7 години
Ако ще да бяха избрали дива мечка от гората за президент на САЩ, пак все тая. Ей глей Обама колко обещаваше... и к'во направи? Едно голямо, кръгло НИЩО. К'во толкова ви вълнува тоя отявлен цирк, не мога да разбера.
78
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека това да е една малка победа към големият път на мира и разбирателството! Не искаме да ходим на Марс или Луната, не искаме да ни управляват роботи и машини, не искаме оръжия и войни, глад и мизерия, не искаме изкуствен интелект, не искаме омраза и конфликти! Искаме си обратно любовта, светлината, хармония на Земята и човечеството така като ни е създал вечния Творец!!! Да живеят Земята и човешката раса!!!
77
2
 
16
 
! Отговори
solarisvn преди 7 години
Ако изпълни това което обещава,за средната Класа - САЩ може би няма да има Икономически Еквивалент във света,просто цялата държава се гради на нея,те плащат данъците,помощите,те са движещата сила и спечелиш ли Тях,печелиш Всичко,но е важно и да надградиш,мисля че това беше правилният избор,Хилъри е *** на корпорациите и интереса на големите компании,на човек с милиарди е трудно да му кажеш в кой крачол да си го сложи,а Тя е алчна ***.Успех !
76
1
 
4
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
До Анонимендо 86 А,ще му се обадят и нашите ме*керета да го поздравят,къде ще ходят,не бери грижа!
75
2
 
13
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
Тоя път излезе вярна поговорката:"На лъжата краката са къси!"Поръчковата социология получи звучен шамар,както и у нас!Едва ли тая победа е изкована в последните дни!Най-вероятно разликата е била малка още в самото начало,даже Тръмп може да е имал и лека преднина.В България-същото.Обаче яки лъжи и манипулация!Е,поне разбрахме откъде Цецо е научил тия мурафети!
74
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А наш Бойко обади ли му се да го поздрави ? НЕ, нали ? Защо ?!?! Нищо де - аз го поздравявам Тръмп ! Време беше за промяна и в Америка. Да е жив и здрав ! Това е работещ човек, бизнесмен, фалирал няколко пъти и пак се е изправял. А не като тези мухлясали вечни чиновници Клинтънови - един пирон не са забили със собствените си ръце.
73
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двата мандата на Обама се оказаха решаващи за избора на американците
72
7
 
4
 
! Отговори
:) преди 7 години
Путин да не бърза с шампанското, с Тръмп започва прелом в психологическата война....няма да ги има опорните точки за политкоректност и гейове...***...
71
1
 
16
 
! Отговори
Галя преди 7 години
Всъщност той каза, че ще се разбира с всички нации, които са склонни да се разбират с тях