Русия: Без нас няма да се реши кризата в Сирия

Дано САЩ осъзнае това, заяви руски зам.външен министър
17 ное 2016 22:14, Петя Славова
69
Русия: Без нас няма да се реши кризата в Сирия
Снимка: Reuters

Москва се надява новата администрация на САЩ да осъзнае факта, че без Русия не може да се реши кризата в Сирия, заяви заместник-външният министър и специален представител на Русия за Близкия изток и Африка Михаил Богданов, цитиран от ТАСС.

Още по темата

"Във Вашингтон ще започнем контакти с хора, които вероятно ще помагат на новия президент. Надяваме се, че действащата и следващата администрация на САЩ ще осъзнаят, че без Русия не може да се реши кризата в Сирия", каза Богданов, цитиран от БТА.

Кремъл обвини администрацията на Барак Обама, че се опитва да развали отношенията с Русия до степен бъдещото им възстановяване да е предизвикателство, предаде Асошиейтед прес.

Съветникът на Владимир Путин за външната политика Юрий Ушаков заяви, че тазседмичният телефонен разговор между Путин и новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп е разкрил "споделено желание за съвместни усилия в борбата с тероризма, което създава добра основа за бъдеща работа по сирийския проблем".

В разговора Тръмп подкрепил призива на Путин за нормализация на американско-руските отношения, каза Ушаков пред руски агенции. Двамата според Ушаков се съгласили, че двустранните отношения сега "не биха могли да са по-лоши", а Тръмп изразил готовността си "не само за нормализиране на отношенията, но и за интензивното им развитие във всички области".

Ушаков заяви, че администрацията на Обама е направила всичко възможно "да вкара двустранните отношения в такава задънена улица, че някой нов екип да се затрудни да излезе от нея, ако има такова желание".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: САЩРусияСирия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам 2-3 осрaни ушaнки заработва капейки :)
44
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия: Без нас няма да се реши кризата в Сирияче нали точно вие сте основата на кризата. Време е янките да ви ошамарят и да се реши проблема.
43
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ognyanzСега накъде - остава да съдим тоя и оня, но нов АЕЦ няма да имаме.а за какво ти е нов АЕЦ при положение, че имаш 12ГВт генериращи мощности и 2-3ГВт потребление+износ?
42
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Мм Даапълно е с ***, но ленинградски.
41
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не се интересува от Русия, ако не се репчи !Мирът е смъртоносен за всяка империя.
40
3
 
9
 
! Отговори
Мм Даа преди 7 години
В този сайт освен троловете на сорос някой друг остана ли ?
39
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия ще реши проблемите. Остава да изгони оже 5-6 милиона бежанци от Сирия. Също така остават около 1000 неунищожени болници и още толкова все още функциониращи училища. След като свърши тая работа проблема Сирия ще бъде решен окончателно.
38
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В този сайт освен руските *** някой друг остана ли?
37
1
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До Боби: Дали АЕЦ или ВЕИ (перки и фотоволтаици)? Отговора на този въпрос е отдавна даден. И ние от доста време плащаме разликата в цената. А някой прибра комисионните, други си прибират печалбата от инвестициите. А че ще се намерят още хора с пари, които да ги вложат в това скъпо платено производство, не се съмнявам. Даже от Южна Корея разбраха за далаверата и дойдоха и те да си предложат услугите.
36
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия скоро ще реши проблема с Сирия. Вчера пак взриви две болници.
35
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
И отговора не е в това, кой е по-добър и кой по-лош, нито в това, дали Геро е успял да се избръсне с руска самобръсначка. Това са битови проблеми. И аз например бих предпочел да дойдат хамериканците, и да ни построят АЕЦ, но не искат. А руския проект го провалихме. Сега накъде - остава да съдим тоя и оня, но нов АЕЦ няма да имаме.
34
1
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Светът вече не е еднополюсен и САЩ не могат да решават сами всичко. Когато американският политически елит започне да се съобразява с това, всичко ще си дойде на мястото. Хитрият евреин Бжежински вече ги съветва да го направят.
33
13
 
5
 
! Отговори
Геро преди 7 години
Ама разбира се, изобщо не може да се реши баз Вас.Ама какво ще предложите насреща? Купих си Руска мотофреза,тя издържа един месец. Купих си Руска бетонобъркачка,развали се същия ден. Купих си Руско ножче за бръснене,три пъти се просълзих докато се обръсна.По-добре не се месете никъде. Смешни сте.
32
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Троловете от Козяк работят, ама каузата им затъва и затъва. Първо Тръмп изхвърли маймуноподобните демократи,после пуделчето Плювню беше натирено, заедно с баба Меца. Драги ***, търсете си друга работа. Пък ако пробвате да не предавате интересите на родината ще е още по-добре
31
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОКАТО РУСИЯ Е ОКУПИРАЛА ЦЯЛА СИРИЯ И ИЗБИВА НАРОДА И НАРЕД ЗА ДА И КРАДЕ ЗЕМЯТА КРИЗАТА НЯМА ДА СЕ РЕШИ НИКОГА!!!!!!!!ЖАЛКО Е, ЧЕ ЦЯЛОТО ПЪЛНОЛЕТНО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСИЯ СЪУЧАСТНИЦИТЕ НА КАСАПИНА ПУТИН СА ЖИВИ ЗАСЕГА И ДАНО ГИ ТРЪШНЕ ЧУМАТА ХОЛЕРАТА И МЕЧИЯ ГРИП !!!НЯМА ПО-ДОЛНО НЕЩО ОТ ТОВА ДА СЕ НАРЕЧЕШ РУСНАК НА СВЕТА!
30
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
където мине руснака само гюбре остава
29
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БХК-арските мишки църкат безпомощно - музика за ушите ми
28
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
доларови *** *** и се давят
27
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е способна да прави единствено военни конфликти, кризи, напрежение и тем подобни мpъcoтии.
26
20
 
6
 
! Отговори
"руски окупанци преди 7 години
където има злато и петрол се появяват "руските освободители:Възстановяването на Сирия ще струва между 140 и 180 млрд. долара, пресметна д-р Мохд Абуаси, директор на Центъра за близкоизточни изследвания в ефира на Bloomberg TV Bulgaria."В Сирия са открити големи залежи от петрол и газ, които не са обработени още, заради войната. Тези залежи са една от първопричините за конфликта, но вече има договор между сирийското правителство и Русия за експлоатацията им през следващите 25 години. Това означ