Откриха черните кутии от самолета на Чапeкоензе

Авиокомпанията работила в нарушение на закона
30 ное 2016 08:46,
4
Откриха черните кутии от самолета на Чапeкоензе
Снимка: БТА

Двете черни кутии на разбилия се в понеделник вечерта в Колумбия самолет на боливийската авиокомпания "Ламия", в който пътуваше бразилският футболен отбор "Чапекоензе", са намерени, съобщи губернаторът на департамент Антиокия, Луис Перес Гутиерес, цитиран от Франс прес.

Колумбийското управление за гражданска авиация "Аеросивил" съобщи в Туитър, че негови служители са намерили двете записващи устройства и те били "в перфектно състояние", посочва ДПА.

Още по темата
Колумбийският министър на транспорта Хорхе Рохас каза, че откриването на черните кутии е ключово за изясняване на причините за катастрофата.

Боливийската авиокомпания за чартърни полети "Ламия" е операрила в нарушение на боливийското трудово законодателство. Това заяви боливийското министерство на труда, цитирано от ДПА.

В комюнике за печата министерството отбеляза, че "Ламия" не е фигурирала в задължителния регистър на работодателите и поради това е работела в нарушение на закона, въпреки че е имала валидно разрешително да упражнява дейността си.

"Ламия корпорейшън" е базирана в Санта Крус де ла Сиера в Боливия от януари 2016 г. и е регистрирана като чартърен авиопревозвач, каза боливийското управление за гражданска авиация. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я да видим какво имаме тук? Класическо жертвопринушение,отново разбит самолет но забележете ако не във океан ще е във гориста местност,и така,паднал самолет със 76 пътници на борда,я да видим датата на падане 29.11.2016-или 29+11+20+16=76 колкото и пасажерите,но това не е всичко,номера на самолета е 2933,29 съвпада с датата на разбиване а 33 е най високата масонска степен
3
8
 
2
 
! Отговори
м..да преди 7 години
Путин ще да е..той го е съборил
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега Ево Моралес да плаща обезщетенията на семействата на загиналите!
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като по цял свят - докато минава номера.