Берлин пусна пакистанеца, обвинен за терора на базара

Задържаният е бил освободен поради липса на доказателства
20 дек 2016 21:19,
47
Берлин пусна пакистанеца, обвинен за терора на базара
Снимка: Reuters

Полицията в Берлин освободи пакистанеца, който бе заподозрян, че е извършил нападението на коледния базар снощи.

Камионът-убиец помете десетки и уби 12.

Още по темата

Търсещият убежище пакистанец е бил освободен поради липса на доказателства, съобщи AFP, цитирана от  "Фокус".

"Обвиняемият, задържан във връзка с атаката на коледния базар в Берлин на 19 декември 2016 г., беше освободен тази вечер по нареждане на федералния прокурор", отбелязаха властите.

По-рано днес те признаха, че са арестували грешния човек, което потвърди подозренията, че атентаторът е на свобода.

"Извършените съдебно-медицински изследвания до момента не доказаха, че обвиняемият е бил в кабината на камиона по време на извършването на престъплението", обясниха от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немската полиция явно е ттъппа като нашата.
28
1
 
9
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
тая година беше много добра, тръмп го избраха, британците набиха шут на брюксел, либерасти плачат по цял свят. но за един перфектен завършек, трябва да се окаже че все пак е бил пакистанеца, тогава осирането на либерастията с тяхната презумпцията за невинност ще достигне върха си :)
27
2
 
8
 
! Отговори
инсайдър преди 7 години
Това не е бил бежанец. Нацист е бил. Дясно радикален, може би фен на Тръмп. Тези десните терористи много се разпалиха напоследък, искат да очернят пак меркел и да го припишат на бедните бежанци !
26
19
 
5
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
Никой не казва, че Путин е глупав, той просто е начело на безперспективна държава и от неговото положение единствената му възможна тактика е да руши играта на другите, тоест нас.
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При всички положения извършителят е амуджа, газенето с камион им е като подпис. Струва ми се странно да освободят пакистанеца предвид, че свидетел е следил извършителя, при това два километра. За да следиш някого упорито в продължение на 2 километра, значи си напълно наясно с това, което си видял. Струва ми се, че немските власти замитат следите.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е по-скоро зубърът на класа, а ти, шопе, познаваш само онези от последния чин.
23
27
 
5
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
Когато намерят и докажат кой е управлявал камиона, тогава може да се правят изказвания.Само че виновникът вече се е прибрал на руска територия.
22
32
 
4
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
Европа трябва най-после да разбере, че докато се държи като ущипана ученичка, Путин ще продължава да наглее.Обама много правилно го охарактеризира - това е нехранимайкото от последния чин, лузърът и отпадъкът, който няма шанс да се впише и му остава само да руши, да е контра на нормалните, да гази морала и в крайна сметка да краде времето и ресурите на другите.Това е играта на москала.Ще ни газят и убиват, докато им мълчим.
21
0
 
16
 
! Отговори
Чак Норис преди 7 години
Представям си физиономията на този свидетеля дето тича 1час след пакистанеца с мобифона на ухото и цялата полиция включена в залавянето. Може и да ги осъди за клевета или нещо подобно.
20
22
 
7
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
Това е положението - атентатите винаги стават, когато на Путин му е удобно.И троловете винаги са готови с опорните точки - Меркел виновна, помагайте на ***. Всички атентати навсякъде в Европа и Турция са извършени с активното съучастие руските служби. Просто европейците ги страх да го признаят публично, защото тогава ще трябва да обявят война на ***, а те не са готови на такава стъпка. Затова се правят на ущипани.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** до ShoppМного си остроумен...Пар цал...
18
1
 
5
 
! Отговори
Циник до Shopp преди 7 години
Супер ме кефиш - ***! И Берея го е карал...а сталин му е бил навигатор!Къртиш ***!Пхахаха
17
13
 
3
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
До *** до ShoppКГБ-то не е наело камиона, а просто го е откраднало, а шофьора кой знае къде е бетониран или асфалтиран.
16
1
 
8
 
! Отговори
Циник до Shopp преди 7 години
Оооо...селската тояжка се появи...пхахахаЯ...я ....светни ни сега как КГБ то е наело камиона - т*ъпчо...пхахаха
15
21
 
4
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
Отдавна съм казал, че цялата руска пасмина трябва да се измете от Европа.Камиона е откраднат професионално от путинските агенти, трябвало е да се направи нещо набързо, за да се тушира ефекта от издънката с посланика им.Трябва да се ловят хибридните *** и да им се сваля кожата с бой на почивки.Такива като Циника.
14
0
 
0
 
! Отговори
Циник до 20 преди 7 години
Просто виждам как се напъваш да мислиш...и не ти се получава....как да ти обясня по ясно...Нещо което изглежда , като л*айно, мирише така, и мухите го лазят - в 99% от случаите е л*айно!! Ама нали ти си велик кОНспиратор....току виж си разкрил убиеца пръв!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко е по план казаха от евр. лоби и казаха още може.
12
2
 
13
 
! Отговори
Циник до 14 преди 7 години
Бе ти сериозно ли? Чекай да видим: Значи отива тарамбуката при поляка - помолва го - дай ми да помачкам с твоя тир малко неверници...и поляка му го дава! Така ли? От полската фирма казват, че от 4 следобед не си е вдигал телефона! Полицаите го намерили мъртъв в кабината - мъртъв от скука...викаш да мислим - явно на теб това не ти е силната страна!
11
1
 
9
 
! Отговори
Нормал преди 7 години
Много ми дреме кой са хванали и кой са пуснали. Нали те са си ги канили, сага да си се гушкат с тях през студените зимни нощи. Пък от време на време може някой/я да проплаче, но това си е в реда на нещата.
10
2
 
8
 
! Отговори
Селски преди 7 години
Поляка е виновен, защото е дошъл един ден предварително и немците от Тисънкруп му казали да си чака реда до утре. Каква е поуката от тази история? Рано пиле рано пее, ама и рано го колят.